Отговори
# 345
# 346
Прекрасно е творчеството❤️‍🔥 ,има от кого и какво да се вдъхновяват. И от партньорството на двамата и по отделно също. С вълнение тръпнем за следващият епизод.

# 347
Цитат
Ето каква е популярността на сериала #EşrefRüya 🤣 фризьор-художник 👏👏 

# 348
Ох да си правиш прическа разбирам, като някой друг и харесаш ,ама да рисуваш върху главата си образи.. но щом ги кефи и харесват, като тандем. Фразата "Сърцето Обича само веднъж" се превръща в култова,като и други фрази.  "Имам сърце ,но не бие". "Ти си вдъхновяваща жена" от последната сцена на ЕП 2. Вкарват и нокти на забава и хумор , ирония и отлично балансират от към сериозността на драмата.  

Зад кадър.Heart Eyes
С дрехите са от РД на оператора Вейсел. Снимали са на крайбрежната. Тук са ги уловили как се разхождат из между почивката и после отново трябва да се съсредоточат и влязат в образ за сцена.  

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 07:02 от femmi2

# 349

Лека нощ!

# 350
Здравейте, дами!

Най-малкото, което можем да направим днес, е широко да се усмихнем - на шега и за късмет... 
1 април  е - Ден на хумора, Ден на шегата или Ден на лъжата!
На почит са остроумните, досетливите, веселите хора, защото:
"Светът е оцелял, защото се е смял..."
Ако днес някой ви излъже или си направи приятелска шега с вас – не му се сърдете... От край време първи април си е ден за шеги.
Да се забавляваме, да се шегуваме и посмеем от сърце и ние!

"Здравей, Април!
Добре си ни дошъл със слънце и надежда!
Да му се насладим!
Да бъдем добри и заредени с красива енергия!"

Здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти ви пожелавам!

# 351

Турско кафенце гарнирано с усмивки и цветно пролетно априлско празнично настроение. Relieved 🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🍀🌿🌿🌿🌻🌻🌻

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 17:34 от femmi2

# 352
#EşrefRüya Нова снимка

Не мога да подмина и тази снимка
Страхотни Чачо и Демет!
И зад камера се усеща харизмата, която излъчват.

# 353

Цитат
Без значение каква роля играе Çağatay Ulusoy Мъжете го виждат ,  като свой идол и бръснат косата и брадата си като него, обличат се като него и се държат, като него. Не е шега работа . 🔥😍

ММК е честитил Байряма , а  нашия шеф засега нищо . Може би се въздържа заради политическата обстановка . Има и затворени студенти. Дори да не дава гласност със сигурност има позиция и подкрепя сънародниците си. Вече са в почивка може би е отишъл в Чанаккале или си е в Истанбул.

Усмивки и муцунки от Демет:relaxed:

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:45 от femmi2

# 354

„Вълнуващо приключение“

Kanal D
Вторник, 01.04.2025 11:28
Демет Йоздемир, една от водещите актриси в сериала Eşref Rüya на Kanal D, който разказва любовна история, стана актуална тема в социалните мрежи с героинята си Нисан.

„РАЗЛИКА ОТВЪД МЕЧТИТЕ МИ“
Йоздемир направи искрени изявления: Много съм развълнувана. Eşref Rüya е вълнуващо приключение. Това е разлика отвъд мечтите ми.

„НЯКОЙ, ОПИТВАЩ СЕ ДА Е В КРАК С ЖИВОТА“
Йоздемир, която се появи пред публиката в ролята на Нисан, младата музикантка, която разтуптя сърцето на Ешреф за първи път, използва следните изрази за образа си: Нисан е по-голямата сестра, която живее със сестра си и се опитва да бъде в крак с живота. Тя има много красиви сънища, което ме накара да се свържа с героя много бързо.

„ПЪТУВАНЕТО НА НИСАН ПРЕЗ ЗАДЪНЕНИТЕ УЛИЦИ“
Успешната актриса говори и за мечтите на Нисан: „Най-голямата част от мечтите на Нисан е да бъде певица. Тя има голям идеал, пише собствени текстове и пее различни песни. Тя също има идеал да се разбира със сестра си, да държи на живота и да образова сестра си. Тя ще има пътуване, където ще срещне задънени улици както в любовта, така и в планирането на кариерата.“

# 355
Демет , хубаво разказва за Нисан в "Ешреф Рюя", но желаем и мечтаем и Чаатай да го направи и интервюират и рекламира и ще си мечтаем за фотосесия на списание обща или самостоятелна.  Той ли не иска и има клауза и не го закачат. Rolling Eyes и с "Гаддар" беше същото добре че мъцна нещо в уличният репортаж. 

Няма шегаааа... хайде на новото небрежно фотоооо . Красавец бе красавееец и как му отиват джинсииии и е толкова подмладен, като Емир и Сарп е  и в страхотна физическа форма и тънка талия и сексиии гръбчеее .  Брадата му е тамън нито много голяма , нито прекалено малка . Природен ген семеен и балканска гореща кръъъв. Heart Eyes Браво, че са го възпитали такъв трудолюбив , скромен и земен, добросърдечен и въпреки че кривна от пътя и си научи урока не беше лесно, но с подкрепа от всички го преодоля и кариерата му не пострада. Не знам от нерде е фотото не пише . В магазин е . И отново сме с любимите кецове и черно якенце , като жакет . Това черно готино шапо е ново.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:41 от femmi2

# 356

Феми, рускините пишат, че е бил на фризьор.
На мене пък ми прилича на магазин за козметика.
Дали не избира подарък за нечий рожден ден?!

# 357
Нека се поддържа ,няма лошо така правеше в добрите стари времена и сме щастливи, че си върна пак настройките. Общителен е и по често му виждаме очите,  усмихнат е в хармония и мир със себе си и отново е на върха там където трябва да бъде и блести, като истинска голяма звезда. През годините създаде име и имидж и се утвърди, като доказан и голям актьор уважаван и обичан навсякъде по света не само в Турция. Трябва повечко да рекламира проектите си. Не мога да определя колко кила е свалил, но когато се изисква проявява воля и тренира и диети спазва.
В ролята на Яман и Баръш направо се стопи. Нормално при фризьорите да има и козметика. Ха, ха това с подаръка е тематична шега нали Smiley пък и да избира кво толкоз. Може и за себе си да пазарува или просто се е щракнал  там.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:32 от femmi2

# 358
Нормално при фризьорите да има и козметика. Ха, ха това с подаръка е тематична шега нали Smiley пък и да избира кво толкоз. Може и за себе си да пазарува или просто се е щракнал  там.
Дали е тематична шегата или е лична - не казвам. Утре ще разберем.
Чачо изглежда страхотно на тази фотка. Хареса ми, ама щях да съм още по-доволна ако беше се снимал и сам.

# 359

Двете сестрички

Ох , аз друго си помислих нали изгората имаше РД наскоро.  Утре подаръците са специалниии знае той не е забравил Аполонаааа💝

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт