🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 521
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 720
Луканка на 30 градуса в Шри Ланка, супер!

# 721
Люба: "Колекционирам си слончета отвсякъде. Имам 40, 50 слончета. Сега имам и от него" Sweat Smile

# 722
Абе, не ме кефи Буба, но добре седят един до друг с Виксъна. Явно го успокоява, приятно му е, леко им върви комуникацията, то в крайна сметка човек иска да му е хубаво. Напъва, напъва с Брана, ама там няма нищо.

# 723
Ох, бе, тоя Виктор страшен гьон излезе.
Държи се като ученик, а какви тъпотии ръси, не е истина. Слончето било нещо, което никой не можело да и отнеме на Любка и щяло да бъде с нея цял живот. Joy КажИ чеСно! Joy Joy Joy

# 724
Бранка мо беше сладка на синхроните .

# 725
Не си отиват като двойка с В-то, иначе не ме дразни толкова. Тази Бранимира не се търпи.
Даниела да почне да се маже с 50-ти фактор.

# 726
Любомира каза, че гласът ѝ бил успокояващ… Добре, Дарт Вейдър. Бранка пък се обиди, че някой друг пипал пипалото на слона. Ужас.

# 727
Гласът на Любомира е толкова успокояващ, колкото скърцането на тебешир по черна дъска Grinning

# 728
Не ги виждам като двойка с В-то. Съжалявам.

# 729
Виктор и Любимира са ужасно инфантилни, глуповати и неловки.

# 730
СПОЙЛЕР!!! Имам график на следващите срещи в предаването:

20.03 - Любомира
21.03 - Бранка
22.03 - Любомира
23.03 - Бранка
24.03 - Барманът
25.03 - Любомира…

# 731
Виктор вече е В-то. В като... Много неща. 😂😂😂

# 732
Бранимира не искала нейните моменти с Виктор да се асоциират и с други момичета…. Тихата завист тип не го искам, но не искам и да е твой… Направо и се пресече 💩 като чу за целувката. Утре ще рече Бранимира той подари на друга гривна, той седна на тази пейка с друга… що за детинско поведение

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, стени, доверие, огради, прегради, че не пуска никой до себе си 😄 Ма трудно било да се довери на някой.
Абе, тия много американски филми гледат, колежански. Клише до клише наредено като по книга, лафове и цитати от Фейсбук, много зле, много зле тази година.
Мартин се изявява като най-желаното момче в колежа, ама те поне са красиви.

# 734
Сега Мартин пак ще има тест-договорка с Виктор да спасява с роза Ана Мария ли? Скука.
Мартин все повече се наиграва в собствената си игра. Показва 'бизнесменския' си нюх, да се лепва като паразит за успешни хора, макар да не знае точно колко са успешни бизнесите на Ана Мария. Ужасен селски натегач, който се мисли за велик манипулатор.
Ана Мария и тя наредена от всякъде се прави на голямата бизнесменка. Лика прилика са си с Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт