Любители на котки - Тема 205

• 30 965
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
От няколко дни Сина намали яденето. Преди беше като прахосмукачка, а сега пак се храни, но чувствително по-малко  и не така настървено. Лежи на високо пред прозореца и се припича.

# 91
Грейси се страхува от... инкасаторката Smile Тя влиза в нейнитя владения, демек банята и нашата само да чуе, че се звъни, бяга да се крие.

# 92
  • София
И аз бих я завела. Пиши после да не мислим котето Simple Smile

# 93
  • Бургас
Аз се извинявам, че пак за Мони, но тя си ядеше като прахосмукачка до последно.
Явно е прав лекарят, че е било инфаркт или инсулт и я е покосило за броени часове.

# 94
А нашия Оливър вече пет нощи ми спи върху възглавницата до главата ми. Пристига през нощта докато спя и направо не знам, как успява да легне върху цялата възглавница, а аз се събуждам с изкривен врат в единия ъгъл. Нали казват, че котките  лягат, където стопанина има проблем, та се замислих да не би да трябва да си направя скенер на главата😂. Скоро ще стане на 3 г. , никога до сега не е лежал около главите ни, винаги е в краката ни😊.

# 95
  • Между гори и планини
Може и паразити да има. Това, че е домашна не означава че не може да има глисти. Ама чак като ги повърне, ако ги повърне ще разбереш. Води на лекар и дано не нещо сериозно.

# 96
Да ви се похваля, какво добро коте имам.
Докато ни нямаше днес, Блеки се е притеснил за разсада ми от пипер. Решил, че е много насъсто и тръгнал да разрежда😁
За някой стръкчета е решил, че само подкастряне стига. За други е преценил, че са хилави и направо ги е извадил.
Безценен градинар ми е😁
Сега съм му сложила една тарелка с котешка трева, да си я чака да поникне. Мамин сладък🤣🤣🤣

# 97
DZ, ми има си нужда от разреждане разсадът 😉
Да покажа Ричко и тук. В деня, в който се срещнахме

След седмица лечение, баня, грижи

И вчера:

# 98
Прегледът показа, че е силно дехидратирана, но не даде яснота какво става. Оставихме я в клиниката за кръвни изследвания и ултразвук, ще я сложат на системи.
Допълвам. Вероятно чуждо тяло в стомаха, ще я оперират след малко спешно.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 18:14 от Mößbauer-Effekt

# 99
  • София
Днес Олив беше на контролен преглед след кастрацията. Всичко е наред, възстановява се бързо и добре. Единствено се появи някакъв запек, но докторът каза, че не е неочаквано и не е повод за притеснение.
Забелязвам, че много харесва возенето в колата до мен на предната седалка.
Откри си и ново любимо място на припек, но май не си дава сметка, че разходките по парапета на мен ми причиняват стрес...

# 100
Здравейте! В предната тема бях разказала за моята Таби и мъките ни по ветеринарните клиники. Най-накрая след биопсия се оказа, че има лимфон. От онкологичната ветеринарна клиника в Румъния ни написаха рецепта за химиотерапия, но лекарствата в България ги няма. Моля ви за помощ!
 Знаете ли някой, който търгува с лекарства от Турция/ Гърция/ Англия?  Там успяхме да ги открием.
Това са същите лекарства и за онко болни хора.

# 101
  • Между гори и планини
Много съжалявам за тази диагноза... Защо не отидете в Караджа турс, те постоянно правят екскурзии до Турция и не помолите за съдействие?

# 102
Здравейте! В предната тема бях разказала за моята Таби и мъките ни по ветеринарните клиники. Най-накрая след биопсия се оказа, че има лимфон. От онкологичната ветеринарна клиника в Румъния ни написаха рецепта за химиотерапия, но лекарствата в България ги няма. Моля ви за помощ!
 Знаете ли някой, който търгува с лекарства от Турция/ Гърция/ Англия?  Там успяхме да ги открием.
Това са същите лекарства и за онко болни хора.
Какво е предписаното лекарство? Има химиотерапевтични препарати за котки в България.

# 103
Еех Еми, много сили и кураж❤.
Не мога да помогна с намирането на лекарствата, но дано да започнете по-скоро лечението и да оздравее напълно котенцето ти🙏💕🙏.

# 104
Издържала е операцията. Извадили са парче пластмаса от стомаха. Утре ще знаем повече.

Общи условия

Активация на акаунт