WIZZAIR - 50

• 39 983
  • 771
  •   2
Отговори
# 105
Колко часа преди полета пускат безплатните места на случаен принцип?

24

# 106
  • Балчик
Летяхме на 29.03 от Букурещ до Севиля. Излетяхме точно на време. Никакви проверки на багажа и за всеобща изненада кацнахме с 50 минути по-рано. И друг път сме ползвали уиз, но такова чудо за пръв път ми се случи. Явно нашия пилот е тренирал за формула 1 Simple Smile.

# 107
Трафикът е позволявал. Най-често с късните/нощни полети се стига по-рано от обявеното. Предполагам, че променят въздушния коридор.

# 108
  • Русе
На мен ми се случи от Букурещ до Барселона ранен сутрешен полет да кацнем 50 мин. по-рано.

# 109
  • София
Попътния вятър помага също за по-бързото кацане.

# 110
Разпечатват ли се бордните карти?

# 111
Ако искате или ако изрично пише

# 112
в европа от години пътуваме само с бордни карти в приложението без да принтираме.

# 113
Когато мога, принтирам. Ако не, обикновено на летището. Моите телефони са шегаджии. Имам 2 бордни карти-на детето и моята. Сканирам нейната, тя влиза. Сканирам моята-ядец! И така е все път. Детето все ме бъзика за това.
Сега имам нова случка с уиз. Платих две резервациии. Тази на връщане от България вече е зачетена. Имаме бордни карти. Тази, за отиване пропадна. Нямам нищо в апа. Утре ще им звъня. Имам платена сума към тях, с номер, ама няма  нищо в апа. Лошото е, че сега са по-високи цените за този полет.

# 114
Здравейте,има ли вероятност да върнат полета до Аликанте?

# 115
  • София
Здравейте,има ли вероятност да върнат полета до Аликанте?
Някаква вероятност дори да има, според мен е малка. И други дублирани със сините дестинации отпаднаха наскоро.

Писах за Салерно наскоро, че при опит за резервация пренасочва към Неапол за която и да е дата. Вече не излиза като опция дори. Та явно и там нещата приключиха окончателно.

# 116
Когато мога, принтирам. Ако не, обикновено на летището. Моите телефони са шегаджии. Имам 2 бордни карти-на детето и моята. Сканирам нейната, тя влиза. Сканирам моята-ядец! И така е все път. Детето все ме бъзика за това.
Сега имам нова случка с уиз. Платих две резервациии. Тази на връщане от България вече е зачетена. Имаме бордни карти. Тази, за отиване пропадна. Нямам нищо в апа. Утре ще им звъня. Имам платена сума към тях, с номер, ама няма  нищо в апа. Лошото е, че сега са по-високи цените за този полет.
Влезте през браузър и вижте как е

# 117
Новородено може ли да пътува в Шенген без паспорт, само с акт за раждане, заедно с двамата родители? Rolling Eyes

Нали вече не ни искат въвеждане на лични данни и не преминаваме паспортна проверка... От авиокомпанията ли ще зависи с какви документи ще пътува бебето?

# 118
Паспорт или ЛК са задължителни.

# 119
Не се въвеждат при чекирането, но на Гейта искат лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт