🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 578
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 740
Основното е занимание е софтуер и сигурност, що скипна да го удебелиш? Не пасва на профила ?!
Бизнесът на Ана Мария не е с криптовалути, въпреки че в публикуваното интервю сподели нещо, свързано с това. Нейният бизнес се казва Trust Leaf и е свързан с проверяване на уебсайтовете за тяхната сигурност. Има и още един, който е Guda Design Studio и май е свързан с дигитален дизайн.
Малко за Анна-Мария:
През миналата година Анна-Мария бе представена в рубрика „Младите дами в бизнеса“, където сподели, че е учила 3 години в Москва софтуерно инженерство, но прекъснала по собствено желание. След това учи във Военна академия „Г.С. Раковски“, специалност „Сигурност и отбрана“.
Основното ми занимание е комбинация от двете неща, които съм учила – софтуер и сигурност – каза тогава Анна-Мария. – Целя да създам една по-безопасна среда в интернет и затова платформа, която проверява уебсайтовете за тяхната сигурност, дали са в крак с времето, кой стои зад дадения уебсайт, легитимен бизнес ли е и т.н. Изработих определени критерии, по които проверявам всеки един сайт със специален алгоритъм. Друга моя страст е новото ми студио – мястото, на което „почивам“. Това буквално е хобито ми, което искам да превърна в работа, а именно дигитални картини, обработка на снимки, дизайн и редизайн на уебсайтове, и всичко останало, което може да бъде създадено дигитално. Последният проект, който искам да стартирам до края на тази година, е козметичен бранд с изчистени съставки и задължително българско производство, но за това друг път ще разказвам повече, тъй като в момента все още съм на етап „планиране“.

Значи не парцалки , ами козметичка и обработване на снимки . Поредната къде не и се работи , поне използва термини , за да звучи някак по -сериозно дейността и

# 1 741
Даниела не е хитра - тя е отчаяна. Не предлага нищо насреща освен силикон, което вече се предлага под път и над път, има дългове и претенции, а вече има конкурентки цели 10 години по-млади. Или всичко, или нищо е при нея, че няма време.

# 1 742
Ох, сега пък било резил да не е чувал човек за м-р Бийст. Освен проста, съм и резил вече Joy А, чакай, то било за млад човек - излиза, че съм дърта, проста и резил JoyJoyJoy

# 1 743
Добре де, при такава дейност би трябвало да е зарината от работа. А и все някой нърд ще ѝ върже. Пак питам Ана-Мария чий го дири в Шри Ланка?

# 1 744
  • София
Тази Ана-Марийка много хубава бе

# 1 745
Неуспехите в любовта. Личи си, че е умна. Военното възпитание си е оказало влияние. На мен още от началото ми беше интересна. Точно за Мартин  Simple Smile
Мартин сам каза, че някои от момичетата имат мъжко излъчване. Явно Анна-Мария има предвид.  Като истински Козирог, той се захвана както сам каза, с 'най-трудната", той ясно си ги степенува 1.Даниела, 2.Мартина, 3.Анна-Мария, четвърто място просто няма за кой да е... Има ли смисъл да кани Ферай на среща?Ами Силвия, която се превърна в негова дружка доносник и съветник? Диана не знам каква роля играе, сигурно заради главната героиня Даниела, за да има скандал.

# 1 746
  • # супернатурална #
Ох, сега пък било резил да не е чувал човек за м-р Бийст. Освен проста, съм и резил вече Joy А, чакай, то било за млад човек - излиза, че съм дърта, проста и резил JoyJoyJoy
И резилите не са това, което бяха. Какви резили имаше едно време! Как беше...Англия столица на Великобритания Kissing HeartJoy

# 1 747
Неуспехите в любовта. Личи си, че е умна. Военното възпитание си е оказало влияние. На мен още от началото ми беше интересна. Точно за Мартин  Simple Smile
Мартин сам каза, че някои от момичетата имат мъжко излъчване. Явно Анна-Мария има предвид.  Като истински Козирог, той се захвана както сам каза, с 'най-трудната", той ясно си ги степенува 1.Даниела, 2.Мартина, 3.Анна-Мария, четвърто място просто няма за кой да е... Има ли смисъл да кани Ферай на среща?Ами Силвия, която се превърна в негова дружка доносник и съветник? Диана не знам каква роля играе, сигурно заради главната героиня Даниела, за да има скандал.
Диана е мениджър на Орехите, тя е служебно там.

# 1 748
На Ана Мария тия тежки софтуерни бизнеси в сигурността са вятър и мъгла. Това, дето уж го измислила, го има всеки браузър, има и такива добавки, отделно поне 50 антивирусни програми с каквито щеш защити и проверки. За такова "изобретение" бизнес дама на годината на 25 години не ми се коментира.
За нова криптомонета - любим продукт на хиляди измамници в пирамидалните схеми. До болка втръснало, но не и сред контингента шарани, които кълват на това. Пример - Оне Койн и Ружа Игнатова, също бивша бизнес дама на годината.

# 1 749
  • София
АМ - Москва - Виена… Мирише ми на КГБ 😉😂

# 1 750
  • ВАРНА
Странно е,защо само се мажат с тази Цикатридина безразборно,а не покажат и другите видове от лекарството,като цикатридина супозитори при хемороиди.Дале има какички влезли под прикритие за сладоледите и лекарството?

# 1 751
Скрит текст:
Диана е мениджър на Орехите, тя е служебно там.
Нещо като Поли С2 с Цикатридината. Изобщо не се учудвам на кучетата около ергенките. При толкова луканки четириногите са ги окупирали.

# 1 752
Зависи, за фирмите с IP и институциите cyber security е свързано с много повече от web browser и Анри-вирусни програми
На Ана Мария тия тежки софтуерни бизнеси в сигурността са вятър и мъгла. Това, дето уж го измислила, го има всеки браузър, има и такива добавки, отделно поне 50 антивирусни програми с каквито щеш защити и проверки. За такова "изобретение" бизнес дама на годината на 25 години не ми се коментира.
За нова криптомонета - любим продукт на хиляди измамници в пирамидалните схеми. До болка втръснало, но не и сред контингента шарани, които кълват на това. Пример - Оне Койн и Ружа Игнатова, също бивша бизнес дама на годината.

# 1 753
Зависи, за фирмите с IP и институциите cyber security е свързано с много повече от web browser и Анри-вирусни програми
В общи линии не я виждам като супер професиналист в изброените сфери. По ми прилича на нахална кака, която се е закачила на кранчето на големите пари.

# 1 754
  • # супернатурална #
Извинявайте, но кой ще си монтира такива дини, ако разчита на интелекта за просперитета?  Да не говорим, че самия избор на размер не предполага особен умствен капацитет. Та те отявлените златотърсачки в предаването са заложили на по-ненатрапчиви $и$и. Сега, ако си ги имаш по рождение, няма лошо да ги ползваш понякога при финализиране на сделките, но съзнателно да си причиниш тая болка и резил...пък и да ги навираш постоянно като най-голямото си достойнство...

Общи условия

Активация на акаунт