Отговори
# 150
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 1 /С БГ ПРЕВОД/

# 151
Ооо , вече го имаме с бг буквички.  

Емка от групата , където  споделяш фраговете с бг превод дали ще превеждат сериала ?
Разбира се това е труд и лично време и сме благодарни.  

Зад кадър. Movie Camera То е ясно че мафията си има техни лекари на които плащат и хирурзи за да не ходят по болници и да ги разпитват. Бог бос има доста врагове и не е в безопасност, както и хората около него. Нисан ще се притесни за него и ще му помогне. Ешреф, ако реши ще й отговори на въпроса коя е Рюя, но ще я пита кой й е казал това име и защо иска да знае ? Тя ще му отговори, че е бълнувал, когато са го простреляли. Голяма близост имаха и си проличаха пеперудите и химията между тях.  

Снимка с ултра качество. Използват добра техника, модерна и скъпа.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:17 от femmi2

# 152
Ооо , вече го имаме с бг буквички. 

Емка от групата, където  споделяш фраговете с бг превод дали ще превеждат сериала ?
Разбира се това е труд и лично време и сме благодарни.
Феми, аз следя IG на Turkish Series Bg. Там постват само фраговете на доста сериали. Оттам вземам преведените фрагове на "Лейля", "Deha" и сега на „Eşref Rüya”.
Може и да превеждат цели епизоди, но не съм се интересувала.
Превода от Нерон е много добър и аз гледам епизодите, които ме интересуват, само с негов превод.
Наистина понякога се бавят преведените серии, но това зависи от сумите, които феновете му превеждат.
Охх, дано успея нощес да изгледам епизод 1, Hands Pray че утре изчезвам - ще релаксирам край морето в Гърция за ден.

# 153
Ооооо , гръцки релакс  през уикенда. 👌

Приятно гледане на епизода, ако успееш тая вечер.

# 154
# 155
Здравейте, дами!

Усмивка, щипка надежда, няколко хубави мисли, чаша ароматно кафе и
обичайният преглед на споделеното в Х.
Цитат
Гостувайки в предаването „Gel Konuşalım“, актрисата Хюля Дуяр каза за #CagatayUlusoy:
„Обичам го невероятно, той е като дете в сърцето ми, като мой син. Той е много професионалист, много учтив, много нежен... Прекрасно е да се работи с него“.
Още едно красиво свидетелство.  

Цитат
Как винаги успяваш да бъдеш хит с всеки сериал, в който играеш #ÇağatayUlusoy Ти наистина си страхотен актьор, 3 милиона за един ден, каква благословия #EşrefRüya

Цитат
Красив офицер Çigdem 🤩
Има две възможности за това защо тя е обсебена от хващането на Ешреф: тя тайно обичаше Ешреф, но се умори от любовта му към Рюя и реши да му отмъсти.
Второ: Заради Ешреф тя загуби човек, когото много обичаше, и реши да си отмъсти.
За мен искам да видя тази враждебност в напреднал стадий.
#EşrefRüya #çağatayUlusoy  

Целта на всеки ден е да стигнеш до неговия край, без да изгубиш усмивката си.

Слънчева събота с много емоции и настроение ви желая!

# 156
Нещо което не мога да спра да слушам от дни чак ми се напълниха очите.Обожавам го!

# 157
Малеее , като съм писала още не съм се била събудила ... и бързах да свърша задачи вкъщи и съм забравила да сложа снимките. Нейсе! Тъкмо ще пусна нов пост и ще допълня със снимки от снимачната площадка.

Кафенцето е сервирано , имаме си и муз. поздрав. Миро е с много въздействащ глас и има хубави текстове.

Зад кадър

От имението на Ешреф
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1903383200388333913

Тези фенки от новите снимки не са ли унгарките, които се снимаха с Чаатай в "Гаддар" ? Може и да греша. И с други колеги са се снимали. Това е част от работата и задълженията на известните личности с фенове и любимци.
С късмет и упоритост се случват нещата и браво на тези, които не се отказват. Аз не съм се отказала от мечтата си ,но съм реалист и знам че в момента няма как да се случи. Ако не в тоя живот в някой друг ще се докосна до него дори можем да бъдем и приятели. Някой имат повече късмет ,защото могат да го видят извън снимачната площадка в редки случаи. Остава ти спомен, който няма да забравиш. Чаатай едва ли помни всеки, това е невъзможно ! Винаги е бил уважителен и внимателен през годините.  Понякога му личи умората в очите и лицето.  

Похвалата от възрастната дама и колежка не ме изненадва. Лоша дума досега не сме чули. Всеки го Обича по различен начин това същество. Heart

Изгледах епизода с превод с бг буквички, но ще пиша затова по - късно.  Засега само нахвърлям някой мисли и неща. Като цяло ми хареса и не го казвам заради Чаатай и че съм пристрастна. Това е въведение и представяне на героите и няма как да се искат чудеса от един епизод. Това го писах още след рейтинга. Ще дръпнем напред и историята ще следва своя естествен ход  и това също го писах наскоро. Има надежда и коментирате в Туитър са такива. Тези цифри, като начало никак не са лоши ,защото има и дизита , които са почвали още по -ниско.

