За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 29 263
  • 804
  •   1
Отговори
# 255
И аз си спомням случая за съученичките. В Пловдив се случи. Убийците работа имат ли, как се е стекъл животът им след това?

# 256
  • София
Благодаря за статията, която споделихте.
Впечатлена съм от тези млади хора и цялата организация, която са направили, за да заловят уродите и всичко това да има смисъл в съда.
Как са живяли 7 месеца с това..не знам. Факт е, че и аз основно за Габриела натъртвам агресията си, и забравям за онзи. А момчето е много точно : не бива да остава на заден план човекът, който е планирал това. Защото той е по-големия проблем за мен от двамата
. Не казвам, че не заслужава и тя клетка на огладнял лъв, напротив!
Но ако мъжът се изпусне ще е голям гаф, а явно той си е опекъл нещата добре. Явно всички приходи са отивали при нея, тя е правила всички транзакции, смяна на валута, плащания. Това е план от негова страна, много ясно измислен, че хванат ли ги : иди докажи, че и аз съм там.
Брутално…, а по-страшното е, че изглежда напълно нормален.

Съгласна съм с всяка дума, все едно аз съм писала поста. И аз се усещам, че обвинявах повече нея, а всъщност той е виновен колко нея, тя е виновна колкото него.
Не мога да си представя хората, които са принудени да гледат всички видеа, как издържат. Аз не успях да изгледам и едно. Буквално. Само това ми е в главата Cry

# 257
Сами по себе си може би нямаше да достигнат до такива престъпни висоти, но в комбинация от двамата, се е получила взривоопасна и смъртоносна комбинация. Не е търсил само едно наивно момиче, което да обработи, ако то по начало няма определен тип психика и садистични наклонности, няма как да може да я накара да извършва такива неща. Мен ме потресе една снимка, на която е снимана нейната ръка в близък план – беше цялата с белези и драскотини, къде по-пресни, къде по-стари. Да се хвалиш с белезите оставени от своите жертви, означава, че главния мотиватор не са били само парите, тя е изпитвала и удоволствие от това не само да причинява другиму болка и страдание, но и да търпи такава. Това пак ни връща към средата, в която е отраснала. Садистични и садомазохистични наклонности не се формират за един ден.

Дано и двамата получат ефективни присъди. И предвид, че е работено толкова дълго по случая, най-вероятно са се обезпечили отвсякъде откъм доказателствената част.

# 258
Не мисля, че той е в сянка. Отделно тя е човекът, който реално е измъчвал животните, подстрекавана или не. Едно интервю няма да промени това.

# 259
То ако беше едно убийство, да я наречем жертва. Ако примерно си е мислела, че айде, от нея да мине, за да му угоди на акъла, но веднъж и край. Но това са стотици убити и измъчвани живи същества. Няма как да го извършиш това несъзнателно и само воден като кукла от някой друг. Най-малкото трябва да имаш психиката и жестокостта да го направиш без да припаднеш или повърнеш. Аз клипчета нарочно не съм търсила да гледам, че като си знам ангелите, сигурно ще се травмирам трайно от гледката, но ето, разследващите казват, че са гледали на части и са повръщали и им е прилошавало от гледката. Тя ако е жертва, как не ѝ прилоша? Как не каза - стига вече, не издържам. Така че да, той трябва да бъде съден наравно с нея, но това, че той е дирижирал не трябва да я оневинява.

# 260
  • Между гори и планини
Абе как от нея да мине? Ако съм влюбена в някой и той ми предложи нещо подобно, директно си плюя на петите. Че той можеше да я накара и нещо с хора...
И двамата са изроди, психари и социопати и нямат работа сред хората. Такива са за зад решетките. В случая има само един вид жертви - животните!

