WIZZAIR - 50

• 39 264
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Има размери, но са доста големи. Не съм видяла да мерят, вероятно само ако нещо очевидно извън разрешеното. За 1-2см едва ли ще има проблем.

# 691
Приоритетното качване при Уиз е за семейства с деца до 2г. На бордната карта излиза, когато детето се чекира, като с едно дете мисля, че беше до 4 човека. Моето стана на 3г и вече не ми излиза надпис на бордната карта.

# 692
Явно са променили правилата - миналата година качваха приоритетно всички деца. И на Раян беше така - ама беше.

# 693
  • Milano
Преди време бях питала при полет с Изиджет до колко години е приоритетното качване с деца и отговорът беше до 6г.
Беше отдавна, но явно за всяка компания е различно.

# 694
Имам имейл, че следващия ни полет ще се изпълнява от украйнска авиокомпания SkyUP с Boeing 737-8BK. На сайта им пише, че самолетите им са от 1999 година до 2013. Много ли друсат?

Самолета друса според въздуха, откъдето минава.
Цитат от един пенсиониран бордови инженер
Скрит текст:
Помня веднъж се прибирам от София, ще почивам три дни. Опънал съм се на последния ред седалки и съм откъртил. До мене някаква госпожа. Попита дали можем за си разменим местата. Искала "да гледа през прозорчето". Дадено! Заспивам си аз сладко, сладко, че през деня сме направили една Варна и един Бургас и ми се е надула главата. По едно време оная ме ръга в ребрата - Вие нормален ли сте? Целият самолет се тресе, сигурно ще се разбием, а Вие си спите и не се събуждате...Поглеждам аз и виждам, че сме в облак. Обръщам се към нея и й думам - тука е калдаръм. Затова така друса...И пак съм заспал. Като кацнахме във Варна оная ме гледа злобно и пухти.

# 695
Благодаря за разведряването. Голяма съм паника. Пътуването беше сравнително добре. Украинският пилот пилотираше разумно. Имаше турболенция 20-30 мин, тъй като времето беше лошо. Самолета си беше ок, независимо, че трябва да е на 20-30 години. Беше бял с оранжево и много по-чист от други самолети на Wizz.

# 696
Здравейте! Не знам дали вече не пуснах пост по повода и дали ще е полезен. Следих полет, който трябваше да взема около 20-ти юли. Започнах да го следя със Skyscanner и Airhint (от тук го научих май). Цената май месец беше около 500 лв., започна да пада. Юни месец имаше рожден ден на Wizz air и цената падна до 250 лв., та, airhint казваше, че сега е моментът за купуване. Някъде около средата - края на юни билетът падна до 150 лв. май. Знам, че има различни фактори, предполагам, че основно пада, когато не е пълен полетът и очаквах, че няма да е пълен, но си беше.

# 697
Защо търсите със  sky scanner? Оттам ви идва грешката. Въпросния полет си го следете от сайта на Уизеър с флексибъл търсенето (с датите за целия месец), показва ги като табличка, директно от сайта на самия превозвач. Не от посредници.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 15:30 от diziler

# 698
Много благодаря! Не съм купувала през Skyscanner, там следях цената, чийто един от линковете е към Wizz air. Аз не дочаках най-ниската цена и купих на около 250 лв. директно от Wizz air, но цената в Skyscanner (на варианта за купуване от Wizz, защото имаше още 2 или 3 посреднически опции) си беше цената на Wizz.
Защо търсите със  sky scanner? Оттам ви идва грешката. Въпросния полет си го следете от сайта на Уизеър с флексибъл търсенето (с датите за целия месец), показва ги като табличка, директно от сайта на самия превозвач. Не от поредници.

# 699
Има ли къде в приложението на Wizz air да въведа номерата на документите на другите хора, за които съм купила билети?
При Ryanair има раздел в профила My companions, но тук не откривам подобно.

# 700
Не мисля, че Уиз имат тази опция. Ако полетът е извън Шенген, ще можете да въведете данните на спътниците си при чекирането.

# 701
уиз, за разлика от райън, откакто сме в шенген не изискват въвеждане на документи (за полети в шенген).

# 702
Има ли къде в приложението на Wizz air да въведа номерата на документите на другите хора, за които съм купила билети?
При Ryanair има раздел в профила My companions, но тук не откривам подобно.

Няма. Ще ги въведете при чекиране, ако въобще ги поиска (полет извън Шенген)
А и както писах десетина пъти, въобще няма значение какво попълвате за документи, стига да има нещо и да не мрънка формата.

# 703
Някой пътувал ли е с мини той пуделче или мини куче с Уизеър?

# 704
  • sf
Нискотарифните не позволяват домашни любимци.

Общи условия

Активация на акаунт