Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 9 207
  • 196
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, мили приятелки!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
В този Свят ден да си пожелаем много здраве, щастие и сбъднати мечти. Нашият Алп също ни пожелава весела Коледа изпълнена с мир, любов и радост.

# 181
Весела Коледа!
Бъдете , живи , здрави и много щастливи.

# 182

Скъпи, дружки ! Heart Hug Heart

На Алпчи пожелавам много здраве и един гооолям и запомнящ се проект през Новата 2026 година !

Heart Heart Heart

Hola de nuevo chicas!.❤ Nuestro Alp Navruz desde Riad ..Arabia Saudita. ❤  Con muy buen tiempo y guapísimo como sólo él puede serlo!.❤❤

Здравейте отново дами!. ❤ Нашите Наврузски Алпи от Рияд.. Саудитска Арабия . ❤ С много хубаво време и красив какъвто само той може да бъде!. ❤❤

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 15:47 от Svet_sz

# 183

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 13:22 от femmi2

# 184
Привет !

Алпчи  с колата си в снега в Истанбул

Алпи от историята на Нил Сейма. ✨️ Да видим дали тази година сме насърчени.... Снимка, публикувана днес от Nil Seyma

Как му отива само ,с този бебок на ръце... пу пу пу ... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes Heart Eyes

# 185
Нищо не се говори за проекти пълна суша…

# 186
Приветттттттттт...

Meghatározták a képernyőn 2025-ben legtöbbet emlegetett férfi színészt a közösségi médiában:...

Определен е най-споменатият мъж актьор в социалните медии през 2025 година:

Нищо не се говори за проекти пълна суша…

Да ,Диде ,но мисля ,че е още твърде рано ...да видим по нататък.
Дидка ,в момента зяпам Диво сърце и се сетих за теб .Когато гледахме Пазар,ти беше споменала за Юрдаер Окур...нещо от сорта ,как ще се представи тук.Може и да греша,но това си спомням....Сега ,като го гледам в Диво сърце ...ами ,нямам думи,той си е чисто дърво,никакви лицеви емоции ,абе  бастун.Виж в Пазара по ми хареса,има раздвижване...лично мнение ,де. Grinning

Честит празник на всички именици!
Да са живи и здрави!

# 187
Здравейтеееее....

Аз изгледах Дивия и минавам да кажа на Дитка ,че накрая тоз Юрдаер взе да ми харесва...показа малко повече емоция и игра от началото... И м/у другото за пръв път от толкова години гледане на сериали,попадам на такъв, в който, във всеки епизод има развитие и много действие.Може да има и други такива сериали и аз да не съм попадала на тях....може...

Иначе ...нищо ново около Сеит Алп Навруз.... Frowning1Frowning1Frowning1

# 188
Героя му е хладнокръвен много но аз харесвам Юрдаер но там голямата игра идва от Бертан Аслани - невероятен Алаз направи. За мен главния е жив Гюлсьо и дърво не знам какво още го бутат в сектора.

# 189

Наш убавец се показа... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Fotito de hoy lunes de nuestro chico guapo alpnavruz🥰🥰 😁

Снимка от днешния понеделник на нашето красиво момче Алпнавруз 🥰🥰😁

·

Да и на мен Алаз много ми хареса...отначало ми беше малко невзрачен ,но после ,дори и когато ми идеше да го гръмна ,беше невероятен. И Яман ми хареса,но не и Руйя.... малко слабичка игра на Симай.М/у другото за пръв път я гледах...виж Асито беше супер, а пък за Несли и Гювен съм без думи.Долунай си я харесах още от Ръчичката ,макари ,че ролята и беше супер гадна,а пък Тайянч /май не написах правилно името/ ми хареса още от Съла...

# 190
Привет,момичета !

Идвам с НОВИНА !

Алпчи с нов проект по ТRT...

Снимките са от телефона ми ...

Звезден зов Атиксой, Алп Навруз и Илайда Алишан се срещнаха в сериала "Юле".
🔷Историята на живота на Şule Yüksel Şenler, един от известните писатели на литературния свят, е адаптирана в телевизионен сериал за TRT Турция. Продуциран от Muhammed Ali Çavuçoğlu и подписан от Frame Pictures, сериалът събра отново любимите звезди на телевизиония свят като Yıldız Çağrı Atiksoy, Alp Navruz и İlayda Aliş
ECE ERDEK KO ÇO ĞLU ЩЕ БЪДЕ РЕЖИСЬОР.
🔷Поредицата, чиято история се развива в два различни периода, вече предизвика любопитство. Ece Erdek Koğoğlu ще седне в режисьорския стол на сериала, като днес ще се проведе репетиция.

