Любители на котки - Тема 205

• 30 688
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Моя Тео пък въобще не реагира на музика... не му пука. Simple Smile)
Обаче ме гледа с особен интерес като го гушна и му пея " Чело коте книжки" Хахаха.... Разширява очи и мисля, че изпада в шок и затова не бяга...

# 76
  • До морето...
Вкъщи нашия кот пък е малко със странни реакции 😄Като пуснем малко по-силно музика, се свива някъде, не му харесва явно,обаче почна ли да му пея и идва веднага и си навира главичката в устните ми и ме гледа влюбено😄😄Аз се радвам,че му доставям удоволствие, но детето не е на същото мнение-казва,че това било знак да спра 😄😄
За протокола -не пея фалшиво,музикална личност съм и се изявавах преди време..🤭

# 77
Моите са свикнали с музика и не я отразяват. Стига да съм си у нас, винаги слушам музика някаква, Мегчето малко се плашеше в началото, сега вече го проспива спокойно.
Двамата влюбени

И клюкарката:

# 78

И ние плащаме данък със закачливо намигване 😉

# 79
Като говорим за шумове-Хари не се страхува от пасатора,прахосмукачка,музика...Страхува се когато някой прави ремонт и бръмчи с нещо,бормашина вероятно. И от заря.
Иначе бута саксии(празни ,само с пръст)на живот и смърт 😁.Не го бърка...

# 80
Моите са свикнали с музиката, не им пречи.
Аш като бебе се страхуваше от хъркането на ММ, но вече му свикна.
Страх го е от вятър и му ръмжи. Пукотевици са едно на ръка.

Дейзи е музикална и само чака някой да й пусне Туба. Да си гледа момичето.
Забелязах, че й е неприятно някой да кашля или киха.... кара му се.

Не съм пробвала да им пея. Сигурно ще избягат.

# 81
  • София
Има доста голяма разлика между пусната от някакво устройство музика и жива музика. Wink И тази от танцуващата Ная от вафлите е много особена. Пее с преправен креслив "детски" глас. Необичаен е. Затова побегнаха. Но тъй като ми стана интересно и им я пуснах още няколко пъти, свикнаха. Simple Smile Вече не бягат. Simple Smile

Спомням си как Наско се страхуваше от телевизията. Той е роден в селски двор. На практика и с хора не е общувал. Момичето, което ни го даде, доста време се е мъчило да го опитоми, за да го хване. За него всякакви такива звуци бяха страшни. Simple Smile Интересно, че другите не са се плашили, а и те не са гледали телевизия на улицата. Simple Smile

Най-страшно е, когато има някакъв протест или шествие. Ужасяват се от скандирането или бибиткането на много коли. С ужас си представям какво ще е при откриването на моторджийския сезон, а времето се подобрява и този ден наближава. Joy И всеки път си представям какво им е на уличничетата... Как ли се шашкат, ако точно в този момент няма къде да се скрият? Sad

# 82
  • Между гори и планини
Лео и Точка не се страхува от прахосмукачка, докато Чери и Памук гледат да се изнесат само като я изкарам.
Никой не се страхува от китара, защото големият ми син като си е вкъщи дрънка постоянно. За сметка на това Чери мн се страхува от мъже. Като имаме гости и иска да влезе, но ги чуе от вратата - не влиза. Ако сме под асмата - не идва. Не се страхува от приятели които идват често и мъжете на две приятелки, на които буквално се натиска , сякаш разбира, че те са луди коткари.

# 83
Само и единствено от прахосмукачката се страхува. Клие се и после ми трябва много време, за да го успокоя Sad

# 84
  • Между гори и планини
На мама лъскавият Черко пантерко ❤️❤️❤️ Не мога да опиша колко го обичам!

# 85
У дома само Оникс харесва прахосмукачка. И да го смучеш с нея обожава. Но той като цяло е фен на всякаква бръмчаща техника.

Аз да ви покажа една пловдивска красота

Трябваше скрийншот да направя, снимката била голяма.

# 86
Моля за мнение. Ако е обсъждано нещо подобно скоро, извинете ме, не съм чела назад.
Младата ни котка повръща от два дни, в началото храна със стомашен сок, после само сок. Не се храни, не съм я хващала и вода да пие. Спокойна и неактивна е, спи и мирува. Не дава вид да я боли, но не е игрива и активна както обикновено, вяла е, спи си и не се мести много. Не се дърпа, дава да я галим и гушкаме, но сама не търси близост. Старата ни котка има такива повръщащи периоди, докато повърне топка косми и после всичко се оправя. При тази се случва за първи път. Ветеринарката, на която имам доверие, е на работа чак утре късния следобед. Мога да я заведа на спешен ветеринар, но не знам доколко положението е спешно. Мнения?

# 87
Бих я завела. Два дни...

# 88
Нашият ветеринар винаги ме пита "Яде ли?", това за Пуфи, че нали сме редовни при него. Колкото и да е била зле, винаги си има апетит. Така че, ако котка отказва храна значи положението не е никак добро.

# 89
Благодаря. Ще я водя днес.

Общи условия

Активация на акаунт