🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 764
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 815
Защо се писа, че по Косара всичко е естествено - пипани са устни , скули , гърди . На 26 се е надула , като балон , не виждам голяма разлика с 20 годишната Йоана

Косара и Мартина супер много си приличат. Лицата им са като ужилени от оса, само че при Мартина е много по-тежка форма. Иначе имат приятен характер.

# 1 816
Защо се писа, че по Косара всичко е естествено - пипани са устни , скули , гърди . На 26 се е надула , като балон , не виждам голяма разлика с 20 годишната Йоана

Хайде пак, обсъдихме го вече - гърдите и скулите ѝ очевАдно са естествени, единствено устни виждам и то много нежно направени.
ОчеИЗВАДно не са .Нежно ?????  Абсолютно нямам проблеми с пипването на това онова, даже съм за с две ръце, просто някой пусна линкове с инстаграми и цъкнах случайно на нейния. Лицето и е било доста по топчесто , бюста в инстаграм , аз не съм виждала такъв естествен , но да речем е нещо с филтрите докарано

# 1 817
Александра говори за обвинените в насилие над животни. Оказва се, че имала някаква странна родствена или не точно връзка с мъжа.

# 1 818
ОчеИЗВАДно не са .Нежно ?????  Абсолютно нямам проблеми с пипването на това онова, даже съм за с две ръце, просто някой пусна линкове с инстаграми и цъкнах случайно на нейния. Лицето и е било доста по топчесто , бюста в инстаграм , аз не съм виждала такъв естествен , но да речем е нещо с филтрите докарано
Напротив, Косара от малка има ясно изразени скули. Имаше нейни снимки от началното училище в темата. После в пубертета е понапълняла и не си личат толкова, но като е отслабнала пак са станали остри. А бюстът в ИГ е чиста доза фотошоп. Плоска е.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 18:51 от Lilly_85

# 1 819
Аз подозирам, че Косара е имала импланти в бюста и ги е махнала. Сега категорично няма. На снимки от последната година също си личи, че няма, но на по-стари ми изглеждат съмнително.

# 1 820
Ох, тези си преправят носовете сякаш сменят прическа... за нищо ги нямат тези манипулации. Днес мярнах качен клип от Виктория точно във връзка с ринопластиката ѝ. Мислих да пиша дори в темата, но се отказах. Направих 2 скрийншота. Аз поне не виждам носът ѝ да е имал нужда от опериране. Интересно как Виктория точно него е видяла като проблем. Дори да ѝ е платено от клиниката, цялото нещо е ненужно за мен.
Скрит текст:

# 1 821
Хора, стига, просто си е надула гърдите в инстаграм. Grinning

# 1 822
Хора, стига, просто си е надула гърдите в инстаграм. Grinning
Няма да ги откажеш каквото и да обясниш. Всеки вярва само на своето въображение.

# 1 823
Не ѝ гледай снимките в Инстаграм. В предаването си личи, че няма силикон, тя не е с голям бюст.
Скули няма според мен - гледах ѝ снимки от детството, просто е загубила детската пухкавина в бузите, иначе от малка си има скули. И ги подчертава много с контуриране.
Хиалурон мисля, че има.

# 1 824
Относно Виктория.
Нея я съсипаха с коментари каква е грозотия. За носа ѝ точно имаше определения клюн, цигански, Гага, какво ли не. Освен това мисля, че има девиация на септума. Затова вероятно се е решила.
За зъбите беше споменала в стори преди много време, че прави консултации, но казусът ѝ е доста сложен и не е просто до едни брекети.
Според мен в България можеха да ѝ направят по-читаво носа, от колкото в Турция. Върхът на носа е твърде малък за нейното лице.

# 1 825
Въобще не ми дреме, коя с какъв нос, бюст или джуки е. И пера да си забият в задника, райски птици няма да станат.
Мен само много ме е яд, че ни лъжат, че не се познават, а те всички като навързани свински черва. Всеки с всяка се познава, кой/коя имал/а гадже, ама влязла и тя, коя на продуцентите била човек, коя я бутала продукцията... направо ми писна да гледам фалш и некадърни актриси, да ни показват, някакъв пошъл театър. Аман от аматьори.

# 1 826
Виктория чакаше явно безплатно лечение на зъбите да и предложат , и безплатна ринопластика . Зверски злобна и комплексирана е . Една от най-неприятните участнички . в България осем Джамбазов , който вече почти не оперира не знам друг хирург , който да прави хуабви носове.

# 1 827
Мартин с неговите тествания – сега искал да види дали ще се скарат заради него Мартина и Даниела. В смисъл – ако не се скарат, ще има тежки наказания.
Много беше смешен с това и май точно това ще чака 😂 да му мислят коя първа ще срита другата по кокалчетата.

# 1 828
Здравейте,
Малко съм закъсняла с намирането на темата, ноо с удоволствие влизам при вас да си обсъждаме, че тази година го следя, предните 3 сезона не съм гледала толкова.
Тези дни започнах да следвам доста от кандидатките в Инстаграм, според мен няма такава, която да няма никаква корекция... Всяка една има някаква корекция... А това, че се познават и аз смятам, че е така.
Някъде четох, че Бранимира била гадже на сина на съдружника на Мартин
Приятна вечер от мен и чакаме следващия епизод
Оставям и хаштаг на лоялната програма на Бг мама, ако още някой има, който не е разбрал за нея ☺️☺️☺️
#BGMлоялнапрограма

# 1 829
Ее, Ивет, Клаудия, Синтия - май нямат корекции

Общи условия

Активация на акаунт