То е ясно че мафията си има техни лекари на които плащат и хирурзи за да не ходят по болници и да ги разпитват. Бог бос има доста врагове и не е в безопасност, както и хората около него. Нисан ще се притесни за него и ще му помогне. Ешреф, ако реши ще й отговори на въпроса коя е Рюя, но ще я пита кой й е казал това име и защо иска да знае ? Тя ще му отговори, че е бълнувал, когато са го простреляли. Голяма близост имаха и си проличаха пеперудите и химията между тях. 

че утре изчезвам - ще релаксирам край морето в Гърция за ден.

Чаго е повече от страхотен. Вече не знам какви думи да използвам. Разбираемо е някой колежки да им са слаби ангелите и да не издържат. Толкова пъти съм го прехвалвала. Само той може да ми въздейства емоционално по всякакъв начин и да ми доставя удоволствие. Каква техника използва тоя човек да влиза и излиза от образ , как го прави сам ли се учи това, което показва е Мастър Клас. Още ми е пред очите началната сцена от имението 

в главата още ми е хаос има много загадки и въпроси на които се надявам да получим логични отговори от Етем сценариста и да не забравя това. 

Съблазън и още нещооооо ...

ФЕМИ* погледа е заковаващ,свалящ прашки 
ама е така поглед свалящ всяка дреха без докосване ... и после ти изучава тялото:stuck_out_tongue: сега как да сме сериозни ... сал неприлични мисли са ни в главата
Свали ме на земята, продължавай!Препоръчани теми