Режисьор...ECE ERDEK KOÇOĞLU...
Продуцент... Muhammed Ali Çavuçoğlu... За първи път ги чувам Thinking

Доколкото ми стана ясно ,ще гледаме историята на живота на Шуле... и най вероятно Йълдъз ще играе тази роля... Да видим Алпчи като какъв ще се подвизава... Илайда също.... Thinking

Информация
Преведено от английски-Шуле Юксел Шенлер е турски писател, журналист. Тя се посвети през целия си живот на подобряване на статута на консервативните жени в турското общество и се превърна във водещ модел за подражание в участието на жените в обществената сфера към края на 60-те години.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 22:34 от Svet_sz

# 191
Приветттттттттттт !

Днес е 15 януари и имаме рожденник...нима забравихте,дружки ... Open Mouth Thinking

Честит Празник ,скъпи Алп !

Честита 36 годишнина !

Бъди здрав,много щастлив и  успешен !  

# 192
Жив и здрав да ни е Алпи. Heart

# 193
С ден закъснение, но не фатално...
Да е жив и здрав Алп. Това е най важното , щастие и успехи.  

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:44 от femmi2

# 194

Алп Навруз се превърна в Керем Акай в сериала Шуле
🔷 Алп Навруз отпразнува новата си епоха с приятелите си. Празнувайки 36-ия си рожден ден, красивият актьор ще бъде отново на снимачната площадка с новия сериал на TRT Tabi „ țule“. В сериала от 10 епизода Алп Навруз ще се появи като бивш военен репортер "Керем Акай".
РЕПЕТИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ
🔷 Навруз ще отразява историята на Керем Акай, който промени посоката си в сериала, за да бъде режисьор Ece Erdek Ko ço Kolu и създаде съвсем различен свят за себе си в антикварния си магазин
🔷 Подписната серия Frame Pictures, която ще бъде репетирана в понеделник, ще излезе следващата седмица.

От Бирсен

Много ми е интересно каква ще е ролята на Алп...в антикварен магазин...доста странно ми звучи. Dizzy Face Thinking  За тази  роля ли чака цяла година ??? Офффф...не знам,може пък ролята да си струва.... поживьом,увидим.

Мухабир онлайн - интервю за рожден ден
Здравейте!
Здравейте! Как си?
- Добре съм. Как сте всички?
- И ние сме добре. Благодаря ти. Искам веднага да те поздравя за рождения ти ден.
Благодаря.
- Вече си на 36.
Иска ми се да не ми напомняш. 😃
-Имате ли проблеми, свързани с възрастта?
- Не, нямам никакви проблеми. На тази възраст сме, в която сме толкова стари, колкото се чувстваме и скоро ще бъдем там.
Ами всички тези соли? Как преминават или какво добавят? Ами солта и пипера?
- Мога да кажа, че тези соли се добавят към дневната доза. Уча много, но е вярно, че времето лети.
- Предполагам, че си духнал свещите на тортата рано. Какво си пожела?
Може ли да си пожелая нещо? 😃
- Не знам.
- Значи, пожелах нещо за света като цяло.
- За себе си? Кажи ми.
- И на себе си. Старая се да не го разваля.
-Искахте 2025 да свърши, но как започна 2026 за вас?
-Това е добро начало. Въпреки, че току-що започна, не знам какво да кажа. Започвам нова работа сега и имам планове за следващия период след това. Много ви благодаря.
Насочвам се да снимам след около седмица. И ще продължим с Божията воля.
Дигитална или мейнстрийм (ТВ)?
- Цифрово.
Каква роля ще играем в дигиталния свят? Имате ли предположения?
-Искам да кажа,че не ме молят да давам съвети,но това е различно от останалите.
Искам да се върна към желанията. Сбъдна ли се това, което си пожелахте миналата година или е близо да се осъществи?
Хм, сбъдна се.
-Какво е всъщност, щастие, работа, любов?
-Ако ги събереш заедно, всички свършват на едно и също място. Равни с желание.
- Добре, нека не се бавим твърде дълго. Поздравления!
- Много ви благодаря.
#AlpNavruz #36

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 17:42 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт