Как да разнообразим малкото човече в студените и дъжновни дни?

• 863
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Непромокаем гащеризон, гумени ботуши и навън. Живеем в Северна Европа, където вали със седмици, винаги сме излизали - най-малкото за да отиде на ясла и обратно.

# 16
И аз бих казала да излезете навън в дъжда. Живеем до Южния парк и при дъжд е много приятно, защото е празно. Имаше доскоро в парка една известна огромна локва, която за съжаление скоро запълниха, но поколения деца са скачали и пускали лодки в нея.

Друго предимство е, че с гумен панталон за дъжд много хубаво се пързаля по пързалките Simple Smile

Ако трябва да сте вкъщи и имате място, вижте да вземете пиклер под наем, играчки за баланс и пр. за грубата моторика, но времето трябва да е много лошо, за да се задържим у дома.

По-горе са ви дали много идеи за занимания у дома за фина моторика и концентрация, но ако искате малко разнообразие, опции са Киндиру, Литъл джим, музика за деца, други организирани активности за бебе и мама, бебешки театър. Ако сте от София, мога да съм по-конкретна какво къде има. Аз гледах да излезем извън дома.

# 17
Всички тия пиклери и по-скокливи игри не са много удачни за апартамент.
При все че навън има катерушки.

# 18
Благодаря, пиклер имаме и триъгълник и дъска и арка, въпроса е, че на секцията и перваза й е по-интересно

# 19
Ние сме постоянно навън защото на моят син нищо не му е интересно вкъщи, а със същите неща навън си играе. Вкъщи само “рисува” и оцветява или гледа книжки. Ако брат му реши да си играе с него, се заиграва много добре, но сам - абсурд. Търси си деца и игра с тях, на 3г е, но батко му е голям и не му се играе много с малкия. Имат 9г и половина разлика.

# 20
Спомням си веднъж, леко ръмеше и ние с мъжа ми бяхме в парка, играеше с тротинетка под едни дървета. Нямаше жив човек в целия парк. Иначе мятане на камъни в локвите е любимо занимание, може да откара часове. Детски кътове също са опция, ако такива, които се посещават малко през седмицата.

# 21
И аз съм за излизане в дъжда 🥳
Но моля, кажете от къде купувате дъждобрани и непромукаеми дрешки? Глупав въпрос, нооо срещам трудност там..

# 22
PlayShoes са с много добро качество и добра цена. Има онлайн магазин, където ги предлагат, и са много бързи - единия ден поръчвам, на следващия са при нас. Винаги остава суха, а се се случвало като по-малка буквално да седне в локва, а сега минава със засилка с колело и тротинетка през локвите.

Купувала съм също от nextdirect.com на Regatta, малко по-високо качество (израяващо се в това, че дрешките НЕ запарват, а са водоустойчиви, не знам как технологично е постигнато) и малко по-висока цена.

# 23
И аз съм за излизане в дъжда 🥳
Но моля, кажете от къде купувате дъждобрани и непромукаеми дрешки? Глупав въпрос, нооо срещам трудност там..

И аз се надявам да споделят другите дами, защото от познати до сега повечето попадат на некачествени дрешки за дъжд от масовите магазини

# 24
Аз съм купувала от Амазон. Якето за дъжд - обикновено от Джак Волфскин или Лего (пи намаления), а гумените ботуши - от Ромика или Бек.

# 25
  • София
Гумени ботуши най-харесвам едни Жабки. Супер леки, удобни, за студените дни слагам само и дебелия им чорап. Дрехи съм взимала от Шушулка, Синсей, ХМ, Name it, декатлон и с нито едни не е било мокро детето или да му е студено. Дъждобран и от китайците върши перфектна работа (моите не ползват такива).

# 26
Гумени ботуши взимаме на Crocs, непромокаеми дрехи от Лидъл и излизаме и правим всичко във всякакво време - дъжд, сняг, слънце.

Общи условия

Активация на акаунт