🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 326
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 155
Хахаха, Бранимира се активизира JoyJoy някой от вас позна, че ще го налази, напук на Виктор. С Ферай окончателно полудя. Като невиждала мъж.

# 1 156
Човекът едва се показа и вече го почнахте, че е нисък. Нисък, висок - голяма работа Joy

# 1 157
Виктор, кръстосвайки краченца:
‘Е, какво да правя, ся, освен да се изпокараме и изпобиеме…’
Чувал е ,че големите батковци така правят Grinning

# 1 158
Васко е хубав, най-накрая един свестен ерген че другите двама са трагедия. Няма да преживея още една скучна среща с обичайните заподозрени.

# 1 159
  • ВАРНА
Новият докато се представя,Ферай пълни чинията.

# 1 160
Новият ерген ми прилича малко на Сашо Кадиев - не знам дали съм преуморена или защото скоро го гледах в театъра. Иначе ми харесва гласът му - равен, дълбок, за разлика от този на Виктор с неговите високи тонове и пискливост.

# 1 161
Първо впечатление: хареса ми как се държи Васил!

# 1 162
Даниела пак с това отровно червило.

# 1 163
  • България
Засега Васил е окей, има приятен глас, ще го различавам от другите двама. Все още срещам проблеми кога говори Вики и кога говори Мартин. Изглежда харизматичен, на мен не ми се струва залюхан.
Това че е от Пловдив обяснява външния му вид.
И не е нисък, на фона на дамите доста стърчи, може би е колкото Виктор.

Виктор ще започне да се държи все по-неуверено.

# 1 164
Даниела как го гледаше новия!!!! Все едно и наруши сценария

# 1 165
  • София
Май не е толкова нисък. Виктор е по-нисък от него.

# 1 166
  • София
Ферай благородно ѝ завиждам, колко си похапва, грам не ѝ личи, аз само ако гледам храната - ще стана с два килограма нагоре минимум.

Васил ми изглежда доста спокоен за в момента, да видим какво ще се получи, не ме дразни.

Виктор имал интерес към Косара.. и вместо да ѝ покаже, той само Любка та Любка, егати и интереса. Косара ми е в пъти по-приятна и адекватна.

# 1 167
Ами Васил ми е по-привлекателен от другите двама, същото важи и за гласа му 😂
Не е толкова нисък, видя ми се по-височък от Виктор, когато бяха близо един до друг.
Сега ако Бранимира започне да гледа Васил с усмивка и да го търси, Виктор пак ще се депресира. Нищо, Маг Психолог ще му каже да напише едно писмо и ще му мине

# 1 168
  • България
Сега Ергенът може да се превърне в Островът на гривните от Али експрес с двама спортисти и трето място от Игри на волята. Моля ви, вкарайте спортни битки!

# 1 169
Хубав е Васил, спокоен, с добър глас и обноски засега.
Вико, не се бий, брат, влюби се!

Общи условия

Активация на акаунт