Отговори
# 315
# 316
На видеото се вижда още народ зад кадър.  Не се прави лесно дизи. Това е комплексна работа.  
"Скъпи мои екип вие сте толкова сладки".

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:30 от femmi2

# 317
Ох, не знам дали изобщо ми се пише. Още по малко в общата тема, където в момента разискват "Ешреф". По точно финала. Някои като мен се надяват, че нещо може да се промени. Но познавайки стила на сценариста въобще не съм оптимистка. Има два варианта. Или е решил да си върже гащите предварително, доказвайки, че трагедиите се запомнят обичат и гледат. Или е решил да се реабилитира показвайки ни накрая съвсем друг финал. Явно разчита на любопитството ни щом рискува с показването на финала. Но успеха до тук се дължи единствено на Чачко и Демет. Не отричам качествата на Етем като сценарист, но трагедиите не са ми по вкуса. Гледам и се наслаждавам на играта на актьорите, на историята, но с едно свито сърце, знаейки финала. Ако! Дано не е ! Heart
Пипи и аз като теб гледам със свито сърце, опитвам се да забравя това, което съм видяла в епизод 1 и да се съсредоточа върху историята, но определено ми нагарча лошият край.
Сценаристът поема голям риск, използвайки този познат литературен похват. Нож с две остриета е. Може да привлече интереса на зрителите и тяхното любопитство, а може и да ги отблъсне. Аз съм от вторите. Гледам една тривиална история за несподелена и дълбоко драматична любов.
Ромео и Жулиета с привкус на мафия и турски нрави.
И ако Чачо и Демет не участваха в сериала, изобщо нямаше да ми е интересно.
Не мога да крия, че тайно се надявам сценаристът да ме опровергае, показвайки нещо различно и нетипично.
Очаквам неочакваното! Hands Pray

# 318

Добро неделно утро с чаша горещ шоколад. Вече сме с ново часово време с час напред и докато свикнем отново...

Природна красота и ген , сексапил и вдъхновение.🤩 От всичко по многооооо с трудолюбие и дисциплина.

# 319
Здравейте, дами!

Лятното часово време ми идва в повече. И кафето не помага, за да стимулира мисълта ми.
Лежерно е и в Х. Не открих нищо ново....
Цитат
Рейтингите на Kanal D са наистина добри и дори за този втори епизод, повторението на Prime Video също е успешно, този екип вече блести ярко, толкова съм горд! ✨
#DemetÖzdemir • #ÇağatayUlusoy • #EşrefRüya • #EşSan   

"Човек вижда около себе си това, което носи в сърцето и в душата си!"

Щастлив и споделен да е днешният ни ден!

# 320
Честит Байрям на комшиите в тези трудни дни за тях дано по сладко им тръгне след всичко

# 321
Честит Байрям на комшиите и на нашите любимци. Да си го отпразнуват спокойно по възможност знам, че всички се тревожат  и споделят в подкрепа на свободата. Имало е огромен митинг. Чаатай поне два , три дни трябва да почива полага му се както на всички. Между другото и миналата 2024 г. работеше по време на празника. Много любим репортаж и тоооолкова неземно красив и сладък, искрен, уважителен и възпитан въпреки умората пред репортерите. Усмихна се и изпрати въздушна целувка и поздрави всички. Kissing Heart Отговори на няколко въпроси точно ясно и категорично. Тогава също го питаха има ли любов в живота му и той отговори качвайки се в автомобила "Йок , нямам време затова много работя". Казаха му че мъжката прическа на Дахан е хит сред младежите и мотото на сериала и пелерината с която раздава справедливост. И той се усмихна и каза "така ли колко хубаво". Сега ситуацията е различна човек не знае какво ще му поднесе живота и в кой момент ще срещнем някого без да си го търсил и искал. Нова тръпка и емоции и така до следващият път , ако има раздяла. Всъщност те се познаваха от "Кюбрата" и партнирахa , но тогава нямаше нищо ,нито някой е усетил нещо ,нито е имало слухове и писания. Категорично не вярвам да са го крили толкова време, а и колежката не беше толкоз свободна тогава. Раздели се по- късно с младежа. Живота и любовта не са като на кино изпепеляващо или да "Обичаш само веднъж в живота". Не че е невъзможно , има различни видове Обич и преживявания и спомени в живота.Несподелената любов е болезнена и опасна. Има и специални хора и приятелство също.

