Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 894
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • у нас
Има хора, които обичат да са под прожекторите. Той е Dj, свикнал е. Може да в чакал точно този момент, а през изминалите години да не е имало подходящ.

# 526
За момчето определено е кофти. Ако Виктория се натискаше с мъж в предаването пак щеше да е гадно, но с жена е ... ммм. Все едно му казва толкова съм отегчена от теб, че обърнах резбата.

# 527
Ами затова ги правят тези сценарии, защото само те се обсъждат. 10-15 страници само Виктория, Ивайло и Тоника.  Никой не похвали как се справи Марина като водач на кухнята. Беше в стихията си. Червените наистина бяха много продуктивни под нейното ръководство.

# 528
  • у нас
Нормално, на всяка резервация някой води кухнята. Някои се провалят, други са перфектни. Но другото не се вижда постоянно, затова се обсъжда толкова страници и още ще бъде.
Марина добре че нейния си отбор я разбира какво говори, за да изпълнят поръчките. И да, любовта й даде криле.

# 529
  • Буркина Фасо
на червените накрая никой не им проверяваше чинийте, термометър не им слагаха.
добри или лоши е трябвало да спечелят.

# 530
Владов обаче с неговите меденки ме уби. 😄😄 "Не разбирам Мартин какво против има моите меденки" 😆😆
Той са беше за гонене ама тъй като дразни отбора ще откара още малко време. И сега Ангелов като каза, че заради него Радо си е отишъл, още повече ще им опротивее.

# 531
Лелее, бях го забравила това! LaughingLaughingLaughing
"Май-визира мен, не меденките" Laughing
Велик е Владов! Smile

Владов обаче с неговите меденки ме уби. 😄😄 "Не разбирам Мартин какво против има моите меденки" 😆😆
Той са беше за гонене ама тъй като дразни отбора ще откара още малко време. И сега Ангелов като каза, че заради него Радо си е отишъл, още повече ще им опротивее.

# 532
Аз толкова спокоен човек не съм срещала...очаквах да го изгони него а не Радо
Радо имаше още какво да покаже,докато Владов май му е все тая дали е там,никакво старание не полага

# 533
Владов с неговото поведение.. имам чувството, че има нещо психопатско в този човек.

Марина обаче е много добра в кухнята. И откъм водене, и откъм готвене. Може да не знае някои елементарни неща, но пък е добра в занаята си и изглежда възпитана и умее да се справя в различни ситуации.

# 534
  • София
Виктория има някаква форма на шизофрения.
Дано момчето и бие шута. Но и той, 5 години връзка е много. И се сетил да и предлага брак пред ТВ камерите.
Съжалявам ама хвани единия, удари другия. И все пак в случая Виктория е дъно, защото се заиграва с жена в готварско шоу, а само няколко часа по-късно реве и се мляска с годеника пред очите на същата тази жена.
Виктория си мисли, че е много сладка и неутразима и че всичко се върти около нея. За съжаление има много такива като нея, които се възползват от другите хора.
Надявам се час по-скоро да и бият шута и да я забравя, че сега не мога да я гледам.
И не, не мисля, че това е сценарий. Просто има такива кофти хора и използвачи. Тя 100% му е изневерявала на този Ивайло и преди шоуто.

Шеф Ангелов удари дъното като изгони Радослав. Предния ден му обяснява, че се е развил най-много от всички (което автоматично означава черна куртка, защото той обича да има един, двама аматьори които стигат до финалната фаза) и само 24 часа по-късно го гони.
Гледайте подкаста с Радо при Станислав. Там става ясно, че Радо се е издънил, защото заготовките, които е използвал били на Едуард и той просто е нямало какво да направи. Бил е сготвен.
Също така стана ясно, че той е много близък с Мартин, Тоби, Марина и Шкодров. Не случайно дадоха и тези сълзи в очите на Мартин и Тоби. Били са много силна петица: Мартин и Шкодров (те са си първи дружки) + Радо + Марина и Тоби. И сега извън предаването се чуват и виждат често.

Владов трябваше да е АУТ. Но шеф Ангелов явно го държи, за да има скандали при сините и да провокира останалите да го мразят и нападат. Сеир да има. Много, много долно. За Владов още по-зле, защото хем ще го мачкат, хем пак няма шанс, защото очевидно шеф Ангелов не го харесва, иначе нямаше така да му се подиграва.
Иначе знаете аз харесвам Владов. Според мен монтажа е срещу него, защото шеф Ангелов мрази мишлените.
Но и Владов няма никакво оправдание, че за 10 дена не може едно меню да научи. Какъв шеф готвач иска да става тогава?

Владов олимпийското спокойствие:
"Не разбирам Мартин какво против има моите меденки''
след малко:
''Май-визира мен, не меденките"
😂

Браво на Марина. За втори път се справя като води кухнята. Преди нея, Шкодров не знаеше къде се намира и се изложи и той.

Изключително ТЪП епизод-дъно. С цирка с Виктория и след това с гаврата с Радо.

# 535
Шкодров ме съмнява че ще е под чехъл
Не прилича на човек който може да отстоява правата си,а Марина направо му свива сърмите

# 536
Както предположихме, тримата най-безинтересни за продукцията, бяха на номинации. Сега е ред на брата и на Владов.
Няма значение какви готварски умения имат...
От червените ще разкарат Ивайло.

# 537
  • Другата България
Аз си мисля, че преди Ивайло трябва да разкарат Виктория.
По сценарий.
Взеха каквото можаха от нея, направи им рейтинга, помляска се с Тоника под завивките, получи си екскурзията и пръстена, няма за какво да стои повече.
Не виждам какво повече биха могли да вземат от нея предвид това, че надали вече ще има гей изпълнения в ефир.
А кадри със страдащата Тоника и обясненията на Виктория надали ще са интересни на драгия зрител.
Та, първо Виктория, после Ивайло.
Да видим де.

# 538
Едва ли Вики ще стигне до сватба и пътуване,не вярвам приятелят и да остане с нея след като види случващото се в 🏡
Аз мисля че Ивайло ще е първи от червените,той не изпъква със скандали,любови и прочие
А Вики и Тоника все пак ще трябва да обсъдят случилото се

# 539
  • Другата България
А, това какво се случва СЛЕД формата надали интересува Тупарев&Ко.
Той я употреби, и така, както го направи, така ще я изкара от формата.
После тя да се оправя.
Ако приятелят ѝ не е бил част от постановката, вероятно няма.

Общи условия

Активация на акаунт