Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 6 722
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,  да изпием по кафенце с тази хубава гледка и елегантен красавец. Само здраве да е и да има мир и нещата да се нормализират при комшиите ,че не им е лесно в момента.   Другото ще се нареди от само себе си. Алп ще си намери своя проект и история.  Може да реши да снима и на платформи, като се разочарова от обществената ТВ.

Помня, че имаше слухове за него и Илайда  преди време ,както сте коментирали ,но в това няма нищо вярно. Идва лято ,плаж море , авантюри , фиестааа така, че може и да ни изненада.  

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 12:46 от femmi2

# 46
Привет от Станбула! Heart

# 47

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/alp-navruzdan-iki-dizi-gorus … esi-birden/57496/

Алп Навруз започна преговори за нов проект. Красивият актьор започна преговори с дигиталния сериал "Love Satar" , който ще бъде режисиран от Мерт Байкал и продуциран от Serotonin Entertainment . Сериалът, написан от Şebnem Burcuoğlu, се състои от 10 епизода.  Зад кулисите се говори, че актьорът все още е във фаза на вземане на решения и също така обмисля мейнстрийм проект от амбициозните творби на новия сезон.

# 48
Привет ,къзлар!
Снощи писах ,фотках  и накрая не съм си пуснала поста... Open Mouth JoyJoy
Нови   от снимчици от Алпчи... Heart Eyes

На кого ли се усмихва Алпчи???

Снимка на Алп със семейството си...от фейса.

# 49
Светъл празник,дружки!
Много здраве и благоденствие!

# 50
# 51
# 52

Воистина Воскресе! Flowers Four Leaf Clover

Instastory:⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
Alp NavruzAlp Navruz, at the match of his favorite football club Fenerbahçe  

!! Ново интервю с Алп Навруз!! Е... публикувано в Twitter

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:09 от Svet_sz

# 53
Добро утро,момичета! Heart

# 54
Привет!

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:48 от Svet_sz

# 55
Светлеее , изпревари ме тъкмо мислех да мина през темата.
Благодаря за снимчиците и споделеното.

# 56
Нови на Алп

# 57
Добър ден! Heart

Честит празник ! Hug

Приятни почивни дни ! Kissing Heart

# 58
Добра нощ,къзлар ! Grinning

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Добър ден ,къзлар!  Hug

Идвам пак с НОВИНА... Misc Bomb Stuck Out Tongue Winking Eye

Алп Навруз и Симай Барлас ще започнат заедно заснемането на нов сериал след две седмици. Ще се казва ПЪРВА Любов. Сериалът ще се излъчи това лято по Now TV.
🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯%

Тази мацка, не съм я гледала никъде.... някой да каже нещо за нея,ако знае ,де... Thinking
Сега ще я разуча .Joy

Прочетох за Симай... Ха ха ха ...излъгах ,че не съм я гледала... но,в интерес на истината не  си я спомням ...Йойкю в Парампарчата ,с моя любимец  Ерко... то беше и отдавна ,през 2014 г.
Да видим...Първата любов.... Heart Hands Plus1

Тук пък го превеждат...Първо любовта....Thinking

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 18:50 от Svet_sz

# 59
Привет! Hug И аз идвам с новината "Симай Барлас и Алп Навруз ще играят главните роли в новия летен  сериал "Първа любов"."  Светле видях, че и ти си я добавила. Много се радвам, че ще има какво да гледам лятото. и да си коментираме. Heart Симайчето си я харесвам. Най добра беше в "Азиз" с Мурат Йълдъръм. После в "Омер" и "Див" нема късмет с роля. Вярвам , че ще си паснат с Алп. Heart

Общи условия

Активация на акаунт