Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 740
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Биби, честита да е малката фурия! Здраве, успехи и много хубави моменти. Весел празник!

# 106
  • София
Биби, да ти е жива и здрава рожденичката, и да постига всичко в живота с лекота! Flowers Hibiscus

# 107
  • Пловдив
Да е здрава, щастлива и успешна рожденичката ти, Биби!
Моята щерка от няколко месеца е в това състояние - реве постоянно и за всичко, а още няма 12 Sad (навършва ги другия месец). Баща им се ядосваше много, заради постоянните сълзи, но му казах, да приеме, че е като мен, в дните, в които съм в ПМС Joy Разликата е, че при малката ще продължи с месеци, а да не дава Господ - с години Joy

Чухме се сутринта с набора, едва днес осъзнал, че едната петица му коствала стипендията Joy Joy Joy
При наличието на 9 предмета и необходим успех 5,75 за стипендия, още октомври му обяснявах, че ако иска стипендия и 2 срок, то трябва да има най-много две 5-ци за срока Joy
Е, напомних му, че "не е много доходоносно да учи", но пък той каза, че за септември ще се постарае.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:41 от sweet_maniche

# 108
  • София
Биби, жива и здрава да е прекрасната ти дъщеря! Да мечтае смело, да сбъдва мечтите си, да е щастлива и заобиколена от приятели, да пътува и да граби от живота с пълни шепи! Да я поздравиш и нацелуваш от нас.  Simple Smile

sweet_maniche, много се смях с теб. Доходоносно или не - всеки лев + е добре дошъл за тях. Хубаво е, че не се отказва човека от ученето.   Wink

# 109
Абе пак навреме се е осъзнал, можеше и към 12 клас да се осъзнае Laughing

# 110
Биби, честита рожденичка! Здрава, щастлива и удовлетворена от себе си да е! Весел празник!
Плами, браво за резултатите!

# 111
  • София
Биби, да ти е здрава и щастлива. Хванала е края на рибите, затова е толкова емоционална. Племенницата ми също е рожденичка днес, но тя е трябвало да се роди овен, няма нищо общо с рибите.
Aз се тръшнах да я вадим риба (като мен), че да не е овен. Д-рът тогава ми каза: "Аз, злато, ще я  извадя лесно, ама може и да е пираня". Дойде човекът в неделя, на рождения ден на сина си да я вади. (то добре стана, че я извадихме по-рано, де, ама това е една друга тема, дето не е за разправяне на празник).

# 112
Честита рожденичка, bibi! Много здраве и сбъднати желания да има!

# 113
Биби, хубаво е казал докторът Stuck Out Tongue Winking Eye
У нас има един странен "баланс" между Риби и Овен, и в двата рода. Сал аз, най-хубавата зодия 🤭

На много хубав ден е родено детето, я, виж какво слънце грее!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:02 от zlatenceto

# 114
Биби, здрава и щастлива да ти е рожденичката и всичко да ѝ се получава с лекота! Flowers Four Leaf CloverBalloon

Плами, отличен резултат на набора наистина, на косъм е бил!

Аз, дето все съм твърдяла, че изобщо не съм типичен овен, се оказах овен с асцендент овен Joy
Ама хубава зодия сме си, пък, какво...

А ямболските/сливенските милинки са си милинки, но обилно поръсени с пудра захар отгоре Yum
Скрит текст:

# 115
  • София
Биби, честит празник! Да е жива и здрава девойката и да има само хубави емоции!

Лютиен, има и една заливка под пудрата захар и са едни пухкави. Нищо общо нямат с това, което имаме в София като милинки. Като бях малка и в Шумен бяха като тези в Ямбол.

# 116
  • София
Честит празник , Bibi Simple Smile

За първи път разбирам за тези милинки- изглеждат много вкусно.

# 117
  • София
Честит празник на рожденичката! Здраве и късмет. И за София има вече резултати от олимпиадата, но не си намерих детето. Звънях, казаха да питам в нашето училище за фиктивен номер, да не би да не са разбрали и да са й скрили името. Та явно утре ще си разберем резултата.

# 118
  • София
https://www.mon.bg/news/ministar-valchev-kam-badesthite-studenti … CgZsGNm-O1ZNKqbxw

Иска ми се да го коментирам, но не знам откъде да започна...

# 119
  • София
Честит празник на рожденичката! Здраве и късмет. И за София има вече резултати от олимпиадата, но не си намерих детето. Звънях, казаха да питам в нашето училище за фиктивен номер, да не би да не са разбрали и да са й скрили името. Та явно утре ще си разберем резултата.
А къде се виждат резултатите? В МОН не виждам нещо различно от класираните за националния кръг.

Общи условия

Активация на акаунт