Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 722
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
19лв ми излезе с предплащанне на месеците и беше миналата година даже беше 18 и нещо, ама 19 го кажи.

# 76
И аз му активирах уча.се, доволен е от видеата и тестовете след тях. Сега е дорасъл. В 4-ти клас като имаше, не го отваряше.

# 77
На моя тая година не съм му активирала, до миналата имаше. От 3ти клас до 7ми включително. Догодина ще видим като започне да учи всичко ще си го поиска сам, че да не му се чете я. Сега учи само език и не му трябва.

# 78
Ще стискаме палци за вас, zlatenceto ! За съжаление, не мога да помогна с препоръка за лекар
На мен  по 24.90 ми е на месец абонамента, ама не съм предплащала,  всеки месец плащам абонамент. Не знам колко го ползва, ама от сега усещам, че догодина ще влезе в употреба Grinning

# 79
И аз така усещам, догодина ще го търси, сега няма разказвателни предмери, не че го е напуснал мързелът.

# 80
  • София
Наборът си  ползва ucha.se активно и тая година.  По БЕЛ знам, че прави тестове основно по литература. И за МАТ и ИТ го ползва. За разказвателните също беше доволен предишни години.

# 81
  • София
zlatenceto, късмет на наборката, ще стискаме палци Flowers Four Leaf Clover За добър УНГ са ми препоръчвали Надя Сербезова, но не знам дали съчетава с алергология.

# 82
За алерголог съм я водила при д-р Мустаков и той ни насочи към УНГ, с който работи. Не помня името, мисля се намираше някъде в Лозенец май и бяха баща и син май....Беше отдавна. Ама за Мустаков се чака с месеци ...

# 83
  • София
Не препоръчвам Мустаков аз. Баща му беше друга бира.

УНГ - д-р Николай Улевинов
Алерголог - д-р Ценка Младенова, 25 ДКЦ

# 84
  • София
Златенце, стискам силно палци. Дано всичко е наред.

# 85
  • София
zlatenceto, всичко да е наред.

Тази година каката  !?! пожела уча.се. Остави ме поне час безмълвна. Щото аз мислех да приключвам понеже миналата година нямаше особена активност. Та тя го ползва основно за Бел. Покрай нея и малката прави тестове някакви. А наборът не е поглеждал.

За децата не знам, но аз чакам тяхната ваканция. Моите ваканции не съм ги чакала с такова нетърпение както чакам техните.

# 86
Благодаря ви!
ves+, тази година и аз чакам ваканцията. Като за начало пролетната. Simple Smile

# 87
И аз чакам с нетърпение, ще ходим малко и на почивка 🙂

# 88
  • Пловдив
И аз съм замислила малко бягство през ваканцията. Ако си останем в Пловдив, набора така или иначе почти не го виждаме, че обикаля с тукашните приятели, та затова букнах един апартамент на южната граница и ще обиколим там района Joy
От класа има три деца, които се явиха на националния кръг по английски. Дреб естествено не е сред тях, ама той изобщо не се и яви Joy
Едно от децата е класирано и за БЕЛ!

А моят 'убавец нямал намерение да се прибира до ваканцията Sad

# 89
Както писах, и моят син не се класира за националния етап, но вчера при нас излязоха резултатите от областния и съм много приятна изненадана, има 86,5 точки. Зарадва се детето, доволно е от себе си

Общи условия

Активация на акаунт