Аз съм млада жена на 25 години и съм в странна ситуация. Януари месец имах 3 позитивни уринарни теста за бременност, може би е важно да се спомене, че втората черта беше доста бледа на всичките. Не го очаквах, тъй като имах всички симптоми, че ще ми дойде цикъла, първия свободен час при моят гинеколог беше след 2 седмици, но още 2 дни след урихнарните тестове ми дойде цикъла. Бях доста объркана, не знаех как да постъпя. Споделих на моят лекар ситуацията, на прегледа тя не установи нещо нередно, сякаш нищо не е било.
Онзи ден отново си направих уринарен тест за бременност, отново беше със втора бледа, но видима черта, както на предните. Сега отново ми закъснява цикъла и пак имам всичките симптоми, че ще ми дойде всеки момент- болезнени гърди, по-изнервена съм от нормалното.
С моят приятел сме на метода прекъснат полов акт, защото не бихме имали против и да забременея, но не работим все още активно по въпроса.
Объркана съм, възможно ли е първия път да съм имала спонтанен аборт, без дори да усетя? Възможно ли е да е грешка в тестовете? И защо след време отново имам позитивен тест? Благодаря на всеки, който ме изчете и би ми дал някаква насока.
С 3 дни закъснение съм, утре ще пусна ЧХГ и дано не съм разочарована