Най - обсъжданите мъже актьори в периода 23 - 29 - ти март.  Ухааа на второ място сме. Hands Clap

Кралят се завърна на Трона и ни накара да се влюбим отново ,както всеки следващ път. Чаатай е създаден за тази роля.💯🌟🌟🔥🔥❤️‍🔥

" Каква красива двойка и как се гледат само. Демет и Чаатай са фантастично дуо. Този сериал, тази история ми взеха ума". Sob

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 19:37 от femmi2

# 322
Цитат
Най-обсъжданите мъже актьори на седмицата (23-29 март 2025 г.)  

Цитат
Винаги на върха🧿🧿

# 323
https://x.com/salttapir/status/1905656085895147986?s=46

Не мога да спра да гледам клипа 🤣🤣🤣

# 324
Аз продължавам да си мисля за епизод 2 на "Eşref Rüya". Имаше много силни моменти и акцентиране върху детайли, които будят любопитство. Часовникът е един от тях, а в Организацията е любим атрибут.
Часовникът като символ на точност, прецизност и взискателност или напомняне за ограниченото време, за стойността на човешкия живот и отреденото му време за живот, дори и като средство за погубване на живот (часовникът на Фарук).
 Като човек на думата и на честта, Ешреф непрекъснато поглежда часовника си. При него всичко е изпипано до съвършенство и изчислено до секундата. Знае какво прави и как да го направи. Не губи самообладание и контрол. Не показва емоция, но действа твърдо и безапелационно. Чака удобния момент и напада без жал.
Истински лидер на мафията.
Много ми хареса посещението на Ешреф в полицията.
За срещата му с Чийдем в отделен пост ще пиша, но срещата с шефа на полицията беше перфектна.
Представителят на закона срещу опасния лидер на мафията.
Да ме прощава началникът, но Ешреф го нокаутира само с няколко изречения.

- Досега не е имало човек, когото да не съм вкарал зад решетките, Ешреф. Добре познавам такива като теб. Вършите само мръсотии. Казина, алкохол, убийства, заплахи, отвличания. Държите се все едно сте голямата работа, налагате свои правила, помагате на бедните. Втурвате се да помагате на нуждаещи се, ставате герои в очите на децата. Но всъщност сте си чисти негодници. Всички вие сте престъпници.

- Ако бях престъпник, както казвате, целият ви щаб отдавна щеше да ме хване и тикне зад решетките, нали така?

- Може би - засега. Повиках те тук, за да знаеш, че времето ти изтича. Знаем, че си бил ранен. И знаем, че водиш война с г-н Иззет. И знаем, че той е дал заповедта. Но сега ако питам и двама ви... ще отречете.

Ако на този човек му потече дори носът ще подозирам теб. Ще те подозирам ако го ужили пчела. Ще те подозирам дори ако се самоубие.

- Това ли беше всичко?
- Засега да, просто исках да се запознаем.
- За мен е удоволствие.

В мистерия е обвито и миналото на началника.
И той ми е интересен като образ, а снимката на момичето, грижливо поставена на бюрото му предизвиква също любопитство.
Питам се дали началникът не е свързан по някакъв начин с детството на Нисан?!

# 325
Благодаря за споделеното и мислите много интересно е това с началника на полицията и разговора с Ешреф. И преди писах че той има принципи, ( като се наложи ще ги прекрачи ) не е агресивен , умен е  обработва врага с ирония и думи. Ето и сега го прави също. Подготвил се е и проучил началника. Ох ,как ме разсмя, като вика "Аз съм Обикновен бизнесмен". JoyJoy
Те всички така казват, като забогатеят. Ешреф няма да се върне в затвора това го е обещал на себе си и на Чийдем й каза същото, че Човек ,като него предпочита гроба пред затвора. За първи път извършва убийство в миналото заради Рюя - Нисан.
И пак ще го направи, ако трябва и не съжалява затова. Само заради нея може отново да тегли куршума на някой и му пререже гърлото и счупи ръцете.  В този проект и роля гласът и интонацията  му са на особена чистота и емоция. Да не говорим за различните му убийствени погледи с тези красиво пъстри очииии🤎🤎💚 🤯🤯🤯😳😳🥹🥹🥵🥵🥵  

Това го краднах от "Градинката"Sunglasses. Резултати от Прайм видео незнайно защо засега е достъпен само за Турция. Трябва време да се разпространи извън.

Колежката Джерен в ролята на Ърмак - сестрата на Гюрдал и управител на хотела е дала интервю в репортаж и е казала много мили думи за екипа на "Ешреф Рюя", че състава е от висшата лига и се радва че е в този сериал с тези колеги. Сериала е хубав и е получила добри отзиви и това е една голяма възможност за нея.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:24 от femmi2

