Нямам намерение нищо да бутам, искам детето да си я бута било с крачета било като застане зад нея право и бута! Мислех че за това говорите... Триколки с дръжки не харесвам изобщо, няма и да взимам. Догодина истинска триколка да си я кара сама или пък може би дикертно по-натам велосипед
тези бебешките ми се виждат ни риба ни рак

.
С пожелание да реализираш успешно натрупаните знания
. След това няколко пъти го накарах да повтори. Все още е несигурен и като направи 4-5 крачки гледа да тупне дупето на земята и да стигне до заветната цел с пълзене.
Пясъ4ника го има в амаzон http://www.amazon.de/Rubbermaid-4363-Schildkr%C3%B6tensandkasten … 2-7865124-7005652 ама не е много евтин
Аz видях един като мида zа 15? в една реклама и смятам да го купя, къде са 15?, къде са 55
Цункай малката героиня 
Представа си нямате колко ми е криво. Двамата с татко й нямаме алергии, кърмя, zахраних късно и внимателно, глутена го въведох тоzи месец а мляко оЩе не съм давала (мле4ни продукти имам предвид), жълтък не съм давала, купувам само дрехи които са 100% памук, не полzвам омекотител, гладя вси4ко... и детето е с АД. И представа си нямам от какво може да е
Сега трябва да се мажем по 3 пъти на ден с Линола Фетт (20 ? е тоz крем, zа главата се хванах). Единствената ми утеха е, 4е много бебета го иzрастват до 3 год. Дано имаме късмет 
не е необходимо да е от ШиШе
.Първо Рд ,а после ИД,ако му ударите и едно кръщене.... 

Аз незнам точно колко са де,ама си мисля ,че са 3 ли.... 
Препоръчани теми