Отговори
# 330
Лека нощ!

# 331
Здравейте, дами!

Последният ден от месец Март!
Да го изпратим подобаващо - с настроение, усмивка и надежда, че всичко хубаво предстои.
Април чука на вратата ни.
Довиждане, Март! Чакаме те, Април!
Цитат
✨📸 Според Caddet Milliyet главните актьори в амбициозния проект на Kanal D "Мечтата на Ешреф" Чаатай Улусой и Демет Йоздемир бяха признати от феновете за "най-хармоничната двойка в света на телевизионните сериали".  

Цитат
✨📸 Ебрар Демирбилек беше забелязана на снимачната площадка на сериала "Мечтата на Ешреф".  

"Винаги намирай място за онази частица време, в която да бъдеш с цялата си душа някъде. Истински."

Пожелавам ви чудесен ден и седмица, наситена с приключения и положителни емоции!

# 332
Привет и хубав ден

# 333

Привеееет , дружки и благодаря за споделеното.  Страхотни сте. Kissing Heart

Много се радвам за приза най - хармонична двойка.  Те първа Демет и Чаатай ще ни отвеят и изненадат в разгара на историята. 🔥

# 334
Цитат
  Най-обсъжданият сериал в света
#EşrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy

# 335
Цитат
 Най-обсъжданият сериал в света
#EşrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy

Йееее , бравооо !

Цитат
Невероятно е 😍 всичко е ДА с ГЛАВНИ БУКВИ 👏🏼 и аз съм много щастлива, че Чаатай се завърна с невероятна роля. Играйте герой с тези характеристики МНОЗИНА МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ, НО МАЛЦИНА ЩЕ ДОСТИГНАТ ДО ТЕБ ❤️ и ИМАТ СТИЛА, КОЙТО ИМА ЧААТАЙ. 🛐🥹

това е готино гифчеее Nature Fire
https://x.com/eauis8/status/1904974331332919696

# 336

Да е честит рождения ден на малкия Erdem, едно от децата, партньори на Чачо в "Хартиени животи".

Честит рожден ден Erdem Eren Ayaş 🎂❤️

# 337
Да е честит малкият Ердем от ХЖ.Birthday И да работи отново с батко си Чаатай му пожелавам.

Нова снимка от снимачната площадка. Simple Smile

Епизод  2 вече е наличен в Прайм видео .

Интервю на Джерен - Ърмак . Дългичко е и го слагам, като линк  с автоматичен превод . Има и за сериала .
https://www.posta.com.tr/galeri/unlu-oyuncudan-samimi-itiraflar- … degerli-2844500/2

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 17:57 от femmi2

# 338
Интервю на Джерен - Ърмак . Дългичко е и го слагам, като линк  с автоматичен превод . Има и за сериала .
https://www.posta.com.tr/galeri/unlu-oyuncudan-samimi-itiraflar- … degerli-2844500/2
Феми, благодаря за линка. Хареса ми интервюто с Джерен, особено в частта, в която описва Ърмак. Това е още един герой от сериала, който ще ни изненадва с поведение и минало.

ИМА МНОГО НЕЩА, КОИТО ЛИПСВАТ НА ЪРМАК

Преминахте през красиви проекти един след друг. Сега играете ролята на Ърмак в „Eşref Rüya“. Изглежда Ърмак ще има много изненади в бъдеще…

Ърмак е млада жена, израснала като сираче и има своите драми. Въпреки че има умения за стратегическо мислене, има много неща, които ѝ липсват. Мисля, че публиката ще обикне Ърмак, когато види нейното минало и пътя, който е поела. Тя се опитва да защити безопасното си пространство. Тя беше ощетена твърде много и не иска да бъде ощетена повече. От една страна, тя също се опитва да защити своите братя и сестри.

# 339
Ох не мога да не цитирам гифкаата с Бизнесменааа Stuck Out Tongue
Цитат

# 340
Феми, специално за теб - любимата ти класация и целувки от Ешреф.

IMDb Starmeter
Текуща дата: 31/03/2025 г.

# 341
Феми, специално за теб - любимата ти класация и целувки от Ешреф.

IMDb Starmeter
Текуща дата: 31/03/2025 г.

Грасияяяяс за целуфана:relaxed: и класацията . Казах ли ви че лека - полека ще се изкачим до върха .Wink

# 342
Аз днес съм по статистиките, а исках да продължа да си коментирам сериала, ама нейсе...
Има време до следващото излъчване.
Цитат
Вторият епизод на Esref Rüya достигна 10 милиона гледания в YouTube за 4 дни! 👏👏👏   

# 343
НапраУ се шашнах с тия рекорди.
Заслужава си определено. Чаатай мисли има усет и не избира какво да е и надгражда и предизвиква себе си и поема рискове. 👏👏👏🌟🌟🌟 След Ешреф Тек вече не знам на нерде повече, но съм убедена и вярвам, че ще ни изненада отново и няма да съжаляваме.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:07 от femmi2

# 344

Общи условия

Активация на акаунт