Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...47

• 83 211
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • тук, на мястото си
Знаете ли, че ако запалите ароматна свещ на прозореца,
завесите ви ще замиришат на изгорели?
------------
Не знам к'во търся , ама го нема ...
------------
Абе най-яко си беше когато едно кюфте от кал струваше 3 листа !
------------
Вчера двама мъже се сбиха заради мен...
Всеки викаше на другия :
- Вземи я ти !!!

# 181
Баба Цена като видя цените на зеленчуците, изскуба канабиса и засади краставици.

# 182
  • Обран бостан ;)
Семеен скандал след съмнения за изневяра.
- От днес не правя секс с женени мъже.
- Аз съм ти съпруг.
- Не правя изключения.

# 183
Скрит текст:
20 златни правила на форумния демагог

1. Никога не отговаряй пряко на поставен въпрос и не разкривай напълно своята позиция. Така ще оставиш за себе си повече място за отстъпление, като използваш "Е! Аз имах предвид нещо съвсем друго".

2. Помни! Опонента през цялото време трябва да доказва, че не е камила. Ако той доказва подобна глупост, няма да има време да разобличава теб и да убеждава зрителите твърдейки, че ти заблуждаваш.

3. Никога не спори с други демагози. Ако имаш избор на какъв пост да отговаряш, избирай новаци, или които наивно се опитват да разговарят с теб, като човек, който може да се промени. Те самите са лесна жертва, и ти ще можеш да ги заблудиш.

4. Към демагога мръсотия не полепва. Каквото и да ти пишат винаги оставай бодър, невъзмутим и лъскав. Това вбесява.

5. Не се занимавай с примитивна глупост и не се "пали". Ядливите и насмешливи "удари под кръста" са много по-обидни и ефективни. Така и модерацията няма да намери извинение за да ти затвори устата, както всъщност много би им се искало.

6. Ако в постът на опонента на 90% от аргументите не може да се възрази, обяви ги за пропаганда. Или ги игнорирай. След това търси слабото място в останалите 10%, разпространявай и коментирай само него. Ако все пак няма за какво да се захванеш, отговаряй с линкове, а най-добре с много дълги цитати от онлайн медии без да изказваш мнение. Може само да добавиш нещо като "Ето, чети" или "Прочети какво пишат". Така опонентът ти ще се ангажира в друга посока и ще забрави за аргументите си.

7. Ако са те засекли в измама или грешка, си давай вид, че нищо не се е случило и веднага започни с на нова тема, където можеш да подхванеш инициативата. Никога не признавай своите грешки, не се оправдавай и не се защитавай. Това е недостойно за един истински демагог.

8. Отговаряй на аргументирани постове с ореол на самоочевидност. Фразите "Е! На всеки е известно, че...", "Само неосведомените не зная, че...", "Отдавна е изяснено, че..." правят чудеса. Дори може да включиш другите участници с "Още преди две страници изяснихме, че..."

9. На света няма абсолютно безспорни истини, за това опитния демагог може да опровергае всеки пост на опонента. Например, ако някой изказва експертна оценка кажи, че това е просто неговото мнение, ако са преведени някакви факти кажи, че източника е недостоверен или, че това е поредната опорна точка. Много полезен е похватът да се омаловажат фактите например, ако кажат, че две и две е четири просто напиши, че това не може да бъде аргумент.

10. Една от най-добрите тактики е да доведеш опонента до "пълно вбесяване". За добрият демагог това не е проблем. После, когато се появи дори и най-малкия намек, че заблуждаваш, оскърбено и обидено отговори, че в опонента аргументите са свършили и той е преминал към лични нападки. Най-ефективно в подобни ситуации е да включиш и модерацията.

11. Друг добър пример е да апелираш непрекъснато опонента "да използва ума си". "Ти си умен човек и сам разбираш, че..." като по този начин ако той все пак възразява, във всички ще остане усещането, че всъщност опонентът е един идиот.

12. Ако все пак са те притиснали до стената, демонстративно "се озъби" и обяви всичко за глупост, например използвай "Всичко това е поредната глупост. Аз смятам, че...". Аргументът "всичко това" е принципиално неопровержим.

