Добър хирург в София за отстраняване на липом

• 430
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, може ли някой да препоръча добър хирург в София за отстраняване на липом. Липомът се намира в областта на ребрата.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 13:18 от bubanka

# 1
Между отстраняване на липом и отстраняване на ребра има огромна разлика.
Липом може да се премахне на практика от всеки хирург. Това е много просто и лесна манипулация с местна упойка, която не изисква никакви подготовки.
За ребрата е много по-сложно.

# 2
Между отстраняване на липом и отстраняване на ребра има огромна разлика.
Липом може да се премахне на практика от всеки хирург. Това е много просто и лесна манипулация с местна упойка, която не изисква никакви подготовки.
За ребрата е много по-сложно.

Липома е в областта на ребрата но е подкожен, не междуребрен и предполагам, че това което описахте ще е манипулацията, но търся добър хирург който да я извърши.

# 3
Бихте ли споделил дали намерихте специалист, който да Ви отстрани липома ? Аз също имам на същото място, ходих на ехограф - казаха ми само да го следя, че като се махали се размножавали скоро пак, и съм в чуденка.

# 4
Липомите са наследствена история, майка имаше един, аз - доста и си излизат и нови. Преди години съученик хирург ми беше казал за един по-голям в областта на таза, че ако ме притеснява, ще го махне. Притискаше нервчета и имах болка. Не е казвал, че ако го махне, ще ми излязат нови, заради махането.
Не съм ги махала, някои ме болят дълго време, явно дразнят нерв, после болката преминава.

# 5
И моето дразни понякога, но по-сщоро ме уплаши една млада лекарка в Сити, която се почесва дълго, първо каза, че намаляло, после, че се е увеличило - всичкото това за 5 минути, и после техниката й беше виновна.

Общи условия

Активация на акаунт