Любители на котки - Тема 205

• 30 665
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
И нашият данък

# 16
  • Между гори и планини
Турболина е астрална близначка на Лео белята 😂
Сега сложих и етажерка със семена за разсад и само викам по него, защото бяса иска да се катери там. И не дава да го хвана! Щото вече е ял пердах 2-3 пъти. После отива вън, охлажда страстите и става гальовен като за стотина и се сдобряваме 😂

# 17
Много ми е мъчно за животинките убити от двамата психопати. Снощи ревах, днес в колата пак Cry Само като си помисля и започва да ме стяга гърлото.

Томи отново на любимото си място:

страхотен. и аз имам рижак, но нещо все не се кават снимки. голяма маймунка е... прибран от улицата. само като си помисля, че нещо като таз гаВриела е можела да го набара и измъчва за пари. не знам тези същества как спят вечер и целуват майките си. аз съм за поне 15+ години на всеки от тях, глоби дето до 5то коляно ще се изплащат.
днес са котките, утре децата или възрастните. за пари...защото обичала да си купува неща.
сега очаквам да излезнат роднините и да ревнат че са мн хубави децата, мн послушни и не се знае как са стигнали до там..
не знам на вас дали ви прави впечатление накъде сме тръгнали - хулигани в моловете, непълнолетни убиици на случайни хора (за случая където деца бяха убили жена пред нон-стоп), момичета се млатят пред телефоните за нищо, разни ревнивци убили жена за едното нищо, смукачи на помощи в чужбина  и сега това...

# 18
Данък от Блеки и Бета. Това по-дребното е куче🤣😋

# 19
Малко пози сън от тези дни Simple Smile

Мими с традиционна позичка Wink Purple Heart

ммм Хели беше направила едно извъртане, усукване онази вечер,  Sweat Smile
И просто си спинкаше така, без да помръдне Kissing Face

# 20
  • Бургас
Здрасти и от нас.
Ей тази гад нахална е Матей, голям вече и отскоро кастриран, аз ще чистя прозореца, всичко късат и оплескват.
Какво са размазали, не ми се мисли, ама той не стои за снимка и затова я слагам:

Харко го знаете:

# 21
  • Между гори и планини
Как е кастрираната дама? Аз очаквам вести 😊

# 22
  • Бургас
Успях още една да направя, този писан хем нахален и почти постоянно се вре и гушка, хем като живак, на място не стои...
Нито веднъж не ме е ухапал или одраскал, явно благодарно животинчето, запомнило е милото как го взех.
И Мони не посягаше, само Харко си позволява.
Тапетът няма да коментирам, видях и дизайнерски стол по-напред, мен тапетът не ме прави щастлива,  но тези обичливи очички да.

# 23
Мария, показвайте  се по-често. Липсвате в групата.

# 24
  • Бургас
Мария, показвайте  се по-често. Липсвате в групата.
Благодаря.
Вие как сте, Сина е също страхотен кот.
На мен много време ми беше доста кофти за Мони и се обвинявах, но ветът ме успокоява, че и да я бях занесла сутринта,  вероятно е нямало какво да се направи и че е било инсулт или инфаркт.
Добре че Матей се съвзе бързо, сега май трябва и на ваксина да ходи, не е ваксиниран, защото месеци наред беше сополив. Исках да го кастрирам преди да са запели навън котаците, беше почнал да маркира.

# 25
Мария, показвай по-често Харко и Матей, сладури са те

# 26
  • Бургас
Нахалници и двамата, ама айде...
Иначе благодаря от тяхно име.

Матей не стои за снимки, ей това се получава:

# 27
Животните у нас са добре. Аз съм болна.

# 28
  • Пловдив
Да се запишем и ние с Луцко в новата тема.

Естествено любима поза:

На рамото на "мама":

Любимо място:

С леки алкохолни наклонности:

И скрит в новогодишната нощ. На гости на село при синът ми, тъй като ние бяхме в Анталия. Не е изплашен от фойерверките, както очаквахме, а от двама приятели, които свирили на китари. Горкото Луци се скрило и два часа не излязло от там, било ужасено Grinning

# 29
  • Бургас
Моите гледат фойерверките.

Общи условия

Активация на акаунт