13. Фразата, "Ти така и не даде никакви доказателства" е най-добрия приятел на самоуважаващия се демагог. Не се бой да я използваш постоянно, дори и неопровержими доказателства да се постват постоянно. Опонента все едно няма да успее да отговори.

14. Не се страхувай нагло да твърдиш например, че бялото може да бъде черно, а черното бяло. Колкото и да е странно да звучи, много трудно е да се докаже обратното.

15. За демагогът няма научни степени и звания. Мнението на някакъв авторитет никога не може да бъде доказателство и може да бъде развенчано с простичкото "А вие нямате ли свобода на мислене, самостоятелно мислене?"

16. Винаги и без изключения приемай думите "обоснови се" като грубо ругателство или обида. Ако те карат да се "обосновеш", в отговор заяви, че всичко вече си го казвал много пъти, и че явно опонентите не четат. Избягвай израза "моите постове" за да не оставяш възможност за насочена проверка. Допустимо е да използваш обобщаваща група група, например "нашите постове...", "в другите теми..."

17. Никога не приключвай спора пръв. Чакай, докато опонента разбере, че да се говори с теб е безполезно и се откаже, а след това обяви своята победа. Но внимателно. Умният опонент няма да продължи, но винаги има вероятност друг да се включи.

18. Ако нещо ти кажат, цитирай "авторитетни източници" от вида на Екс, Инстаграм, Фейсбук или пусни линк към двучасово видео в Ютуб. Това е яко и предизвиква уважение. Яко уважение предизвикват и две-три избрани фрази които може да повтаряш постоянно. Например "Четене с разбиране се учи в началното училище"

19. Може да поставиш опонента в състояние на лют и бесен спор като му цитираш подходящо избрани от правилата. Колкото повече цитираш, толкова по-сигурно е, че заемаш мястото на "доказване на противното"

20. И не забравяй. Всички наоколо рано или късно ще осъзнаят, че си демагог. Затова не е задължително да се грижиш за тяхното мнение. Всичко което правиш го прави за да се издигнеш в своите си, а не в техните очи.

# 184
Семеен скандал след съмнения за изневяра.
- От днес не правя секс с женени мъже.
- Аз съм ти съпруг.
- Не правя изключения.
- Скъпи, да ме беше завeл на ресторант!
- Не ходя на ресторант с омъжени жени.
- Ти добре ли си - аз съм жена ти!!!
- Не правя изключения ...

# 185
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 186
...че не само може, ами е и много добра.
В оригинал

# 187
# 188
- Тате, помогни ми по математика.
- Сега, аз имам 85 лева, а майка ти - 15. Колко лева има тя?
- 100!
- Видя ли, че не е трудно?

# 189
След като създаде и жената, Бог каза на Адам:
- Ей там pacтат грозде и сливи, пoвeчe за теб не мога да направя...
🍇🍷🫐🥂🍹🍸

# 190
  • София
Някакъв човек минава покрай гробищата. Изведнъж изумен се заслушал! Чуват се песни, играят се танци, свири акордеон! Гледа - идва гробарят:
- Какво става тук?
- Ами погребват - един катаджия. Изпращат го шофьорите от автобазата!
- Е, не е по християнски тази веселба!
- Трябваше да видите завчера - погребвахме един данъчен! Седем пъти на "бис" го копахме!

# 191
# 192
Между приятели:
-Защо още не си женен?
-Чакам принцеесата на бяла метла!

Скрит текст:
Най-хубавото на това да имаш пенис, е да го споделяш с тези, които нямат.

Предлагам стажът във форума да се зачита за пенсиониране.

Стоя си пред огледалото и гледам, гледам...
И после си казвам: "Душата е по-важна".

Липсата на повод да се пие не е повод да не се пие.

# 193
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Най-хубавото на това да имаш пенис, е да го споделяш с тези, които нямат.

За (.) (.)  важи ли ? Wink

# 194
Гърди всеки има, чашката е различна.
Накратко: ц, не важи.

Общи условия

Активация на акаунт