Любители на котки - Тема 205

• 31 093
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Браво, Луси! Браво на Кака! Радваме се с вас! Нагушкай пухкавия талисман.

# 256
lusia, благодаря, че сподели радостта си с нас. Все пак освен, че имаме общата любов към нашите котанки и котарачета, ние сме и хора с човешки добри или не толова добри дни. Радвам се, че изживяваш своя добър период с детето.

# 257
Браво, на детето Лусия!

# 258
  • Между гори и планини
Радвам се на хубавите новини, бъдете здрави ❤️

# 259
Всеки един Човек от тази тема заслужава да му се случват такива прекрасни неща! Който обича животните е добър човек!
lusia много се радвам за вас, и много се радвам, че сподели! Трудът ви най-после е възнаграден! Simple Smile Успех и на теб и на каката, силно се надявам да загърби всякакви проблеми и да повярва във себе си и способностите  си! И гуш на пухкавата красавица!
Тия дни ще се включа да се похваля и оплача от живота и аз (дано не забравя Grinning)

# 260
  • София
Lusia, 🤗! Страхотно! Браво!
Благодаря, че сподели с нас тази радост!
Тук не само котьовците са важни... и "обслужващия персонал" трябва да е ОК..., за да може да изпълнява задълженията си 😹 (към котьовците).

Скрит текст:
... никога не съм си представяла, че ще се радвам на котешко 💩..., ама ей на- случи се..  след почти 3 месеца тормоз... и за него и за нас.
Дано и след плавното преминаване към друга храна- различна от гастро, нещата не се променят (Блеки никога през почти 8- те ни години съвместен живот не е имал проблеми с храната, която е приемал. Просто не знам какво го разбъзика  така).
Сега ни мъчи раната на вратлето от алергичната реакция... май ще слагаме боди. Явно му е паднал имунитета, та трябва да се консултираме за някакви витамини. Надявам се като излезем сред природата скоро, всичко да си дойде на мястото.

Аз да се оплача... тази смяна на времето ми е голям кошмар (от много години е така). 😥
Около месец ще съм като свободен атом... невероятен стрес е за мен...

# 261
lusia, браво и на двете ви! Радвам се, че сподели. Дано лошото е вече зад гърба ви и от тук нататък само на успехи да се радвате, най-вече кака.

# 262
  • София
lusia, браво и на кака, и на мама! Hug

AnyHr, VetoMune е много добър за имунитета. Купувам го от Гергьовче (на спирка Орион зад бензиностанцията на Еко), но сега видях, че в Петмол е намален добре и с код за рожден ден на любимец цената ще стане същата - 33 и нещо за 60 капсули.

Попаднах на едно предаване по БТВ, където показват котето Миса, останало без 4 крака. Д-р Златинов ѝ е сложил протези, с които тича като нормално коте. Ако искате го вижте. Репортажът за котето е от 22-рата минута.

# 263
  • Бургас
lusia, браво на вас двете, здраве, късмет и успехи и занапред!

Четох за мотористите.
Живеем до главна улица, откъдето минават.
Харко се качва на гардероба, за да може да ги вижда по-добре.
Мони обаче буквално виеше милата от страх. Тя и от печката духалка се плашеше и виеше горката. Накрая взех радиатор заради нея.

# 264
lusia - Само ХУБАВИ работи за всички около теб! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Малко слънчеви кадри от предните дни на моите девойки, имаше истинско гушкане и почистване между тях Revolving Hearts преди битката разбира се Simple Smile

# 265
Бела и Луси сутринта. Котката Луси сутрин е разиграна, а на кучето му се спи, но когато видя, че дадох на Луси играчка, стана и също си взе.

А така бяха заспали снощи, но кучето не знаеше Simple Smile  и като разбра, че котката е легнала до него, веднага реши да стане. Rolling Eyes

# 266
Скрит текст:
Бела и Луси сутринта. Котката Луси сутрин е разиграна, а на кучето му се спи, но когато видя, че дадох на Луси играчка, стана и също си взе.

А така бяха заспали снощи, но кучето не знаеше Simple Smile  и като разбра, че котката е легнала до него, веднага реши да стане. Rolling Eyes

LaughingLaughingLaughing

Всеки хванал оръжиете и готов за битка!

Обаче си личи кой е шефа (Луси  разбира се ) и кой май е готов да се предаде преди началото Grinning

# 267
Невероятен лекар.
А Миса е искала да живее.

# 268
Поздравления, Лусия! Всичко най-хубаво желая на каката.
Сутринта Мишето беше в шах и мат с пешката. Joy Гадината идва всяка сутрин щом чуе алармата ми и настоява да стана (добре, че е така, та в сряда ме спаси от успиване. Уж за минутка, пък то съм продължила да спя и добре, че тя ме е почакала десет минути и пак дойде да ме събуди). Събота и неделя също идва малко след шест сутринта и настоява да стана и да й сложа в купичката, нищо, че й е пълна в повечето случаи. Вчера ме събуди пак, поглеждам - 7.18 ч. Викам си, нещо се е успала и зацепвам, че по старото време е 6.18, та точна си е гадта. Обаче сутринта ставам и влизам в хола, а тя спала на дивана. Седнала, понеже е чула алармата, ама физиономията й една сънена и ме гледа недоумяващо. По нейния часовник е 5.20 ч. Joy Joy Прецаках я тази сутрин. Сигурно се чуди къде съм тръгнала толкова рано. Joy

# 269
Обаче си личи кой е шефа (Луси  разбира се ) и кой май е готов да се предаде преди началото Grinning

Май, май има такава работа! Хаха
Нали сме кучкари и сега с котката много осезаемо се забелязват някои разлики - като това, че котките винаги са едни надменни и гледат от високо като шефове!!! Аз в началото бях изумена колко тихо се движи котката, изобщо не я чувам. А кучето като слон в стъкларски магазин, винаги вдига ужасен шум с ноктите си по ламината. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 13:55 от utro77

Общи условия

Активация на акаунт