Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте от мен  Simple Smile

Mira_SB с контракциите шега не бива! Аз не бих рискувала и щях да влезна в болница, но пък аз съм си изпатила и очите са ми на четири отворени. Предполагам, че щом се чувстваш добре и нямаш кървене всичко е наред. Стискам палци да е така.

# 61
Здравейте момичета!

Напоследък доста си поспивам, ама нали казват, че сега ни е паднало, после няма сън, така че може да се възползвате и вие докато е време Embarassed

По отношение на болките, аз нямам освен едно парене и бодежи в дясното ребро под гърдата точно.Предполагам, че е някой нерв, преди от преумора ме  болеше и се мажех с фастум гел, сега обаче от бременността положението е доста сериозно, защото стомаха явно дърпа надолу, циците и те и съвсем ми пари след като се нахраня. Не смея да се мажа с нищо, не съм ходила и на доктор, че каквито са параноици тук, ще вземат да ми сложат шини и да ме карат така да ходя до 9тия. Дано да не е нещо сериозно, че незнам как ще я карам занапред.

Mira SB  контракциите не са нещо маловажно, въпреки че ако нямаш кървене и течение казва, че не е повод з апритеснение, ама е добре да се пазиш, сега сте 2ма и мисли за втория повече

По отношение на пъпките, пърхута и студените тръпки, и при мен ги има. Пъпките са хормонален проблем и вече се поизчистиха, ще минат и при вас, не се притеснявайте, скоро ще е. А за пърхута, щом неможе с низорал или себа мед, има един сапун катранен дето го продават по аптеките, тук още не съм го намирала в чешките и трябва да поръчам да ми купят, той е напълно безвреден и подхранва косъма preggo
За студените тръпки - момичета пак хормоните, ние се нуждаем сега от калории и изгарянето им понасяме по-тежко отколкото преди, а и при това променливо време трябва да се пазиме от изстиване. Мъжа ми от малък е научен да си завива раменете докато спи, че от тях много се изстивало, аз пък съм учена да завивам бъбреците най-добре... Как ще я караме лятото в горещините???

Поздрави на всички мами и цунки на бебетата  bouquet Hug

# 62
Добро утро момичета,
Мира, внимавай миличка, не искам да чета конско, всеки си преценява за сега си, но пази повече малкия човек. Стискам палци всичко да се наред и повече да нямаш никакви проблеми.
Me_and_baby това парене да не е от киселини, защото при мен се получава долу горе същото, а щом е след хранене  newsm78 знам ли, подпитай другия път докито.
За пърхота - за низорала пише че може да се ползва при бременност защото не прониква през кожата, аз го ползвах но не ми помогна особено.
Весел и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 63
Добро утро мами,отностно болките в кръста и аз ги имам от време на време и като пия нош шпа ми минават,казаха ми че е нормално да те боли защото все пак настъпват промени!

# 64
Добро утро и от мен момичета, използвате ли вече кремове против стрии, за гърдите и корема и какви марки?
Аз още не, но смятам скоро да си закупя такъв. Rolling Eyes

# 65
Здравейте и от мен.
Ще ми се да кажа нещо хубаво, но ми е едно такова скапано. Нямам настроение за нищо и дори не обръщам много внимание на детето, но какво да направя. Някакси не мога да се мобилизирам. А и на работа ме вбесяват колегите. Днес поне са в командировка и ще съм общо взето сама.
На всичкото отгоре ме мъчат едни киселини, постоянно ми е лошо, спи ми се, отпаднало ми е. Вече 2 месеца и се чудя дали ще свърши това мъчение изобщо.
Така ми се иска да си взема болничен и да се отдам на активна почивка вкъщи, но за съжаление не мога, защото правя едни врътки с осигуровките. А отпуска ще пазя за ремонта след 1-2 месеца.
Общо взето е гадно. #Cussing out
Дано утре доктора ми  повдигне настроението с хубави новини.
При първата ми бременност си спомням, че и мен ме болеше кръста и таза, но това е нормално - костите се разширяват , за да напрвят място.
Интересното е, че при първата бременност кореме ми започна да се издува, чак в края на 4 месец. А при тази - не мога да  си закопчея панталона отсега. Какво ще правя после, сигурно ще стана като плондер до края. Трудно ще сваля килограмите после ми се струва. newsm78

# 66
Аз си купих  на AVON един душ гел и 2 балсама за стягане на кожата и подобряване на еластичността й. И вече започнах да се мажа, защото смених номера на сутиена и не искам да се нацепя. ooooh!

# 67
Здравейте и от мен Simple Smile
Как ви се отразява смяната на времето? Аз сега спя още повече от преди.

Миналата седмица имах контракции през нощта и ходих на лекар. Предписа ми папаверин хидрохлорид и до сега нищо ми нямаше, но тази нощ пак имах контракции. Направо не знам вече, много се притеснявам  Confused

Много често имам някаква пробождаща, но доста лека болка ниско долу. До сега никакво усещане не съм имала и сега като започнаха тези неща, много взех да се притеснявам.

