Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 694
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Замислих се, че не знам докъде са по БЕЛ и Математика. Обсъждаха някакви окръжности, викнаха ме за мнение, явно са на това по математика. А по литература май правиха преди 2 седмици контролно и имаше нещо за Библията, но сега докъде са - не знам. Отчитам, че съм отпуснала края Joy

aniK, дано се урегулират нещата при вас и да може наборката да отдъхне Flowers Four Leaf Clover

# 46
Сега питах и аз до къде са "За буквите" по литература и окръжност по математика.

# 47
И моето не се е класирало, ама и не очаквахме. 90+ точки са си много .
Не мога да повярвам, че го казвам ама по нито един предмет не знам докъде са

# 48
До миналата година знаех, в школо се виждаха темите. Сега настройки са такива, че ако отсъства няма как да разбере. Съучениците и те не са от най- услужливите.

# 49
Аз през родителския профил виждам темите в НЕИСПУО

# 50
И там са скрити

# 51
Странно. През браузър или през приложението?

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 21:20 от Mama Ru

# 52
При нас в школо редовно учителите попълват темите.

# 53
  • София
Наборът все още е на Библия, явно е доста назад, като ви чета.

# 54
Накарахте ме и мен да проверя - по БЕЛ са на видове изречения по състав и символика в сюжетите на Новия завет, а по математика - на ъгли в окръжност.
И аз хич не съм в час тази година с материала, а пък наборката е голям айляк, почти не я виждам да учи. Догодина д* да ѝ е яко.

# 55
Момичета здравейте, аз не съм писала скоро, тотално ви изпуснах.
Радвам се да прочета, че сте добре и че децата се справят в училище.
Моят хубостник, тази година съм го оставила напълно самостоятелно да се оправя. Нито знам до къде са, нито знам какво учат. Справя се, то и така можело.. ама немога да се оплача учи си детето. Иначе пубертета вече го тресе с пълна сила, но е в рамките на нормалното, за разлика от мен едно време 😉 е ангелче.
Мързела си е на ниво, не се оплаквам от липсата му😂 Естествено пак чакаме с нетърпеное ваканцията..
Връщам се да ви попрочета, да ви видя какво правите 🥰

# 56
Честити да сте, рожденички! Живи и здрави!
И аз нямам идея до къде са, като гледам и колко лежерно е у нас.. малко чак страх ме хваща.

Малкото зубри от 1 мес. Опълченците и искрено го съжалявам още какво го чака до заветния финал..

# 57
Душичка, стискам палци всичко да минава по-бързо, че много излишни нерви и за децата и за родителите..

# 58
  • Пловдив
Честито да са рожденичките!

С наборът никога не съм знаела до къде са, по каквото и да е - съвестно си е детето и си учи. Е, определено се е отпуснал доста спрямо миналогодишната епопея, но го разбирам напълно.
Днес ни съобщиха, че ще има РС в петък преди ваканцията Rolling Eyes Сложно ще е, защото е от 11 часа, а ние ще сме още по-далеч, отколкото с е по принцип Rolling Eyes
Умуваме го, да видим какво ще правим. В краен случай, имам два други варианта - да се чуем с класния по телефона или да пратя една приятелка, която е наблизо.
second, две поредни години да се печеш на седмокласната клада... Не ти завиждам изобщо.

# 59
  • София
second, стискай зъби, момиче, стискаййййй Kissing Heart Кураж и много сили /и бело, и червено/ на съоткачалките, които повтарят и тази година седмокласната епопея Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт