WIZZAIR - 50

• 39 980
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цената варира.
Сезонът - High season: Easter 2025 peak: 05 April 2025 - 05 May 2025, Summer 2025 peak: 12 June 2025 – 27 September 2025, Christmas 2025 peak: 15 December 2025 - 10 January 2026
Тези неща ги има на сайта Simple Smile

Според мен картата е изгодна. Има си тема за нея - https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973

# 91
  • Beyond the stars
Знаете ли цената на чекиран багаж 20 кг? Какви са периодите на слаб и силен сезон

Тази кредитна карта изгодна ли е?

Зависи от конкретния полет.
За мен е доста изгодна картата.

# 92
Само годишната такса за картата е по-ниска от цената на членството. Така че ако е за това, струва си, дори да не я ползвате изобщо (което няма смисъл де). Има обаче такса за превалутиране, която може да я няма при други карти.

# 93
Цената варира.
Сезонът - High season: Easter 2025 peak: 05 April 2025 - 05 May 2025, Summer 2025 peak: 12 June 2025 – 27 September 2025, Christmas 2025 peak: 15 December 2025 - 10 January 2026
Тези неща ги има на сайта Simple Smile

Според мен картата е изгодна. Има си тема за нея - https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973

БЛАГОДАРЯ Flowers Hibiscus

# 94
И в първия пост ги има. Yum

# 95
Тази кредитна карта изгодна ли е?
Да, изгодна е, дори и за тези, които не пътуват често. Има си предимства, трупат се точки.  Няма лихви, ако всичко изхарчено се изплати до 45-ия ден след падежната дата. Както е при повечето кр. карти. И най-важното, включва Wizz Discount Club, който иначе струва 80 евро, а годишната такса е 48 лв и тя се избива веднага с този WDC, за притежателите на картата, той е безплатен. Ако имаш въпроси, питай в темата за кредитната карта на Wizzair,  @Dream Team даде линк Wink
Има обаче такса за превалутиране, която може да я няма при други карти.
Така е. Надявам се и това скоро да отиде в историята, когато влезем в еврозоната след 9 месеца (иншаллах) Grinning

# 96
  • София
Току що се чекирах за полет утре в ранния следобед. Случайни места. Бяха свободни само местата на първи ред, три места на 14 и тези по средата на самолета с пространство за краката. Изписа ми съобщение дали искам да съм в списъка с доброволци и ако на летището се откажа да пътувам, ще получа 100 евро в профила си. Чекнах, че не искам да съм в този списък. Чекирах се успешно, получихме две съседни места на 14 ред, генерира ми бордни карти. Предполагам, че полета е продаден, въпреки че след моето чекиране имаше още свободни места, а и при симулация на смяна на местата, системата ми предложи две места пак на 14 ред за по 30лв., които обаче първоначално не бяха свободни. Имам ли причина да се притеснявам, че понеже сме от почти последните чекирани, ще имаме утре проблем на летището и вероятност да не ни качат на борда? Достатъчно често пътувам с Уиз, но досега не ми се е случвало да ми излиза това съобщение. Благодаря за споделения опит!

# 97
Щом са ви дали места, вероятно всичко е наред. Някой от последните може да остане да чака да види дали ще пътува.

# 98
И за нашия полет в началото на месеца имаше такова съобщение, но всички беше ок. Самолета беше пълен, но не е имало проблеми.

# 99
И при мен го имаше този надпис, а се чекирах буквално минута, след като отвори чек-ина, явно е стандартно вече..
Иначе може да погледнете на бордните карти номера под който сте се чекирали (seq number или нещо подобно), за да придобиете представа кои сте подред спрямо общия брой места на типа самолет

# 100
Очевидно си знаят, че имат повече продаде и билети и гледат да избегнат проблеми, не виждам причини за шашкане. Така се прави, с питане за доброволци.

# 101
  • София
Благодаря ви! Нямаше проблем, качиха ни, самолета беше пълен, но не обърнах внимание дали остана някой на изхода. Опашката за бординг вървеше бавно, но не е имало служители да обикалят и питат за доброволци. Днес ще чекирам обратния полет.

# 102
При добавяне на голям куфар преди чекирането ползва  ли се някаква отстъпка от членството в Wizz? Сега ми направи впечатление, че цената е същата и без членство

# 103
По време на резервация има, след това не знам.

# 104
Колко часа преди полета пускат безплатните места на случаен принцип?

Общи условия

Активация на акаунт