🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 364
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 020
На Любомира ѝ липсват свежест, сочност. Ако трябва да я асоциирам с плод- като стафида 🙂може би.

Гласът ѝ също е някак износен, изхабен, макар и сравнително добрата артикулация на фона на останалите девойки.

Сигурно би била добра актриса с този си характерен занемарен и изхабен, “стафиден” вид🤔

Ако Виктор е влюбен в нея, няма нищо по-хубаво от това- и за него, и за нас като зрители. Мисля обаче, че това е отчаян ход на човек поставен в някаква стерилна от към социална комуникация среда, който просто трябва да се “валидира”🤣чрез някоя от всичките кандидатки.

# 1 021
Аз не разбирам защо миналия сезон да се брои за провал. Ергенът е романтично предаване за търсене на любов - като не я е намерил, не взима никоя. Е, тъпо беше, че се изниза така тайничко и ги заряза с едно просто клипче, но пък съм сигурна, че рейтинга на този финал е фръкнал в небесата, защото никой не го очакваше това. А пък и беше различен финал. За мен тъп финал беше на първия сезон, защото между Виктор и Виктория през цялото време нямаше нищо и беше ясно, че тя спечели, просто защото нямаше кой друг. А не вървеше първия сезон да завърши без победителка.

А този сезон ми харесва до момента. Лек е, ненатоварващ и приятен, без постоянно мляскане по пейките. Дано да не остане последен, че ще ме е яд.

# 1 022
И в предния сезон го караха бюджетно- по 2-3 жени в една стая, полуфабрикати за ядене- жените се оплакваха, че качват кг. Чак към средата започнаха да им дават от хубавите рокли Grinning Бижутата, които им слагаха, ми бъркаха в здравето... Нямаше и подаръци Altinbas за някоя от фаворитките.
Сега поне "имението" им или там каквото е по-хубаво и обстановката изглежда по-добре и ми харесва, че си носят техни тоалети и се гримират сами. На повечето им се отдава.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 18:14 от BobbyDyl

# 1 023
Мисля, че се води провал, защото всичко се знаеше предварително. Спойлерите излязоха от ден едно. И защото Алек очевидно нямаше интерес към 90% от жените там, дори за водене на разговори, нито някога би срещнал такива като тях в живота си, освен да го подстриже някоя в салона. Огромна несъвместимост и 100% фейк. Маги беше негов тип, но с нейните преигравки пресоли манджата яко и досади на зрителите, а и самата тя е скучновата.

На Евгени подборката беше по-добра като за него, не само “интелектуалките”, а и по повечето от тунингованите каки си мяташе белтъци (Айлин, Джия, Боряна, Кристина). Малко бяха само за пълнеж.

# 1 024
Ох много го надценявате Алек.Grinning
Маги беше симпатична ,но ужасно дотегна , не знам дали се беше филмирала или просто преиграваше ,но беше нетърпима за гледане.

# 1 025
Ех, 5 страници жлъч за едни гърди...не можах да дочета последните пет заради тях.
Вместо това ми станаха много по-интересни на Анна-Мария бизнес начинанията. Малко са на ръба на понзи схемите тези описаните в интервюто, но пък момичето е умно, образовано и инициативно, особено за възрастта си. Какичките от компанията ѝ вътре ще ѝ дишат прахта. Вярно не излъга Марто като му каза с половин уста, че има няколко бизнеса. Домързя ме да им търся годишните отчети (грам няма да промени живота ми това Simple Smile)

# 1 026
# 1 027
Някой познава ли третия ергенин?
От портретните снимки ме изглежда нисък и набит, знам, няма логика, дано не съм права.

# 1 028
по ми е интересно с какво се занимава третият ерген, не дали е набит...

# 1 029
Ох много го надценявате Алек.Grinning

Хаха никак не го, но все пак майка му е кардиолог, жена му е завършила Сорбоната (която също не я надценявам като университет, впрочем, Sciences Po и и т.нар. Grandes écoles са доста по-впечатляващи, но пак си е чудесно образование на световно ниво, дори първокласно, ако е учила здраво). Как го виждате да има каквито и да било допирни точки с Барбара, Виктория, сестрите? Дори за общ приятелски кръг не стават. Йоана, Надя повече му импонираха. И Маги и Надежда, да.

# 1 030
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм особено уау от новия ерген - един такъв дечко ми е в лицето и от тези,които са на 30г и още спят в детската стая,а мама му готви и пере гащите.

Аз искам нови участнички.Да разкарат старите статистки - Диана, Ферай, Маямито, Ивет и Адриана (нищо,че ги харесвам) и да освежат с нови.

# 1 031
Има клюка, че Генчо и Кристина, първата изгонена, са гаджета.

# 1 032
по ми е интересно с какво се занимава третият ерген, не дали е набит...

Е,ако майка му не е одобрила  избраната от него мома,може и набит да е:)

# 1 033
Има клюка, че Генчо и Кристина, първата изгонена, са гаджета.
Коя е тя, не се сещам. 🤔 може ли снимка?
Горджъса ли??? 🤯

# 1 034
Кристина Пламенова , много красиво момиче.
горджъса е от сезон  три.

Общи условия

Активация на акаунт