Няма угодия! Години наред се мрънка и мечтаехме  да се завърне на турския ТВ екран  да не снима само на дигитални платформи и когато го направи и зарадва не му оценяват достатъчно труда и това че рискува и пак има недоволство и критики. Не към него, като актьор за самите проекти, които е избрал. В крайна сметка актьорите играят това, което им се напише дори и големите звезди. В интерес на истината не харесвам всичко в което е играл  и имам забележки от към сценарии и дадени неща излишни. Да не забравяме ,че на платформите сценария е написан докрай и имаш по - голяма представа и свобода да изградиш и подготвиш даден образ и характер ,докато в Обществената ТВ не е така и често се пише в движение и съществува и цензура. Мисля, че в Ешрефа повечето епизоди са написани още повече, че ни показаха края значи всичко е планувано. Дали наистина ще се окаже мъртъв и ще страдаме предстои да разберем и ще има ли няма продължение?  

"Гаддар" също остана неразбран и недооценен най вече, като Дахан. Противоречив и сложен образ раздаващ сам правосъдие. Няма как да сравняваме двата проекта най вече, като начин на писане, снимане и поднасяне.  Чаатай обича предизвикателствата и това да е различен и провокативен и играе с удоволствие кой ,каквото ще да мисли важното е той даже доволен и да докосне зрителя и остави следа. Те първа ще опознаваме кой е Ешреф Тек . Знаем със сигурност, че обича веднъж в живота и не търпи предателство. Има състрадателно сърце въпреки живота му на мафиот. И нещо, което ми направи впечатление, че на беззащитни не се посяга ,нито на жени и деца. Ще видим по - нататък, но съм с това впечатление. Ето и на сирачето Йомер помогна и купи цяло футболно игрище. Всеки в организацията има свои интереси и цели. Кадир е много амбициозен иска мястото на Ешреф и Якуп баба. Гюрдал е скица и ще ни разсмива. '' Любимецът на жените ''  и най близкият и добър приятел на Ешреф . Инспектор Гаджет с шлиферчето и той ще се окаже скрита лимонка. Заварил съпругата си с друг  и го убил, но пощадил жена си  и лежал в затвора.

Този човек ме подлудииии божееее!

Ето така реагират и пишат чуждестранните зрители и фенове . Турските такива имат да се учат още ...
https://x.com/QueenDreamer8/status/1903441218710769682
Цитат
Какви красиви локации, какви страхотни кадри, какъв страхотен пейзаж, музика, актьорски състав... От момента, в който разбрах кой е режисьорът, знаех, че ни очаква нещо добро и то е! Качество и мощност, където и да погледнете 🔥💥maşallah 🧿🧿

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 20:16 от femmi2

# 158

ФЕМИ* за пореден път благодаря за хубавите постове,
страхотен е Чаго
Heart Eyes

# 159

ФЕМИ* за пореден път благодаря за хубавите постове,
страхотен е Чаго
Heart Eyes

И аз ти благодаря искрено Софи Kissing Heart  Чаго е повече от страхотен. Вече не знам какви думи да използвам. Разбираемо е някой колежки да им са слаби ангелите и да не издържат.  Толкова пъти съм го прехвалвала. Само той може да ми въздейства емоционално по всякакъв начин и да ми доставя удоволствие. Каква техника използва тоя човек  да влиза и излиза от образ , как го прави сам ли се учи това, което показва е Мастър Клас.  Още ми е пред очите началната сцена от имението FlushedPensiveBroken Heart в главата още ми е хаос има много загадки и въпроси на които се надявам да получим логични отговори от Етем сценариста и да не забравя това.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 20:25 от femmi2

# 160
Цитат
6 милиона, ох, това е нещо.. числата не лъжат... много се радвам и за двама ви, качествените сериали, актьорската игра са добри. Обединението на Демет и Чаатай ще бъде огромно, докато епизодите продължават..
#demetoezdemir
#CagatayUlusoy
#EsrefRueya

# 161
Емкаааа , как беше моренцето ?

Охооо , вече сме 6 млн . Hands Clap

Софииии , как определяш този поглееед Nature Fire Съблазън и още нещооооо ...

https://x.com/ilyaslovebot/status/1903404332629774534
подканващ поглед с мимикииии игра с очи

https://x.com/eupriana/status/1903140512829247610
Екшъъъъън .. буууум Bowling

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:57 от femmi2

# 162
Heart Eyes Heart Eyes Kissing Heart
Цитат
Joy ФЕМИ* погледа е заковаващ,свалящ прашки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 163
Heart Eyes Heart Eyes Kissing Heart
Цитат
Joy ФЕМИ* погледа е заковаващ,свалящ прашки Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох ша ма уморииииш ..Joy ама е така поглед свалящ всяка дреха без докосване ...  и после ти изучава тялото:stuck_out_tongue:  сега как да сме сериозни ... сал неприлични мисли са ни в главата Joy Свали ме на земята, продължавай!
Да дишам ли сега? Не позволявай!
Не ми давай, не ми давай!

# 164

Joy Охх ве ФЕМИ*.. защо да те свалям на земята и
да сме сериозни, по - добре да те опре в стената
 и да те изучава
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт