WIZZAIR - 50

• 40 044
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • Milano
Би трябвало стюардесите да направят забележка.

При мое пътуване помолиха майка да изключи играчка на дете, която светеше и издаваше звуци. И дотам.

Но в някои случаи е:

- "Че как ти преча?"
- "Светиш."

# 661
Не може да имаш такива свръх очаквания, че някой ще се съобразява с теб и твоя манталитет.
И това също важи - няма как да очакваш човек без усет да се съобразява, че не си е у дома...
Освен да действат както на много места в Европа/нали българския човек за там се е запътил и примира да не го минат за втора ръка човек/, да направят самолета "тиха зона"
Аз също се дразня как на къси полети, някои не издържат да си държат устите затворени. Единствено за бебетата нямам проблеми.

# 662
Не мога да не се съглася, че прекаления шум е дразнещ, но ми се струва прекалено мрънкане … говорели хората, хрупали, деца играели … Това е просто един полет на Wizz Air, за Бога. Не е яйце Фаберже.
Човек винаги може да избере друга компания, да купи места на първи ред.

# 663
И това, отново няма да го спаси от хрупащи и объждащи "важни" теми за два часа полет, хора. Понеже са си платили, разбираш ли И това оправдава всичко , което вършат.
Наистина се надявам да направят самолетите"тиха зона"!

# 664
Като... уточнявам, че говоря принципно, от наблюдения. Не става въпрос за конкретния човек, на чийто коментар отговарям, разбира се.  Просто това е масово.

Има слух, че Wizzair ще пускат полети от София до Прага, Кишинев и Тирана през зимния сезон. Но засега е непотвърдено Grinning

София-Тирана имаше 2023 г и бяха по 40 лв, после ги спряха не знам защо.
То лятото е по-удачно. Курортите са пълни, а освен с кола няма как да отидеш.
Автобусите са с много прекачвания в Сърбия, Македония. Заминават 2 дни само в прекачване.

# 665
Да, имаше за кратко, имаше и на GullivAir за кратко и ги спряха. Специално за Тирана сухопътно се минава през Северна Македония. Бус до Скопие и после прекачване там, автобус Shkup-Tiranë Grinning

# 666
До Южна Албания се стига лесно с полет до Корфу и после ферибот до Саранда.

# 667
До Южна - да. (А сухопътно изцяло през Гърция). Но тук говорихме за Тирана. Имаше директна линия София-Тирана (даже преди години имаше на България еър), сега се намеква за нова линия до Тирана. Ами... да видим.   Едно ходене до Дуръс и Тирана ми стигат. Скоро не ми се ходи пак, а и има земетресения.

# 668
Някой от пътуващите със самолет ползвал ли е паркинг около летището за период от една седмица например? Как става, предварително ли се резервира? Различни паркинги ли има? Как стоят нещата ако стигнеш до летището със собствен автомобил?

# 669
За летище София ли питате?

# 670
  • Beyond the stars
Някой от пътуващите със самолет ползвал ли е паркинг около летището за период от една седмица например? Как става, предварително ли се резервира? Различни паркинги ли има? Как стоят нещата ако стигнеш до летището със собствен автомобил?

Ползваме https://www.sofiaparking.com/ , резервира се онлайн. При резервацията ти изписва и дължимата цена. Мисля около 9лв на ден. Имат бусче, с което те карат от и до съответния терминал. Доволни сме.
Всеки път ги ползваме, че таксито до летището ни е бая, а метрото с куфари и шатъл до терминал 1 не винаги ми харесва като идея.

# 671

Ползваме https://www.sofiaparking.com/ , резервира се онлайн.

Благодаря за препоръката. Случвало ли Ви се е да пристигате след полунощ и за колко време са идвали?

# 672
  • Beyond the stars

Ползваме https://www.sofiaparking.com/ , резервира се онлайн.

Благодаря за препоръката. Случвало ли Ви се е да пристигате след полунощ и за колко време са идвали?

Да, около 1ч сме пристигали и сме тръгвали сутрин около 4 - не е имало проблеми.
10тина минути и идват.

# 673
ние сме ползвали park and fly.. по същия начин са. цената не си спомням каква беше но много по-добре от летищния паркинг. като кацнем им се обаждаме и идват до 5-10мин с бусче. кацали сме късно вечер и сме тръгвали рано сутрин.

# 674
За летище София ли питате?
Да

Общи условия

Активация на акаунт