Приятелят ми не свършва

• 6 632
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Още ли не е свършил?!?!?! ...........баси........... БОК  ThinkingThinking

# 61
Чак пък толкоз да не свършва. Не знам нещо съмнително ми се вижда. Кога ще се научат хората, че преди да питат по форуми, трябва да се обсъдят нещата на четири очи. Човекът със сигурност знае какъв му е проблема.

# 62
  • Out of the Mix
Определено много забава в темата, с глас се хиля на моменти.

Да добавя, че когато си свършил доволно днес (не знам колко пъти се написа думата "свършване" в темата, но е във всеки пост), напълно е възможно отново да се прави секс, но на 3-я път да не свършиш и пак да си добре, просто нямаш нужда. И на мен много пъти ми се е случвало. Кулминационният кеф е за жената, което е супер, а ние клатиме и спортуваме, стягаме, поддържаме тонус, изгаряме някоя и друга калория, нали така Rf. JoySweat Smile

И все пак повече интимност, по-здрава връзка. Sunglasses

Да се съгласим с дамите, че все пак 1 ч. наистина е много, то дори и 30 мин. не са никак малко и си се стига до протъркване, говорим ако е само туй в онуй, иначе ако се разнообразява с френски и други неща, може повече от час, зависи. YumSweat Smile

Но да кажем ~ 20-25 мин. за всичко и всеки е някаква златна среда. Smirk

Тва пък и аз се замислих, къв е проблемът да го свършва на ръчно или устно? Определено става по бързо, а и си е допълнително кеф, май зорлем си измисляте спънки.
Е, то ако жената не е готова и няма желание, не й в натюрела да ти доставя удоволствие, за какво ти е, не е твоето, а не, че е "по-бързо". Която си е техничарка, или просто има ищах, си е такава по природа.
Не всяка и всеки е с богато въображение, какво остава нагласа и желание за експериментиране.
Старанието и желанието е важното. Тя получава същото от теб.
Това във връзка с "кокблокърките". Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:23 от Revoker

# 63
  • Страната на чудесата
Когато дойде време да поговорите по темата, ви съветвам да не използвате изразите" умряла работа" и " меко казано"

# 64
  • Пловдив
Бързата работа, срам за майстора  .........в конкретния случай няма да е на място

# 65
Тва пък и аз се замислих, къв е проблемът да го свършва на ръчно или устно? Определено става по бързо, а и си е допълнително кеф, май зорлем си измисляте спънки.

Абе кеф си е, ама като трябва всеки път да го правиш ръчно, защото той не може по никакъв друг начин става Меко казано досадно 😀
Гледайте го и от женската страна 😀

# 66

Абе кеф си е, ама като трябва всеки път да го правиш ръчно, защото той не може по никакъв друг начин става Меко казано досадно 😀
Гледайте го и от женската страна 😀
А той ръчички няма ли си, ти можеш да му помагаш и по други начини.

Ревоукър, така е, ама остави ги тук, те са все порядъчни дами и не ги заминавай с такива непристойни дейности уронващи женското достойнство като фю фю и ръчни изпълнения

# 67
  • Out of the Mix
Че това е най-малкото и не е нищо, къде са тръгналЕ тогава.
Това е един default, дори не се и коментира. Ако с леки насоки дори не се получава и има мръщения, пиши го бегал секса дългосрочно.

Не вярвам в "порядъчност", а в разкрепостяване и апетитът идва с яденето. Grinning
Една такава, като си намери майстора, никой после в обкръжението й няма да може да я познае, като разцъфне и се разлисти, като розова детелина. JoyFlowers Cherry Blossom

За ръчичката Лора може да не разбира, че на него може така да му е гот, и така иска, следователно това ще прави.
Ако й е досадно Tired Face, друга ще го прави най-вероятно след време. Joy

# 68
  • Somewhere far away

За ръчичката Лора може да не разбира, че на него може така да му е гот, и така иска, следователно това ще прави.
Ако така говориш и на гаджето, много скоро няма да имаш гадже.

# 69
  • София
Ръчичка секой път си е някакво смущение, я в психика, я във физика.
Сори, ама една стандартна еякулация да няма, ми е убило половината оргазми одма.

# 70
Напълни се темата с мъже, нямащи кандидатки за започване, че да свършат. Почувствах нужда от антибактериален гел след някои постове.

# 71
[/quote]

Това е мой опит от миналото, както споменах, сега за щастие нямам такива проблеми.

# 72

Това е мой опит от миналото, както споменах, сега за щастие нямам такива проблеми.
[/quote]
Като му харесва ръчна за какво му е гадже?

# 73
  • Somewhere far away
То не антибактериален гел ми направо... деконтаминация.

# 74
Ако авторката, която отвори темата (пързалката) е много набожна, то въпросния приятел може да се притеснява, че тя би действала като богомолката, която след секс откъсва канчето на тъпкача.
Мил му е живота и стиска завалията.

Общи условия

Активация на акаунт