WIZZAIR - 50

• 40 047
  • 771
  •   2
Отговори
# 615
Уизеър са пуснали билети София-Варшава, цени от 9.99 евро/посока

https://travelradar.bg/wizz-air-nov-marshrut-sofia-varshava/

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 15:50 от diziler

# 616
За първи път ми се случва да не ми показва полети при сложена отметка за Wizz discount. Обикновено през търсачката за цени следя как вървят и досега винаги ми е показвало всички полети. Днес отварям, слагам си като всеки път отметката и полетите се изпаряват - изписва няма полет. Първоначално реших, че се спрели линията, понеже е от варненското летище, обаче и при други полети е същата ситуация. Някакви рестрикции ли има или е бъг?

# 617
Бъгнал е сайта. Аз разгледах по обяд и на всяка дестинация пишеше, че няма полети в този ден.

# 618
Мдаа, цените вече не са като вчерашните. В посока Модлин, цените вече са вдигнати на 143 лв с WDC, и само в посока София са все още 19.99 лв, като изключим петъчните. И това е за зимните месеци. От март вече картинката се променя.

Междувременно на Т1 си има стабилна проверка на багажите Wink Както си му е и редът де.

# 619
Здравейте , взех билети и си купих и допълнителен багаж на колелца , който да е с мен в салона . Но сега видях , че пише чекиран . Това не означава ли , че отива в багажното ?

# 620
  • София
Здравейте , взех билети и си купих и допълнителен багаж на колелца , който да е с мен в салона . Но сега видях , че пише чекиран . Това не означава ли , че отива в багажното ?
Скрит текст:
Да, отива в багажното. Мисля, че няма опция за купуване на по-голям кабинен багаж. Трябва да се купи Priority, което дава право на такъв багаж.

# 621
Даа, аз това исках да купя Priority , ама като за първи път пътуване със самолет съм объркала . Има ли как да го поправя ?

# 622
  • София
Даа, аз това исках да купя Priority , ама като за първи път пътуване със самолет съм объркала . Има ли как да го поправя ?
Мисля, че не, но не съм сигурна. Може би някой с опит ще се включи.

Но пък погледни от добрата страна. Ще можеш да си сложиш козметика и други гелове и течности без да мислиш за малки опаковки. Wink

# 623
Мисля, че не, но не съм сигурна. Може би някой с опит ще се включи.

Но пък погледни от добрата страна. Ще можеш да си сложиш козметика и други гелове и течности без да мислиш за малки опаковки. Wink
Даа, ще си взема всичко необходимо . Благодаря за отговорите . Ще помисля и ще разуча . Имам доста време до полета .
Мога да си го фолирам , нали ?
И на различни гишета ли се редя?
Пътувам с дъщеря ми , аз съм само с платен багаж и ще ми е много притеснено .

# 624
  • София
Мисля, че да. Не съм фолирала.

# 625
Няма как да се поправи, но не се ядосвай.  Тъкмо няма да се притесняваш за размерите, но пък внимавай с килограмите, че чекирания го теглят. Аз съм фолирала багаж, няма проблем.  Едно време даже имаше на летището една машина за фолиране, ама мисля вече не.

# 626
Може да се опакова с фолио. По-удобни са калъфи за куфари - продават се в различен размер  (S - кабинен, приорити, М -  20 кг. чекиран - разбира се се преценяват конкретните размери - само ориентировачно правя връзка размер/кг.) Синтетична материя, предпазва от изцапане и драскане. Според качеството им издържат по-дълго време или поне няколко пътувания (Тему).

# 627
Сигурно няма да може да го смениш, освен ако говориш с тях и се навият
ама просто си го ползвай чекиран. Гишетата са едни, в залата заминаващи, просто ако нямаш чекиран багаж не минаваш през тях, а направо за проверка на багажа.
Може да се фолира, ако го правите сами оставете дръжки отвън за етикетите.

# 628
Здравейте! Имам билет за тази вечер, но няма да имам възможност да пътувам. Мога ли да го отменя и да ми върнат парите или поне част от тях, закупен е с discount или това става само с wizz flex? Ако е така мога ли да добавя в момента wizz flex с вече поръчан билет, за да го отменя?  Звънях в кол центъра, но ми казаха, че е затворен в България.

# 629
При дискаунт не може да се пренасрочва полетът. Може да се направи отказ и според момента на отказа връщат съразмерна сума. Тъй като до полета са броени часове, възможно е да не възстановят нищо. Проиграйте опцията отказ от пътуване на сайта. Излиза каква сума подлежи на възстановяване. Възстановява се като кредит за бъдещо пътуване, а не в  банков превод по карта.

Общи условия

Активация на акаунт