# 326
Ешреф не обработва врага само с ирония и думи, той косвено участва във всички убийства. Като лидер на мафията не си цапа ръцете, но е безпощаден в заповедите.
Един поглед, леко кимване с глава, предварително плануван ход и виновникът получава заслуженото. Не е импулсивен, а доста последователен в действията си.
Чудя се обаче на друго - за отрицателно време Ешреф проучи чрез хората си всичко за началник Сердар, а за Нисан не знае все още нищо, а я допуска до себе си.
Не ми се връзват нещата и си мисля, че Ешреф знае някои неща за Нисан, които не включват детството ѝ. Само това му се губи. Липсата на бенката също го разконцентрира, но сякаш със сърцето си я разпозна. Въпросът: "Ти ли си Руя" не беше случайно зададен, нито пък беше плод на бълнуването му.
Много силен беше и разговорът му с Чийдем в полицията. Подхвърлената реплика: "Дано откриеш Руя в някой бардак" не остана нечута от Ешреф. Комисарката ще страда много за тези думи,  които сякаш минаха покрай ушите на Ешреф, но погледът му показваше друго.
За играта на Чачо няма какво друго да допълня. Чудесен е във всеки образ, който пресъздава.
Различен е и в изказ, поведение, интонация, походка, излъчване, цялостна визия.
Не може да се сбърка - пред нас стои Ешреф Тек и няма нищо общо с нито един от героите, които е играл преди това. Превъплъщението е уникално, а удоволствието да го гледам в този образ огромно.

- Началникът ще дойде скоро.

- Дразни ме, че още си жив. Мястото ти е зад решетките, Ешреф.

- И това е възможно. За мен няма значение.
- Разбери едно!

- Така ли? Трябва ли да ти бъда благодарна.
- А какво стана с твоето чувство за вярност.
- Няма да се уча на вярност от безсърдечен убиец като теб.

# 327
Така е не си цапа ръцете, но дава категорични заповеди. Кимване с поглед , жест ,една дума и си получават заслуженото. Точно това и аз имах предвид, че Ешреф Тек не е импулсивен човек , а спокоен, уверен и последователен в действията си.  

Оооо , жегнаха го думите на комисарката и още как , но не и остана длъжен и той също я предизвика. Освен, че е влюбена в  грешният човек, не и дава мира това че Ешреф има принципи и е оставил жива и сега трябва да му е благодарна ли?

Не отговори с думи , но я застреля с поглед . И в бардак да намери своята единствена бленувана любов няма да се откаже от нея и ще я измъкне от там. Дори бардака ще купи и целият свят, ако трябва. Разбира се няма да му е приятно, ама.. ако беше наистина така как щеше да преживее че чужди  мъже са я докосвали. Нисан сама се бори с живота в Истанбул живеят скромно със сестра й която хич не я улеснява. Обича да пее, нейна страст е  иска да напредне с кариерата с муз. група. Сърцето му я разпозна това се усеща от километри видимо е. Скоро и Ешреф ще разбере, че я е открил. Човек, като него не може да не проучи жената, която го е развълнувала от пръв поглед също, като в миналото от преди 20 години.  Дали ще се издаде и ще продължи с тая игра и кой кого ще съблазни и влюби. Мисля, че вече има подозрения особено след посещението в имението и телефонния разговор. Може и да не е така и е нормално да го посети след онази нощ след стрелбата и тя беше наистина изплашена и притеснена за живота му. Не е свикнала на такива неща.  Двамата вече са паднали в тоя капан.😻😻💘💘🤍🤍🤎🤎🤎🖤🖤🖤🔥🔥💥💯

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 01:58 от femmi2

# 328
Ейй няма такова дърво като Маркучова какво се опитва да каже не е ясно брате

https://x.com/asfirstsnow/status/1906420521144627616

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:58 от x BlackRose x the guardian team :)

# 329
Ейй няма такова дърво като Маркучова какво се опитва да каже не е ясно брате

https://x.com/asfirstsnow/status/1906420521144627616
Страхотно видео и песен: "Такъв сън, такъв..."

Диди, на мене пък ми хареса актрисата в образа на Чийдем. Приляга ѝ тази отрицателна роля и много добре се справя засега.
Голяма загадка ми е и тя. От цялата ѝ физика лъха студенина и безапелационност. Отмъстителна и безпардонна. Като хиена се е вкопчила в Нисан и се опитва да извлече максимума от положението, в което я постави. Готова е на всичко, за да мъсти.
Остави младежа да умре, за да приклещи Нисан и да я превърне в доносник.
Но откъде идва тази омраза към момичето, откога познава и следи Нисан?!
Откъде знае всичко за Руя. Не вярвам Ешреф или някой от обкръжението му да е споделил нещо.
По интересен начин се преплитат пътищата на Нисан/Руя, Ешреф и Чийдем. Има нещо в миналото им, което ги свързва, но защо Нисан не си спомня нищо?! А Чийдем дори знае, че бенката на Руя е махната преди 4 години. Знае и причината за махането на този отличителен белег на момичето, а може да има пръст и в това.
Въйй, доста въпросителни се събраха, но вярвам, че ще получим отговор на всичко в предстоящите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт