Любители на котки - Тема 205

• 31 021
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Прекрасна е тази Бела! Всичко да е наред!
Да са честити и двете хали! Нашата също е с така определена ориентировъчно дата на рожден ден, нали е намерена и не знаем кога точно е родена.

# 466
Може ли снимка на машинката. Нямам регистрация в Тему, но и ми дава, че продуктът е разпродаден.

Ето такава е машинката. Някъде 11лв. струваше.
Виждала съм и в български сайтове абсолютно същата машинка за тройно повече пари.

# 467
Честит рожден ден на котачетата!
И лъки има ориентировъчен рожден ден, 1.7, пък Бела си има истински на 1.9, та съвсем лесно хах

# 468
Дано, чудя се дали им нещо за предпазване без да трябва да я хващам, хапче примерно? При нас има много трева и явно ще е често.

Можеш да му дадеш с храната хапче Кределио плюс. То е комбинирано за вътрешни и външни (бълхи и кърлежи) паразити. Хапчето е овкусено и животните го хапват с апетит. То се дава с храна или непосредствено след хранене.

# 469
Притеснена съм , котето което храня му видях на главичката голям кърлеж. Няма шанс да го хвана , може евентуално да се тръкне . Не знам какво да правя Sad
1. Купуваш една пипета с фипронил.
2. Даваш му да яде.
3. Докато е заето с яденето го накапваш с пипетата.

До 48 часа кърлежът ще е изсъхнал и паднал. Hands V

# 470
  • София
Сега дойде да хапне и нямаше вече кърлеж. За пипета шанс нулев Simple Smile много е хиперактивна . Хапва после се търка в мен , пак хапва и пак така . Ще мисля нещо превантивно, че ми е жал за това сладурче . Гледах в Петмол хапчета за бълхи и кърлежи, пише до месец нямат. Може пък тях да пробвам.

# 471
"Мамооо, пък тя ме закача!"

# 472
Ааа, ако Мег пречи на Кас и го закача с радост ще ги редувам да ги взимам за по седмица у нас, да си почиват един от друг. Никакъв проблем.  Grinning Обожавам ги тези двамата красавци Heart

# 473
  • София
Мамин златен, толкова е смешен! 😻😹
(ама изобщо не ми е смешно като знам как бях луднала от притеснение..., не че много съм се успокоила де...)

И много се е кротнал, не врещи сутрин от 5:00 ч и от около седмица целия вход успява да поспи сутрин.
Слагам "усмирителната риза" и момчето спи, не мърда от леглото,  докато не стана. Като стана с едно тихо, измъчено (и много глезено) "мяяяууу" ме подканва за закуската.
Надявам се скоро да махнем и превръзката.

# 474
  • Между гори и планини
Горкото 😘
При нас пак вали сняг... Всички са вътре с изключение на Лео. Излязох да пафна вън и го гледам играе в снега и нещо писука. Хванал е или мишка или къртица ( и те писукат). Хич не му пука, че вали сняг. Сега от спалнята го чувам, че е под прозореца.

# 475
Котешка идилия си живее тоз' Лео. Grinning

# 476
Привет и от нас, гледам да не ви изпускам от поглед, ама пусто време как не ми стига за любими занимания, като това да ви чета. Ама тая сутрин Линошка рано, рано огладня и сега наваксам 😁.
Много хубава Бела, дано се оправи вече, стискам палци! 🙏❤️
И за Съни много стиснсти палчета и лапки, сърцето ми се скъса, amy_nka!🙏❤️
AnyHr, дано по скоро свалите превръзката, душичка златна как си я търпи, ама да минава!🙏❤️
DreamingOfSummer, много сладки Кас и Мегчето! ❤️
Доня, тея снегове по никое време май само на Лео му харесват 😁.
Мен това променливо време ме разболя и се влача твърде дълго, даже днес планирам отново посещение при лекар, че съм изтощена вече от няква тъпа кашлица дето от нищо не минава, що чудо изпих не е истина и колко бабини илачи и сиропи пробвах и не минава. Затова пък Линошката е нагушина в мен и сега ще ви покажа една следобедна дрямка 😂

Навряна под завивките, а лапката на вън върху ръката ми. 😂
И една с кака как се гледат влюбено, така ме зареждат като ги гледам заедно! 😻

# 477
В тези незнам колко км в час, адски студени дни, аз съм си изкарала едни топли чорапки и едно още по топло коте на крачетата Relaxed RelaxedRelaxedHeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 478
и едно още по топло коте на крачетата
Щерката обикновено е с двама в краката. Понякога и при мен идват.

# 479
Ехоооо🫡катрирахме Хари ,току що го прибрах от клиниката.Разхожда се клатушкайки се насам натам,още е замаян. Скочи даже на дивана,но го свалихме веднага,да не му стане нещо.Мисля,че в общи линии е добре,надявам се и после да няма някакви усложнения.
Скоро ще стане на 1 година,6.300кг е😂дебелак и добряк.

Общи условия

Активация на акаунт