WIZZAIR - 50

• 40 836
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, аз съм потърпевша от посоченото по-горе в статията спиране на полетите до Абу Даби. Имах купени билети за декември.
Просто ме уведомиха, че ще ми върнат парите. Въпроса ми, към имащите опит в такива ситуации, е - нормално ли е при такова прекратяване на полетите просто да ти върнат парите?
Преди време имаше опция да избереш и полет по друга дестинация... Или връщаха кредит + 10 процента...
Въобще имам ли право да търся нещо повече от връщане на сумата в този случай?

# 586
Само не изсипвайте така линк, без да обясните предварително към какво води той. Или копирайте кратък текст от статията, или поне заглавието, или поне с едно изречение обяснете за какво става въпрос. Има правила в този форум, не може коментар да бъде просто един изсипан линк и нищо повече.

И по темата: да, 11-те самолета на Уизеър базирани в ОАЕ ги местят в Европа засега. Може да има нови дестинации за някои летища или увеличаване на честотата на някои полети според зависи.
                                                                       Извинявам се за така поставения линк, без обяснение към него.

# 587
  • Бургас
Ние имахме билети за март 2026, имаме съобщение, че ще ни възстановят сумата.

# 588
                                                                      Здравейте, кога получихте имейла. Ние имаме билети за месец септември и още нищо не сме получили.

# 589
  • Бургас
                                                                      Здравейте, кога получихте имейла. Ние имаме билети за месец септември и още нищо не сме получили.
Преди около час.

# 590
Здравейте, аз съм потърпевша от посоченото по-горе в статията спиране на полетите до Абу Даби. Имах купени билети за декември.
Просто ме уведомиха, че ще ми върнат парите. Въпроса ми, към имащите опит в такива ситуации, е - нормално ли е при такова прекратяване на полетите просто да ти върнат парите?
Преди време имаше опция да избереш и полет по друга дестинация... Или връщаха кредит + 10 процента...

Ами зависи. Ако има близки дестинации, можеше, ама там в залива май спират всички полети и няма как. Ако намерите не спрени полети, можете да пробвате да им се обадите и да видите какво ще стане (ако не е задействано всичко автоматично).
Примерно ако спрат полета до Болоня можеш да смениш с Бергамо, но не с Мадрид... А там за региона вече няма да има полети въобще.

# 591
Въпроса ми, към имащите опит в такива ситуации, е - нормално ли е при такова прекратяване на полетите просто да ти върнат парите?

Това с десетте процента плюс отдавна отпадна. Пари връщат само ако билетът е купен с пари. Ако е купен с кредити,връщат в кредити.

# 592
Може вече да е писано по въпроса,  но не намерих.  При резервацията на билети има опция за резервиране на паркинг. Предварително ли се плаща паркинга? Как се  разбира успешна ли е резервацията на паркинга?

# 593
  • Бургас

Ами зависи. Ако има близки дестинации, можеше, ама там в залива май спират всички полети и няма как. Ако намерите не спрени полети, можете да пробвате да им се обадите и да видите какво ще стане (ако не е задействано всичко автоматично).
Примерно ако спрат полета до Болоня можеш да смениш с Бергамо, но не с Мадрид... А там за региона вече няма да има полети въобще.
Трябва ли да се подаде някакъв вид искане, или автоматично се връщат парите?

# 594
По принцип имаш известие, там си пише. Или влизаш в резервацията и имаш възможност за смяна, отказ...
Сега конкретно аз нямам билети, но хората казват, че няма възможност за нищо и даже автоматично канселират и резервацията изчезва, тоест нищо не правите. Влезте си в профила и вижте как е при вас.

# 595
  • Бургас
По принцип имаш известие, там си пише. Или влизаш в резервацията и имаш възможност за смяна, отказ...
Сега конкретно аз нямам билети, но хората казват, че няма възможност за нищо и даже автоматично канселират и резервацията изчезва, тоест нищо не правите. Влезте си в профила и вижте как е при вас.
Много Ви благодаря!

# 596
Когато се прави резервация на полет/Уиз/ през Букинг, тя после излиза ли в акаунта в Уиз и съответно чекирането откъде се прави? Знам, че е обсъждано, но ми е доста спешно и нямам време да търся.

# 597
Когато се прави резервация на полет/Уиз/ през Букинг, тя после излиза ли в акаунта в Уиз и съответно чекирането откъде се прави? Знам, че е обсъждано, но ми е доста спешно и нямам време да търся.
Като си влезеш в профила на резервации ии предстоящи полети (нещо подобно беше), като цъкнеш на него, то си пише дали и кога можеш да чекираш.

# 598
Това в профила на Уиз или на Букинг🫣

# 599
Това в профила на Уиз или на Букинг🫣
на Уиз

Общи условия

Активация на акаунт