Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 734
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Както писах, и моят син не се класира за националния етап, но вчера при нас излязоха резултатите от областния и съм много приятна изненадана, има 86,5 точки. Зарадва се детето, доволно е от себе си
Плами, това е супер. Браво на детето!

# 91
  • София
Плами, страхотен резултат! Браво!

И аз чакам ваканцията с нетърпение. Едната заминава на 2ри сутринта, а другата се връща на 4ти вечерта. Това са 2 нощи и 3 дни без деца. Ето на това му казвам ваканция. И за да е още по-хубаво, наборката онзи ден реши, че й се ядат ямболски милинки и утре след училище заминава за Ямбол. Още два дни ваканция.

# 92
Plami, браво на детето!
А какви са ямболските милинки? За първи път чета за тях.

# 93
Брей, не съм чувала за ямболските милинки, за сливенските само Laughing

# 94
  • София
Plami80, страхотен е резултатът на набора, браво на него!

Наборът ходи на някакъв благотворителен футболен турнир, вчера и днес ги пиша "дъждовни" за него откъм училище. Другата седмица са ги напънали с контролни, здраве да е Joy За ваканцията наборката разпореди, че иска на село - та сигурно ще ходим, но аз и ММ ще си подарим ден-два нещо друго. Баткото е в Испания, прогнозите за времето не са розови там, опитвам се да не го мисля.

etomira, сега предизвика интерес към тези милинки, ще трябва да се пробват Hug

# 95
А вече е минало време за закуска и хоп милинки Blush . А моето от няколко дни иска да му правя какаови сладки и днес ще трябва да изпека.

# 96
  • София
Брей, не съм чувала за ямболските милинки, за сливенските само Laughing

Предполагам, че са същите. Много вкусно. И калорично.

Бебчо, не го мисли. Всичко ще е наред. Вярвам, че няма да има пак катаклизми като миналата година. И моята мома си купи билети да ходи при приятелка в Барселона.

# 97
Plami80, супер е резултатът, браво на набора!
Кажете, ако някой ходи на плуване, кои басейни посещавате? Предпочитам да са в южните квартали.

# 98
  • София
Plami80, супер е резултатът, браво на набора!
Кажете, ако някой ходи на плуване, кои басейни посещавате? Предпочитам да са в южните квартали.

Моите ходят в Българско школо вече няколко години. Не знам обаче дали ще е удобно на детето - в Младост-2 се намира.

# 99
  • София
Моите деца плуват в Геритидж спорт център.

# 100
  • София
Да ви почерпя, пък макар и само виртуално за рождения ден на нашата най-малка фурия:

От снощи ту плаче, ту се хили - първо се разплака на сторитата и поздравите от приятелите, после ревна на картичката от нас с баща й (аз надигнах телеса в 5.30 да я изненадам, ама тя беше станала вече да се приготвя). Много сме емоционални и двете днес, пък и не само днес.

# 101
bibi, да ви е жива и здрава малката фурия! Да расте много щастлива, обичана и сбъдваща мечтите си, а вие да ѝ се радвате много години Flowers Hibiscus

# 102
Bibi , да ви е жива и здрава ! Нека да е все така емоционална и много успешна!

# 103
  • Варна
Биби, честита да е малката фурия! Здрава, щастлива и успешна да е! 🎉💐🎂

# 104
  • София
Биби, да ти е здрава и щастлива. Хванала е края на рибите, затова е толкова емоционална. Племенницата ми също е рожденичка днес, но тя е трябвало да се роди овен, няма нищо общо с рибите.

Общи условия

Активация на акаунт