WIZZAIR - 50

• 40 938
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Beyond the stars

**като си издавате картата поискайте да може да се плаща в интернет, че първата като ми я издадоха на първото си плащане в интернет имах изненада..., ходих до банката, да ми я отключат, струваше ми се невероятно, че не беше отключена за интернет заплащания, особено след като е УИЗ, и се предполага, че ще си купувам и билети с нея... , разбира се това беше за първата ми, при смяната сега на картата с Виза вече направо създадохме статичен пин на място

Всички карти на ДСК по дефолт не са активни за плащане онлайн.
Трябва да се заяви на място в клон.

# 466
Нямам спомен аз от такова нещо, но е било отдавна и при преиздаване явно не важи. Но понеже си загубих картата и сега като вземам новата, все пак ще попитам, защото пък старата беше Мастер, а сега нали минават на Виза само.

# 467
Скоро си заявих карта WIZZ, още преди да получа картата физически, получих SMS със код за промяна на онлайн плащанията и линк задължително да го сменя. Не съм я ползвала все още , но и служителката на гишето нищо не каза, въпреки че я питах изрично за този код. Каза следвайте линка и го сменете

# 468
  • Mostly in my mind
Някой възползвал ли се е от услугата "автоматично чекиране"? Струва ми се доста удобно.

# 469
Няма нужда от това, съвсем лесно и интуитивно е чекирането. Преди час чекирах, за минута всичко е готово. Още повече сега с Шенген не се попълват номера на ЛК и паспорти. Та според мен поне -едни напълно излишно похарчени 6лв на човек.

# 470
Да, абсолютно излишна услуга. А и на няколко пъти чета оплаквания, че хора, които са платили за автоматично чекиране, 15 часа преди полет още не са чекирани и питат по форуми за пътешествия какво да правят и трябва ли това да ги притеснява? И едно писане на коментар във форум, да си опишеш случая ще отнеме повече време, отколкото да се чекираш сам за по-малко от минутка.

# 471
  • Mostly in my mind
Благодаря ви за мненията. Ще пропусна тогава.
Рали, ти с платени места ли си? Ако не, как ти ги нареди при чекирането? Близо ли са едно до друго?

# 472
Някакъв закон щял да влиза в сила, за европейски полети, до 7кг, 100см багаж безплатно на борда.
Четох го в реддит.  Всички коментари са, че ще се вдигнат цените- няма как да ни ги подарят.

# 473
Да, задължават авиокомпаниите да позволяват второ парче безплатен багаж. Дискутира се от няколко дни във форумите за пътешествия...

# 474
Айде нови куфари ще купуваме пак😂 100см какво е?

# 475
Сумата от трите размера.

# 476
Помислих си, но не е много логично за кабинен багаж.

# 477
ами те и други така ги дават като сума, и за чекирания багаж, ама не съм виждал да мерят на практика
подозирам, че така ще влезе в закона, а после всяка авиокомпания ще си ги специфицира всеки размер поотделно (и при лош късмет - всичките авиокомпании различно Simple Smile )

# 478
Благодаря ви за мненията. Ще пропусна тогава.
Рали, ти с платени места ли си? Ако не, как ти ги нареди при чекирането? Близо ли са едно до друго?
Ние пътуваме 4-ма, от които едното дете е под 14 и автоматично се разпределя до един от нас. Този път реших да не купувам места, защото не е дълъг полет /2ч е/ , иначе не бих пропуснала. Системата ми даде две места едно до друго /за мен и детето/, ММ го разпредели през две места от нас, на същия ред. А голямото дете -през 9 реда напред. Разиграх вариант за купуване на ново място за нея - имаше свободно на реда пред нас и струваше 20лв. Купих го, макар и тя да нямаше проблем да пътува и далеч от нас. Та има вариант да се заплати и избере място и след автоматичното разпределение. Тогава обаче трябва да се има предвид, че лицето с промененото място е и с променен boarding pass и да се извади новия.

Така или иначе пиша, та да попитам, за да съм сигурна - нали няма нужда от хартиени бордни карти? Летим от Т1 до Бергамо.

# 479
Нямате нужда от хартиени бордни карти за Бергамо.

Общи условия

Активация на акаунт