Любители на котки - Тема 205

• 31 012
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Лято, баш сега недей рискувай да го пускаш според мен.

# 511
Аз се отчаях. Бела беше толкова добре, акаше нормално, спряхме аб след 7 дни инжекции и днес пак ака купчинка и се омаза. Направо да се гръмне човек
Сурово свинско. Blush

# 512
  • София
Аз се отчаях. Бела беше толкова добре, акаше нормално, спряхме аб след 7 дни инжекции и днес пак ака купчинка и се омаза. Направо да се гръмне човек

"Аз се отчаях" не върши работа и не помага на котето!
При Блеки овладяваме положението 3 месеца вече и още не смея да се зарадвам на перфектното котешко 💩 вече.
На 8 години ще стане след месец и никога не е имал проблеми със стомахчето, разстройство и др. подобни.
От месец яде само гастрохрана и сурово свинско няколко пъти в седмицата (не винаги го иска); от време навреме давам пилешки воденички и сърца.
2-3 седмици приемаше и по 1 прахче пробиотик.
Лечението доведе до други странични ефекти, които борим още. И не смея да му давам още друга храна, за да не се върнем в изходно положение.
Давам витамини и слизест бряст (поръсвам върху гранулите и той си го приема- даже не разбира, а каква мъка беше със спринцовката...).
Ей го и Мишето с раздразнено стомахче...
BundleOfLove, ще се оправи прекрасницата!
Капризни и нежни същества са мъркотковците 😻

# 513
Плащам данък. Изпуснала съм ви, но много работа и ангажименти.

# 514
  • Между гори и планини
Ехо, тук сме. Пролетта дойде и работа на село много. Но вчера стана много духовито и всички се гушкахме у дома.

# 515
Ейййй как се гушкат беее Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts сладурчовци Kissing Face

# 516
Ще заведа Лисандра да й подрежат връхчетата на ноктите в клиниката.

Слава Богу, след като я прибрах, тя абсолютно никъде не си остри ноктите вкъщи. Дали заради това са станали адски остри и дълги - като на тигър, казвам ви!!!  От време на време се случват инциденти и някой изпищява, че е ранен. Rolling Eyes

# 517
Не ги остри защото е възрастна котка. Ще трябва да се научиш да ѝ ги подрязваш ти.

# 518

"Аз се отчаях" не върши работа и не помага на котето!
При Блеки овладяваме положението 3 месеца вече и още не смея да се зарадвам на перфектното котешко 💩 вече.
На 8 години ще стане след месец и никога не е имал проблеми със стомахчето, разстройство и др. подобни.
От месец яде само гастрохрана и сурово свинско няколко пъти в седмицата (не винаги го иска); от време навреме давам пилешки воденички и сърца.
2-3 седмици приемаше и по 1 прахче пробиотик.
Лечението доведе до други странични ефекти, които борим още. И не смея да му давам още друга храна, за да не се върнем в изходно положение.
Давам витамини и слизест бряст (поръсвам върху гранулите и той си го приема- даже не разбира, а каква мъка беше със спринцовката...).
Ей го и Мишето с раздразнено стомахче...
BundleOfLove, ще се оправи прекрасницата!
Капризни и нежни същества са мъркотковците 😻

Знам, просто е досадно. Иначе аз вчера реших да изчакам все пак да видя как ще е още ден-два преди да се обадя на доктора, но днес се изака нормално и не се е омазвала, така че следя, както се казва. Засега остава на гастро храна поне още 2 седмици. Труден е тоя чревен баланс и за хора, и за котки явно.

# 519
# 520
Не ги остри защото е възрастна котка. Ще трябва да се научиш да ѝ ги подрязваш ти.

Навън редовно ги остреше по дънерите на дърветата.

# 521
Да ви покажа и бабиното мече, 7 кила прелест

Скрит текст:
Минка

# 522
Ще заведа Лисандра да й подрежат връхчетата на ноктите в клиниката.
Да не се стресира като я заведеш да ѝ подрязват ноктите. Тя тъкмо си намери спокойствие, дом.

# 523
Вземи й едно дънерче, да си остри ноктите😉

# 524
  • София

Моето пухче все по- често идва при мен , даже си ме чака , търка се в мен Simple Smile Даже сега спи под дървото на едно чердже Wink Но просто няма шанс да стане домашно, а Чита ще го изяде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт