Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 715
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Аз всяка вечер получавам дневен отчет на вайбър, но тя е в София..
Знам винаги до къде са в детайли за учебен план, но в социален мъгла. Тук на помощ идва Ahoney...като разменим инфо картината се изяснява.

# 61
  • София
Аз всяка вечер получавам дневен отчет на вайбър, но тя е в София..
Знам винаги до къде са в детайли за учебен план, но в социален мъгла. Тук на помощ идва Ahoney...като разменим инфо картината се изяснява.
Наистина с Леденото момиче си сглобяваме заедно пъзела. Ако не е тя, няма въобще да знам дали учат нещо, извън езика. Но пък знам кои учители са били видяни да се целуват Simple Smile

# 62
Някой знае ли ( понеже тези 15 дни по семейни причини ги изхарчихме вчера... ) какви са тези подобни дни, колко са и как става точно , които се взимат от директора пак за отсъствия? Че май месец сме на 3 бала в София, Враца и Плевен и ще трябва да видя как да я извиня. Оставям личната като последен вариант, ако се наложи нещо за разболяване ( дано не се наложи ).

# 63
  • София
Няма такива дни, които се взимат от директора. Дните са общо 15 и са със заявление до класния. Преди имаше до три дни с молба до класния, а до 7 дни - с молба до директора.

# 64
Някой дали случайно има тези тестове? Трябват ми отговорите на тест 11 по литература. Ще се радвам, ако имате подходящи върху материала за Средновековие да ми изпратите или качите в пощата 🙂

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:00 от Gergana8310

# 65
Някой дали случайно има тези тестове? Трябват ми отговорите на тест 11 по литература. Ще се радвам, ако имате подходящи върху материала за Средновековие да ми изпратите или качите в пощата 😉
Имам ги.
https://bnr.bg/varna/post/102130505/konflikt-v-gpche-ioan-ekzarh … 5UoSAzXPNK7QnQJHw
За майките  с ученици в Пета гимназия  в нашия град.  Познаваме едната учителка е бивш преподавател на сина ми.Безкрайно стойностен човек  и отличен учител.

# 66
Ани2010, ще се радвам, ако ми изпратите отговорите, когато Ви е удобно.

Откъде намирате упражнителни тестове по БЕЛ? Дъщеря ми по-рано решаваше от Bgmateriali.com, но вече са платени.

# 67
Изобщо не търсим Joy

# 68
  • София
Ох, бе! Joy

# 69
И ние сме с вас момичета..😉

# 70
  • София
Поиска абонамент за ucha se, тази година го активирах , дебело да подчертая по нейно желание и точно за Бел. Някой път отваря прави тестове , но рядко.

# 71
Поиска абонамент за ucha se, тази година го активирах , дебело да подчертая по нейно желание и точно за Бел. Някой път отваря прави тестове , но рядко.
Колко струва ?

# 72
19лв на месец, за 12 месеца.

# 73
  • София
Нещо 25 лева ми се върти, но може и да е 19 лева, дърпат парите автоматично от сметката...да, мин 12 месеца

# 74
Имат и за 6 месеца, излиза малко повече на месец, но на мен ми се струва по-удачен вариант.
Не помня година, в която у нас да е ползван много активно Уча.се, може би най-много в 5 и 6 клас, сега не виждам смисъл.
Ударете ми утре следобед едни палци за наборката. И ако някой има добра препоръка за унг със специалност алергология, ще съм благодарна. Досега съм ходила само при Мандаджиева, но май няма скоро свободен час.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:49 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт