Любители на котки - Тема 205

• 30 659
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Аз съм щастлива, че тази година в нашето село беше тихо. Вероятно защото направих забележка на съседа с къщата за гости до нас. Прекарахме тиха и спокойна вечер. Иначе се чува и вижда какво става в града и околните хълмове, защото сме високо, но не ни гърми така.

# 31
А Луци каква порода е?

# 32
  • Пловдив
Продадоха ни го за британец. После ветеринарят каза, че има нещо британско в него Simple Smile

# 33
Vanne липсва, надявам се тя, Зара и двете котачета да са добре.

# 34
Продадоха ни го за британец. После ветеринарят каза, че има нещо британско в него Simple Smile
Заприлича ми на френските Шартрьо.

# 35
Моята къща е цялата за ремонт, така че хич не се впечатлявам от дизайнерски столове и тапети. Grinning Последно, обаче, не знам как се успяли да счупят керамичния плот... Head Band Цяла голяма част от него и не може и да се залепи заради нагорещяването.

# 36
  • Пловдив
Заприлича ми на френските Шартрьо.

Ами на снимките майката и бащата уж британци бяха. В интерес на истината за първи път имаме коте и не съм много на ти с породите. Но каквото и да е, знаете, все си е миличко и ни е най-доброто и хубаво  hearts:Two HeartsTwo Hearts

# 37
Леле, моите само тапети свалят и разказаха играта на едни столове от изкуствена кожа.

# 38
  • Между гори и планини
Легна ли си вечер, започва съревнование между Чери и Лео за моята любов.
Чери е до мен, прегърнал лявата ми ръка. Лео върху мен, ближещ носа ми, гален с дясната.
В момента едва пиша защото е легнал на гърдите ми

# 39
  • Банско
16 годишния котак на мъжът ми, сега се размотава при свекитата.

# 40
Добро Утро! Yellow Heart
Някой не беше доволен от офертите след преглед тази сутрин Sweat Smile

# 41
  • Бургас
Животните у нас са добре. Аз съм болна.
Бързо оздравяване,  аз един месец не мога да се възстановя след тежък грип.
И доста колеги така...

AniNe, не биват казвате промоциите...
JoyJoyJoy

# 42
Скрит текст:
Животните у нас са добре. Аз съм болна.
Бързо оздравяване,  аз един месец не мога да се възстановя след тежък грип.
И доста колеги така...

AniNe, не биват казвате промоциите...
JoyJoyJoy

Съгласна и с теб, и котето Sweat Smile

Относно лошите заболявания, молих се, молих се и на двете котета да легнат върху мене, да изгонят и моето, по-лека форма на грип, не дойдоха, но се пооправих, да не казвам голяма дума, защото все още е в мен ... тъй че далеч от мене Sweat Smile

# 43
  • София
Как е кастрираната дама? Аз очаквам вести 😊

Олив е герой - все едно нищо не е било.
Като я взех от клиниката, беше умърлушена и леко дезориентирана, но бързо си пренареди кошарата, която децата така спретнато бяха приготвили за посрещането. Скоро след това стана хиперактивна - разширени зеници и постоянно обикаляне и скачане, съответно я оставихме вътре в кошарата, за да не се нарани някъде. Ако не бях прочела в коментарите тук, че това е нормално състояние, сигурно щях да се притесня.

От сутринта вече си е същата - омете цял пауч със стрит антибиотик, пи вода и изглежда абсолютно доволна. В четвъртък ще я заведа на контролен преглед.

Кастрирането беше в клиника "Уговет" в Казичене. Избрахме я по ред причини, не на последно място - лесния достъп по Околовръстното, за да избегнем висенето в софийските задръствания. Впечатлиха ни с вниманието и личното отношение към нас и към Олив.

# 44
  • София
Как е кастрираната дама? Аз очаквам вести 😊

Олив е герой - все едно нищо не е било.
Като я взех от клиниката, беше умърлушена и леко дезориентирана, но бързо си пренареди кошарата, която децата така спретнато бяха приготвили за посрещането. Скоро след това стана хиперактивна - разширени зеници и постоянно обикаляне и скачане, съответно я оставихме вътре в кошарата, за да не се нарани някъде. Ако не бях прочела в коментарите тук, че това е нормално състояние, сигурно щях да се притесня.

От сутринта вече си е същата - омете цял пауч със стрит антибиотик, пи вода и изглежда абсолютно доволна. В четвъртък ще я заведа на контролен преглед.

Кастрирането беше в клиника "Уговет" в Казичене. Избрахме я по ред причини, не на последно място - лесния достъп по Околовръстното, за да избегнем висенето в софийските задръствания. Впечатлиха ни с вниманието и личното отношение към нас и към Олив.
Моля те, дай повечко подробности! Каква беше цената и дали в нея са включени кръвни изследвания? Колко горе-долу см е разрезът? Ще сваляте ли конци или сами ще паднат? Яка имате ли? От поведението ѝ разбирам, че е била с инхалационна упойка. Така ли е?

Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт