Любители на котки - Тема 205

• 30 652
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Между гори и планини
Браво! Много се радвам 😊 Бързо да се възстанови ❤️

# 46
  • София
Казаха ни, че е с вътрешни шевове, т.е. няма да махаме конци. За яката казаха, че ако си ближе много раната, ще има нужда, но тя до момента изобщо не е проявила интерес към мястото на интервенцията, съответно май ще мине без яка.
Относно кръвните изследвания - казаха, че ще направят такива, ако има нещо, което ни притеснява в поведението и здравословното състояние на котката, но иначе не е наложително, така че не сме правили.
Платихме 220 лв, които включват манипулацията, инхалационна упойка, антибиотик за 5 дни и два контролни прегледа.

# 47
  • Между гори и планини
Скъпо е, но явно за София е нормално.
Майка ми още не е кастрирала нейни момиче, по- малка е от Лео, есенни реколта. Но вероятно и във Варна не е много евтино.

# 48
При такива интервенции, а и май преди всяка операция изследванията са задължителни знам аз. Като чаках да вземат Кас за кастрация пред мен върнаха едно кученце, защото изследанията му не бяха добре.

# 49
  • Между гори и планини
На Лео не му правиха изследвания, нито на котката на приятелката ми. Ако бяхме поискали, щяха. Но предвид, че са млади и здрави, поне аз не видях причина.
На Чери му пуснах изследвания, защото е кот на възраст и искам да знам, че е здрав.

# 50
Да се запиша и да платим данъка.

Ние преди кастрацията също не сме правили изследния.

# 51
Данък Grin

Аз им пуснах изследвания преди кастрацията, имаше опция да напиша, че се отказвам от тях на своя отговорност, но не посмях. Още повече, че и сравнително скоро ги бяхме взели, месец да са били при нас някъде...и не ми се поемаше риска. Simple Smile

# 52
Плащам данък с един Лъки. На Бела съм ѝ сърдита, че само си цапа дупето с ако и после си го бърше из къщи. Хаха

# 53
Пак изтървах цяла тема.
Идваме с Ушатото да надничаме.

Знаете...хич ме няма със снимките.🤣

# 54
  • Стара Загора
Да си платим и ние

# 55
Пак изтървах цяла тема.
Идваме с Ушатото да надничаме.

Надничаш само ти. На Ушатото много му дреме за нас, спи си и хич не му пука. Joy

# 56
С Грейси играхме на нещо, ама май само тя знаеше какво Smile

# 57
# 58
Utro,
Дано се намери дом на тази красота.
Споделя я и в тази тема.

Всички данъци харесах!

# 59
Ееех, каква идилия Heart Аз съм болна и мислех, че синковеца ще се строи да ме лекува. Да, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт