Любители на котки - Тема 205

• 31 015
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Между гори и планини
Ако някой успее да обръсне с машинка котка, която не е под упойка , да дойде да ми се обади 😝

# 451
При нас се получава винаги за ехограф като му бръснат коремчето, но пък за къпането не мога да кажа. Симба обожава да се къпе, като вляза в банята тича и чака в душ кабината, но го къпем много рядко, защото няма нужда. 😀

# 452
Днес става точно 1 година без Лъки. Липсва ми този слънчев котарак. В онзи ден много ми помогнахте тук с вашата подкрепа. Благодаря ви момичета! ❤️

# 453
  • До морето...
Ако някой успее да обръсне с машинка котка, която не е под упойка , да дойде да ми се обади 😝
Ето,аз съм с такъв котак,който е герой за мен.Това е братчето на Тоби,което живее в къща.Беше ранен /прострелване/,но за негов късмет само беше ранен.Заведох го на лекар и милото стоя да му избръснат почти едната цяла страна откъм ребрата ,за да намерят дупката .Бях за пореден път впечатлена от неговото търпение ,защото и друг път е правило впечатление, че се държи много мъжки в различни ситуации. Ето го героя
И един пухкав сувенир 😀

# 454
Бела е подстригана, просто има залепнало ако на самото дупе, което не можах да измия. То трябва да се чопли, а тя щеше да ми откъсне главата. Така ме ухапа като я сушихме горкичката. Откакто е дошла вкъщи само я тормозим. То очите и ушите ѝ чистим, дупето ѝ бършем, сега инжекции и къпане.

Четох в интернет велик съвет да ѝ пръскаш дупето с пулверизатор с топла вода, за да си го оближе сама 😂😂😂

# 455
  • София
Притеснена съм , котето което храня му видях на главичката голям кърлеж. Няма шанс да го хвана , може евентуално да се тръкне . Не знам какво да правя Sad

# 456
За подстригване - купих за кучето ми ето такава машинка за подстригване на козината между възглавничките на лапите от Тему. Работи учудващо добре. Още дори не съм я зареждала, беше си заредена. Зарежда се с usb  кабел.
Малка е и работи почти безшумно.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&refer_share_id=EgYmAiPF … NCDFAPFTXDXFAXOLY

Притеснена съм , котето което храня му видях на главичката голям кърлеж. Няма шанс да го хвана , може евентуално да се тръкне . Не знам какво да правя Sad

Ще падне сам.

# 457
  • София
Дано, чудя се дали им нещо за предпазване без да трябва да я хващам, хапче примерно? При нас има много трева и явно ще е често.

# 458
Може ли снимка на машинката. Нямам регистрация в Тему, но и ми дава, че продуктът е разпродаден.

# 459
  • Между гори и планини
Кърлежите като се напият и се подуят като балони, сами падат.

# 460
  • София
Дано, направо като видях лошо ми стана.
Доня, тъкмо гледам клипчето с манджичката. И аз мисля да направя такова предизвикателство.

# 461
Красота
https://www.facebook.com/share/p/16C3hDQSaE/
И аз знам, че кърлежите падат, обаче Сакура след бягството имаше огромен на врата си, който нямаше намерение да пада.
Баба имаше овчарка, която едно лято се напълни с кърлежи и я чистиха Имаше доста дебели и въпреки това не падаха сами.

# 462
Черпя ви една къпана катерица

# 463
Белисима Бела! Струват си мъките с докторите.

# 464
Минавам само да ви почерпя на патерици за първия рожден ден на двете хали! Blush
BirthdayCandyDonutHamburgerPoultry LegWine GlassBeer Joy
Ние не знаем точната дата на раждане, разбира се, но е било по горе-долу това време миналата година, та дъщеря ми избра да е 9 април. Simple Smile
И една смотана снимка, но толкова успях, преди някой мустак да се подпали. Joy

Общи условия

Активация на акаунт