WIZZAIR - 50

• 15 607
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! 🍀 Някой ползвал ли е летищните автобусни трансфери на WizzAir в град Милано?

# 46
15% днес за избрани полети от/до Сърбия, РСМ, Румъния, Грузия, Кипър и ... България.

# 47
Искамда си купя такава карта

Като цъкна на Резервирай сега и ме праща на билетите.
Как да я закупя?
Нямам никаква карта за Wizz discount club.

# 48
Тази карта може да се закупи само по време на покупката на билети. Самостоятелно не може да се купи.

# 49
Ама това не е карта. Това е просто членство. То си е виртуално и ви дава отстъпка по 10 евро на полет, когато си влезете с юзъра и паролата в профила и тръгнете да купувате билет.
Иначе, ако имате кредитна карта на Уизеър, това членство автоматично си е включено в профила ви.

# 50
Иначе, ако имате кредитна карта на Уизеър, това членство автоматично си е включено в профила ви.

Значи, влизам в :https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … _campaign=partner
Попълвам и я получавам автоматично?

# 51
Да, като ти издадат картата

# 52
  • София
Ако я издадат. Wink Не одобряват всеки, който е попълнил формуляра.

# 53
Ако я издадат. Wink Не одобряват всеки, който е попълнил формуляра.
Ха! От кога така? Защо?

# 54
Защото това е кредитна карта и банката прави проучване на кандидата.

# 55
Ха! От кога така? Защо?
Е при кредитна карта няма как да одобрят всекиго. Ако нямаш официални доходи, а например получаваш само "под масата" (или както му се казва "пари в плик", демек сивата икономика в действие), как ще дадат кредитна карта на такъв човек, да разполага с пари на банката и да харчи на воля? Трябва да видят работодател и месечен доход. Та ако не си обслужваш картата, да ти направят запор на заплатата, докато се издължиш на банката. Абсолютно нормално.
Скрит текст:
Преди кредитният инспектор, който одобряваше, искаше служебна бележка от работодателя, на която да пише доходите от последните 3 месеца. При мен това беше спестено, защото си получавам заплатата през банка ДСК и те виждат всичките ми месечни постъпления.

# 56
Здравейте 🍀 ,

Закупих двупосочни Basic билети, но по погрешка съм избрала грешна дата за връщане (с разлика от един ден). Сега системата ми позволява да променя полета, но на двойна цена от тази, на която първоначално съм закупила билетите, въпреки че в момента цената им дори е по-ниска.

Моля за съвет – ако се свържа с авиокомпанията, има ли шанс да съдействат за промяната при по-разумни условия?

Благодаря Ви предварително!

# 57
Не, купи си нови билети само за връщане.
Или ако полетът е след доста време, има шанс от компанията да сменят часа и тогава промяната ще ти е безплатна.

# 58
Ха! От кога така? Защо?
как ще дадат кредитна карта на такъв човек, да разполага с пари на банката и да харчи на воля? Трябва да видят работодател и месечен доход. Та ако не си обслужваш картата, да ти направят запор на заплатата, докато се издължиш на банката. Абсолютно нормално.
[
Нямам спомен някой да ми е гледал работодател и месечен доход като заявих картата. Пък и не харча пари на воля Laughing, нали затова има месечен лимит. Как ще ми направят запор на заплатата, ако заплатата ми не минава от там?

# 59
  • София
amy_nka, това, че нямате спомен, не означава, че не е станало така. Със сигурност преди да одобри искането ви за издаване на кредитна карта, банката прави проучване на получаваните доходи и ги съпоставя с разходите  ви, включително и ползвани кредити, ако има такива. Запор може да ви наложат и през ЧСИ, ако е нужно.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:30 от миленка_д

Общи условия

Активация на акаунт