# 261
Съгласна съм.
Гледах сутрешния блок на Нова, казаха, че садистът от случая Мечо и към момента излежава ефективната си присъда.
Къде го пише това? В интернет има последно информация от преди 2 години, че му е наложена глоба от 3000лв

# 262
Абе как от нея да мине? Ако съм влюбена в някой и той ми предложи нещо подобно, директно си плюя на петите. Че той можеше да я накара и нещо с хора...
И двамата са изроди, психари и социопати и нямат работа сред хората. Такива са за зад решетките. В случая има само един вид жертви - животните!
Прочети интервюто. Един вид, той отдалеч започнал да я подготвя малко по малко. И тя за да му се хареса и заради парите едва ли не го правела.

Има такива извратеняци. В зората на сайтовете за запознаства ми беше писал един, заинтригуван от кучето ми. Обичал да прави секс със животни. Да ги хванеш, че да ги разчекнеш такива боклуци.

# 263
Разпратих писмата - 398 общо. Оказа се доста трудоемко, но сформирах бригада. В България не съм пращала, няма и смисъл. Основно в САЩ, Европейски страни и Европейски центрове, комисии, фондации, институти, федерации и т.н. Оказа се, че има много такива в Европа и съм приятно изненадана. Дано са и работещи. Отделно изпратих и до всички водещи медии - телевизии и печатни издания. Ако имате идеи за други организации съм готова да пращам.
Замислих се, колко ме беше срам преди да не излезе в чужда медия някоя българска простотия. Вече се надявам да излизат, за да има все повече санкции и директиви. С това престъпно и корумпирано управление, но не това е темата.

Благодаря много !
Моето предложение е да не изключваме България. Нашите институции и медии, това сме всички ние, българският народ.

Президент
Министерства на:
Правосъдието
Вътрешните работи
Здравеопазването
Образованието и науката
Културата   
Труда и социалната политика
Областни, общински администрации
Медийни компании и информционни агенции
Българска асоциация на ветеринарните лекари
Български ветеринарен съюз
Български Лекарски Съюз
Българска Православна Църква

# 264
Мисифу, да, обаче ако по начало нямаш такива наклонности и си правилно ценностно ориентиран, никакви обработки няма да ти повлияят.

# 265
Мисифу, да, обаче ако по начало нямаш такива наклонности и си правилно ценностно ориентиран, никакви обработки няма да ти повлияят.
Именно, и аз това написах. Че ако е единичен случай, с опрян пистолет в челото да го е направила примерно, да се допусне, че може насила да го е правила. Но то по всичко личи, че става въпрос за хладнокръвна убийца.

# 266
Факт е, че Габриела е имала такива наклонности, но както написах - ако не беше Красимир, надали щеше да стигне чак дотам в зверствата. Той е бил катализатор, в химията това е вещество, което не променя дадена реакция, но я забързва (катализира). По същия начин Красимир се е появил в живота на Габриела и бавно и постепенно я е обработил тя да се разкрие напълно. Отново повтарям - и двамата са виновни.

# 267
  • Между гори и планини
Когато бях малка 14-15 годишна , ходех за риба с баща ми. В него период спрях да ям риба. Виждах я как се мъчи от кукичката, после за глътка вода. Като се приберях, всяка рибка все още жива, беше пускана във ваната пълна с вода и на другия ден пусната там от където е хваната.
Няма сила на две която да ме накара да убия по мъчителен начин животно .
Сега живея на село, първите пилета станаха прекалено много петли и съседа помогна с колене, почистване... Стояха във фризера и накрая ги раздадох. Просто не мога да се абстрахирам. Гледам си ги като домашни любимци с бонус - яйца.

# 268
Охх и ние вкъщи ядем яйца и месо, ама ако ги гледам и ги храня, незнам и аз как ще ги ям. Така от магазина просто не го мислиш по този начин явно.

# 269
  • Между гори и планини
Има хора които гледат и се абстрахират. Аз не мога. Ям месо, но гледам да не го мисля.
Но да гледам прасенце от бебе и после да го ям - абсурд! Любовта идва с грижата. Те животните те познават, ядат от ръката ти, заспиват докато ги галиш... Ама аз съм селянка ит града тип. За много израснали на село е нормално и обичайно.

Общи условия

Активация на акаунт