Любители на котки - Тема 205

• 30 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Данък: "Опаковано, готово":

# 61
И Сина от вчера  си има нова торба. Много е щастлив.

# 62
Айде и една Бела ще ви покажа, плюш за всички

# 63
Ох, много хубави котачета. Сега Линош така е легнала, че опашката ѝ е буквално в устата ми 😂 и се сетих за Ушатото, че спи така и Ивекс се появи 😂
Днес кака докато си сменяше струните на китарата Линошката си намери нова къщичка за ужас на кака. А вътре топло уютно и плюшено, баш като за нея 😂

# 64
Един пресен данък

Явно ще се дописвам по-късно Simple Smile

# 65
Ето ни и нас ,с едно подобрение за Хари,в името на свободата и чистия въздух 😂Лятото пък,ще се излежава там по цял ден,а аз се надявам да не скъса всичко и да не тупне долу на цимента!

Не се вижда добре,но сложих мрежа на терасата 😉

# 66
  • Пловдив

Днес кака докато си сменяше струните на китарата Линошката си намери нова къщичка за ужас на кака. А вътре топло уютно и плюшено, баш като за нея 😂

А нашият е антимузикален. Нищо не е наследил от нас. Пуснах тук как се е скрил от китарите на Нова година, в къщи се ужасява от пианото. Пробвах се преди да му направя снимка върху клавишите, той скочи и избяга. Само като го чуе и отива в другия край на апартамента. Достатъчно е да види, че отварям капака и дим да го няма. А ние сме музиканти, с мъжа ми сме завършили Академия, големият ми син и дъщеря ми пеят в хорове, снахата дори е доктор по музика, пък Луцко - срам за музикалното ни семейство Grinning

# 67
Ама пък е красив Heart Eyes
/ужас, какво прави автокоректорът, а аз болна, едва гледам /

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:35 от cardhu

# 68
Щях до пиша, че Матей е една малка Дейзи.
Тя вече е 5.900 (снощи сама се премери)

Оказа се, че лудата с котките била бивше гадже на познат. Само казал "тя е извратена".
Преди 6-7 г. харесвала животни. Прегръщала  и целунала понита.

# 69
ЗлаВещица, тя и Линка бяга по-далеч от китарата, ама вчера откри калъфа е то това друго нещо. Иначе и ние с кака сме хора на изкуството и в нас цари творчески хаос. Аз съм хореограф завършила академията, и от студентка работя това дай ми музика и танци 😁. Кака учи актьорско майсторство за драматичен театър в училище с амбиция за НАТФИЗ, пее, танцува, свири, учи роли и ги играе пълна лудница, но си я харесваме. Та Линче попадайки при нас ѝ се наложи да свикне, понякога си спи и грам не ни отразява, понякога се изнася в друга стая. 😁

# 70
  • София
Не знам дали сте обръщали внимание на вафли Ная? Има код за добавена реалност, който се сканира. Като насочиш телефона към нарисуваното момиченце, то се представя и започва да пее и танцува. Цялата банда хукна през глава да се спасява. JoyJoyJoy  Много страшно пее! Joy Толкоз за музиката у нас! Joy

Иначе тази нощ отново имаше жертви. Имаме цветарник, който е стълб, законтрящ се между пода и тавана с няколко гнезда за саксии. Цъфналата орхидея беше на високо, но все пак на място, което да стигам, за да я поливам. След като пакостницата надупчи цветовете, мъжът ми я вдигна толкова нависоко, че само той я стига. Тази нощ е турболинствала здраво! Скачала, скачала, докато от разтрисането на цветарника не са паднали 2-3 орхидеи. Съответно намерих това:

Имаше и счупени саксии, листа, разпилени кори и т.н. Как да не ѝ отскубнеш мустаците един по един! Joy До скоро гледахме 5 котки, които редовно тичат, играят, бутат... Как веднъж не са направили някоя голяма беля! Обаче Гери Турбото ме вади от равновесие и ми скъси живота! JoyJoyJoy

Бетелгейз-An, тя и в момента имала домашен любимец куче. Затова никога не закачала кучетата.

# 71
Нещо съм пропуснала. Коя е тя?

# 72
  • София
Нещо съм пропуснала. Коя е тя?
Садистката.

# 73
Какво мислите за храната за котки от DM?

# 74
Това нещо даже не мога да го нарека тя. Това е нещо неодушевено.

Общи условия

Активация на акаунт