В гърба и аз имам. Понякога като вървя и ми се струва, че дясната половина на ханша ми се схваща. Добре, че това взе да поотминава напоследък, че само паниката чакам да ме хване и за това.
Ох, наоплаках се като някоя пенсионерка с ревматизъм... Представям си след 4-5 месеца колко неща ще ни болят и как ще ни тежат коремите Simple Smile

Поздрави на всички Simple Smile

# 68
  • Пловдив
Здравейте,
Аз също имам болки, но не в кръста а в областта на опашката. На моменти дори се схващам. Днес за първи ден от много време не ми се гадеше сутринта. Относно стриите - купих си крема на Дева, но не го ползвам много редовно. Да ви кажа честно миналия път доста старателно се мажех, но гърдите ми толкова много наедряха, че се нацепиха. По корема нямам нито една стрия. Естествено това не пречи този път да си наваксам  Laughing Решила съм да си поръчам касетата FITmama и като се почувствам по-добре да започна да спортувам. Надявам се доктора да не ми забрани.
Стискайте ми палци - днес на обед съм на преглед при друг лекар, който мисля да ми следи от тук нататък бременността. Дано всичко е наред  Praynig В петък пък отивам да се регистрирам в ЖК. Аз ще ходя в ДКЦ на ВМИ Пловдив. Ако някой друг ходи там да свирка.
Поздрави от мен. Ще пиша после!

# 69
Май като гледам болките не отминават никоя от нас. Мен ме боли кръста. И като съм стоята права повече преме и като легна после и си изпъна кръста и гърба някаква остра болка има която постепенно отминава за минута - две. После съм добре. И не знам при вас как е но аз като кихна изведнъж и ме срязват яйчниците, което също е за много кратко.
И аз си купих тоя крем на Дева, но нямам никакъв навик редовно да се мажа и за тея пари и тва нередовно мазане и идея си нямам какъв ще е ефекта. Но май ще трябва по - сериозно отношение от моя страна.  Crazy
Карина ако ти кажа че и на мен това време ми се отразява отваратително. Не мога да се наспя, настроението ми никакво го няма. На работа една колежка с всеки изминал ден ме изкарва извън нерви все повече, но май не си го слагам много, че преди да изляза в отпуска бях достатъчно изнервена. И сега съм спокойна и не мисля да се натоварвам. Ще пазим бебчовците нали така   Hug
Толкова от мен за сега, че шефа дойде! Успешен ден на всички!!!  bouquet Hug

# 70
Това с лошото настроение май е всеобщо явление Sad
Хормони, няма начин! ОСвен това, вместо да се храня здравословно от началото на бременноста налитам само на кифли и банички. Толкова тесто през живота си не съм поглъщала. Sad

# 71
Здравейте момичета и бебоци Hug!

Продължавам да се чуствам добре вече 4-5 ти ден  Simple Smile  Дали пък не настъпи края на  Sick newsm78

Обаче как ми се спиии newsm46  и както съм сама в офиса ми иде да си легнааааа  sleepuu и да захъркам доволно.

За пърхута катранения сапун или шампоан наистина са безвредни и помагат или си вземете някаква медицинска козметика, нещо на Фитос или Роже Фуртерер продават се в аптеките, правят страхотна косата, а как ухаят мммм newsm10  и щадят кожата на главата за разлика от Низорала.

Аз пък взех зверси да огладнявам!!!! Направо не мога да се спра, ей сега ходихме с един колега и хапнахме супичка и манджичка eat, прибирам се тук и вече обмислям как да отскоча до Неделя да си закупя едно парче тортичка. Направо ме е страх да се доближа до кантара badscale сутрин. 

Дано не съм  ви докарала и на вас апетит с тез разкази  Simple Smile

Целувки!

# 72
Това с лошото настроение май е всеобщо явление Sad
Хормони, няма начин! ОСвен това, вместо да се храня здравословно от началото на бременноста налитам само на кифли и банички. Толкова тесто през живота си не съм поглъщала. Sad
Какво ти здравословно. Тръгвам по рано да си купя накава мазна закусчица Joy За плодове рядко ми се дояждат. Иначе салатки хапвам освен ако мъжо не се е изтървал оцета или солта  Sick (аз готвя а той прави салатата Mr. Green).
маграт чеснова аз веднъж така сама и съм заспала в офиса. И по едно време се усещам и тъкмо отварям очи след 10 мин и се усещам че явно съм подремнала и влиза един човек. Мале ами ако беше влязъл 1 -2 мин по -рано представяш ли си . Joy

# 73
Маграт Чеснова, първо поздравления за този ник, който си си избрала  Simple Smile а относно апетита ... само като видях тук неделя и веднага се сетих за поне 2 мои любими неща от там  Simple Smile лакомия... от една седмица се опитвам да наложа някаква дисциплина с храната, но не се получава Thinking

# 74
Здравейте мами

gabi, и аз съм на твойто меню, друго освен банички и солети не ми се яде, станала съм свръх капризна, каквото и да ми сервират като ходим на обяд не го одобрявам. Надявам се това скоро да отмине и да ми дойде апетита. А за раздразнителността не ми се говори, никой не може да ми угоди тези дни, станала съм непоносима  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт