Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 201
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Лютиен, отново благодаря, че ни приютяваш тук!
Бебчо, бъди честита! Най-доброто предстои!
Биби, честит юбилей! Само хубави неща да ти се случват!

Пролетната ваканция нали е от 31ви? Защото моята дъщеря каза, че била от 26 март.

# 16
Бебчо, Биби, честити да сте! Здрави и усмихнати и много да ви радват наборчетата! Flowers Four Leaf CloverBirthday

Биби, направо си се раздала на това парти Joy

Ети, всъщност е от 29.03 - събота.

Наборката си е с изключен звук на телефона заради училище и естествено забравя да го включи извън. Случвало се е да ѝ пусна алармата от Фемили линка, за да ме отрази Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:14 от Lúthien

# 17
  • София
Бебчо, Биби, живи и здрави Simple Smile

Наборът нещо дава на заден ход с подготовката за училище, чудя се да го оставям ли на самотек или да повишавам октавите... и втората смяна си казва думата, но не е оправдание, всичко му е на санитарния минимум. При вас как е?
Той моят не си дава много зор по принцип. Но като цяло май си запазва темпото от миналия срок.

# 18
  • Варна
Биби, честита да си! Само радост да ти носят любимите хора!
Санака, сподели как балансираш рибите, че и у дома има една емоция. Не е за разправяне на моменти 🤣

# 19
Лютивн, благодаря за темата!
Бебчо, Биби, честити да сте! Много здрави да сте, щастливи, прекрасни емоции и хармония около вас!
За ученето, според мен ваканция кара наборката. Под темпото на първи срок е.
И моите не звънят, но когато всичко е ок. Има ли нещо, което не им изнася, веднага разбирам.

# 20
Благодаря за новата тема Lúthien Heart

Бяхме на гости в приятели, които се пържат на седмокласния огън, голямо облекчение изпитах, че всичко е зад гърба ни.
Вчера помъдрях с годинка, момичета, да ви почерпя Kissing Heart

Честит рожден ден бъди жива и здрава и само хубави емоции желая!

# 21
  • София
Биби, честит рожден ден на патерици!   Simple Smile
Бъди жива, здрава, обичана, успешна и все така слънчева, любвеобилна и прекрасна! Много хубави спомени да си създадеш в новата десетилетка!  Wink

# 22
  • София
Биби, честит рожден ден и на теб. Много поводи за радости и партита ти желая!

# 23
Бебчо, Биби, честити да сте! Живи, здрави, обичани, вдъхновяващи !
И аз наскоро с облекчение си мислих за седмокласната епопея Laughing

# 24
  • София
Санака, сподели как балансираш рибите, че и у дома има една емоция. Не е за разправяне на моменти 🤣

Да ти кажа ММ как балансира - изобщо не ме слуша понякога Joy вЕрно е това, с емоциите, иде ми понякога сама да се перна.  Особено когато ММ и едното чедо са телци/на границата с овен/, а другите две - лъвчета. Големият често ми казва "Чилни малко, че пАра се вдига" Joy

# 25
  • София
Вкарвам здрав везнишки разум. Joy

# 26
  • София
Благодаря за темата!
Бебчо, Биби, живи, здрави и щастливи да сте!
Санака, много ми хареса "половината гаджета", като че ли дузини си натрупала.

# 27
Биби, честит юбилей! Да посрещаш още много!
Санака, благодаря за определението за разума, ще му кажа на моя водолей.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:11 от laurentin

# 28
  • Sofia
Благодаря за темата и честити рожденички - пожелавам изтръпванията да са само от танци и хубави емоции! Revolving Hearts

Моето дете е малко сдухано напоследък - в шести и седми клас съм ѝ казвала, че само да мине НВО, ще ѝ олекне, а тази година се скъсва от учене по немски. В комбинация със всекидневните тренировки е един подобен ан 7 клас ужас и за нея, и за мен. Аз съм такси и координатор.

И двамата пишат и звънят да казват къде са, всичко наред ли е, кога ще се приберат. Брадърът е от типа, който ми пише, тел.е в ръцете му, звъня и не вдига Grin

# 29
  • София
Санака, много ми хареса "половината гаджета", като че ли дузини си натрупала.
Абе омъжих се на 23 и, пусто, не успях да ги докарам до дузини, но половината си е половина. Joy

Общи условия

Активация на акаунт