На море в Доха Катар 2025

• 1 711
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Защо не погледнете Оман.Има доста добри оферти за там.

Благодаря! Ще погледна и за там.

# 16
Здравейте,бихте ли ми препоръчали хотели ,в които се сервира алкохол.

# 17
  • here and now
Само в Риксос сме били и там се сервира алкохол.

# 18
Само в Риксос сме били и там се сервира алкохол.
  Ние също се ориентирахме към ,, Rixos Gulf,,,ако става въпрос за него може ли да ми кажете дали  входа в морето е плавен или веднага става дълбоко.Друго,което ме интересува е дали около хотела има нещо за разглеждане и за разходка вечер.

# 19
  • here and now
Сравнително бързо става дълбоко, наоколо няма нищо на пешеходно разстояние, но такситата са сравнително евтини. Има нещо като пристанище с яхти и заведение, но не допускат външни лица.
Не знам за кога сте планирали, но ние бяхме в края на април и водата беше хладка, което ме изненада.
Плажа е малък, но има човек който ви настанява и не допускат 2 човека да заемат 5 шезлонга, та се намира място де. Чадърите са недостатъчно.
Често има сватби и е шумно до полунощ.

# 20
Мислим  за края на март , за да не е прекалено горещо времето през април ,но сега ме разколебахте 😀

# 21
  • here and now
Времето беше е горещо, аз изгорях, но водата си беше хладка за моя вкус.

# 22
Някой ползвал ли е местна сим карта и каква.Ако може и ориентировъчна цена.

# 23
E-sim от Airalo, или Hala карта от супермаркет /на летищата е удобно, но обикновено е по-скъпо/
Краят на октомври и до средата на ноември е перфект за плаж, водата е топла, слънчево е и не е жега толкова навън.

Риксос е на най-лошата възможна локация за туризъм, не го препоръчвам въобще.
Гледайте хотелите със собствен плаж от West bay и северно.

# 24
E-sim от Airalo, или Hala карта от супермаркет /на летищата е удобно, но обикновено е по-скъпо/
Краят на октомври и до средата на ноември е перфект за плаж, водата е топла, слънчево е и не е жега толкова навън.

Риксос е на най-лошата възможна локация за туризъм, не го препоръчвам въобще.
Гледайте хотелите със собствен плаж от West bay и северно.
   Много благодаря . Хотела вече сме го резервирали , защото само той предлага ол инклузив , на който държим ,а локацията не ни е от голямо значение при положение,че ще се придвижваме на всякъде с такси.

# 25
  • София
Не са ли малко скъпи офертите за Оман?

# 26
Не са ли малко скъпи офертите за Оман?
То евтино няма вече нищо.

# 27
  • here and now
Еличка 123, предполагам си прочела че инклузива е опция. Имай предвид, че това че си доплатила не означава че всичко е включено. Особено с напитките и коктейлите - влизат няколко вида. Сладоледа например е само в часовете за хранене. Има станции за хот дог, но те също не влизат. Но пък храната е качествена и вкусна, макар да не е толкова разнообразна, колкото в стандартен инклузив хотел.

# 28
Еличка 123, предполагам си прочела че инклузива е опция. Имай предвид, че това че си доплатила не означава че всичко е включено. Особено с напитките и коктейлите - влизат няколко вида. Сладоледа например е само в часовете за хранене. Има станции за хот дог, но те също не влизат. Но пък храната е качествена и вкусна, макар да не е толкова разнообразна, колкото в стандартен инклузив хотел.
Да , в ол инклузив има някакви ограничения ,не е като в ултра ол инклузив,който включва всичко.

# 29
  • here and now
Имам предвид, че хотела предлага и само BB. Не всички гости са с инклузив, та ограниченията са повечко. Ако сте посещавали такъв тип хотели сте наясно, но ако ви е за първи път може да се разочаровате.

Общи условия

Активация на акаунт