АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 487
  • 273
  •   1
Отговори
# 240

МамаМеца, не е ли мн ниска дръжката за бутане от теб?

Е значи все пак не съм разбрала какво е Бу  Wink Grinning Нямам намерение нищо да бутам, искам детето да си я бута било с крачета било като застане зад нея право и бута! Мислех че за това говорите... Триколки с дръжки не харесвам изобщо, няма и да взимам. Догодина истинска триколка да си я кара сама или пък може би дикертно по-натам велосипед  Grinning тези бебешките ми се виждат ни риба ни рак  newsm78

# 241
  • Русе
...
Ани, честит рожден ден на майчето ти  bouquet

Мисля, че "маминка" ще да е за бабето  Laughing - да ти е жива и здрава Ексче, и да дочака и пра-пра-внуци!  bouquet

# 242
Отчитам се набързо и повече няма да ви занимавам с няшата болест

Доки каза - вирусен екзантем, спомена нещо като "шеста болест". Нищо не се прави, чакаме да мине. Отивам да тъся повече инфо в нета

# 243
  • 2 етажа над тавана
Момичета, влизам само да честитя на Тони, Вяра и Георги първия рожден ден! Да са много здрави, да са най-усмихнатите и слънчеви деца, а мама и тати да нямат с тях никакви тревоги!  bouquet  bouquet  bouquet

Криво ми е, не съм си доспала, като ми помине ще ви изчета и ще пиша за кръщенето!

# 244
Отчитам се набързо и повече няма да ви занимавам с няшата болест

Доки каза - вирусен екзантем, спомена нещо като "шеста болест". Нищо не се прави, чакаме да мине. Отивам да тъся повече инфо в нета
А Янче, занимавай ни-дано само се оправи бързо Симонка и да няма с какво да ни "занимаваш" Hug.
Бабълче, ама хич не ти отива да си крива Laughing-идвай на себе си.И чакаме снимки. Peace

# 245
asjuta, заповядай при нас Hug.

# 246
Боже, Черепахче, каква е тая болест? ShockedМай за сефте я чувам Rolling Eyes

Дано мине бързо Praynig

ЧРД на бабата на Анна-Мариа  bouquet

Ние се прибрахме от разходка, днес я бях посветила на търчане по салони и запазване на часове за разкрасяване, сега Пресил ще спи, а аз ще почивам! Wink

# 247
  • София
Честито на днешния рожденик Георги и честито на днешните месечничета!

Честито дипломиране Сабина! newsm44 newsm44 newsm44 С пожелание да реализираш успешно натрупаните знания Simple Smile

Днес моя шишко ме зарадва с първите си 5 самостоятелни крачки smile3539. След това няколко пъти го накарах да повтори. Все още е несигурен и като направи 4-5 крачки гледа да тупне дупето на земята и да стигне до заветната цел с пълзене.

Ето снимки от РД на Тонката. Сложих и няколко снимки от уикенда в Тревненския Балкан.

Янче, ако разбереш що за болест е това пиши, че да знаем и ние. Дано бързо да и мине на Симонка- бонбонка.  Hug

# 248
  • София
Ох и Мати заспа след половинчасово реване! Направо ме изкара извън нерви! Уж нещата се бяха оправили и разболяването преди 3 седмици ги върна на старото ниво!

Диабетка за какаво спане става въпрос - нали ми е болна тема,, та да попитам?

# 249
Здравейте, моми4ета.

Вени, DHL = немските поЩи. Не куриера. Та zа това от поЩата се полу4ава  Wink Пясъ4ника го има в амаzон http://www.amazon.de/Rubbermaid-4363-Schildkr%C3%B6tensandkasten … 2-7865124-7005652  ама не е много евтин  Sad  Аz видях един като мида zа 15? в една реклама и смятам да го купя, къде са 15?, къде са 55  Crazy

Ян4е, докато 4етох какво сте иzписали до сега и преди да 4ета последния ти постинг, си помислих то4н zа таzи болест, която тук я нари4ат 3 дневна температура. 3 до 5 дена температура до 40°, беz никакви други симптоми, и след Т се появяват екzемите. Напълно беzобидно е, много бебета го карали  Peace  Цункай малката героиня  Heart Eyes

Впро4ем екzемите..... Ве4е сме с официялна диагноzа Атипи4ен Дерматит  Cry  Cry  Cry Представа си нямате колко ми е криво. Двамата с татко й нямаме алергии, кърмя, zахраних късно и внимателно, глутена го въведох тоzи месец а мляко оЩе не съм давала (мле4ни продукти имам предвид), жълтък не съм давала, купувам само дрехи които са 100% памук, не полzвам омекотител, гладя вси4ко... и детето е с АД. И представа си нямам от какво може да е  Thinking  Сега трябва да се мажем по 3 пъти на ден с Линола Фетт (20 ? е тоz крем, zа главата се хванах). Единствената ми утеха е, 4е много бебета го иzрастват до 3 год. Дано имаме късмет  Praynig

Енви, педито ми каzа, 4е и след годинката трябва да консумират по 500мл мляко/кърма/АМ на ден или еквивалент мле4ни продукти. И на мен ми се вижда множко, ама кой ни пита  Laughing  Милена сега пие по малко АМ на Хипп zа след 10ти месец, готово в бутилка. Пие го от 4аШа  Wink  не е необходимо да е от ШиШе  Wink

# 250
ето тема във форума с инфо за болестта

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=90938.20

една мама от Майчетата и тя ми писа, че са я изкарали и така.   bouquet

# 251
Данчеаз съм навита за снимките-ми то като гледам адреса на списанието е същият като на вносителите на чико,само че те са на партера-ясно защо има толкова чиковски реклами в това списание  Mr. Green

чаена не и обръщай внимание,тя ако знае какво я чака ще се разхожда и ще мълчи,но по правилата на живота на такива хора им се падат послушни деца, а на нас готините-зверчета Mr. Green

Раче  ами  браво ,честити ви крачета   bouquet

# 252
Здравейте,
Мецанка-много точно си разбрала какво е Бу-то.Това вашето ,беше първото което пробва Христо,но още тогава(по Коледа)му беше нисичко.Аз сега се сетих ,че при вас празниците ще са като изведро hahaha.Първо Рд ,а после ИД,ако му ударите и едно кръщене.... Hug
Нашето БУ е удобно за бутане от детето и дружката е на 45-50см височина!

Днес съм взела за Хриско макарони с коприва и домат.Да ги е пробвал някой?И са с брашно тип1150...Добре ли е ...зле ли е...?Иначе домат опита тази неделя,но едно микроскопично парченце Laughing

Раче-честито ти проходанче Hug

Чаена-ами тя и секцио и нормално да роди,все ще е гадно.Зависи как приема нещата!Ама и аз много мразя мрънкала #2gunfire

Татянка-дано Милена го израсте Peace

Черепахова-какви са тези 6ти шарки newsm78Аз незнам точно колко са де,ама си мисля ,че са 3 ли.... newsm78
П.П.Прочетох и леко се стреснах...

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 17:05 от ~Цвети~

# 253
Поразходихме се, Тони бе на бу-то му, изкара така колко...3 часа и половина, сега се трупяса да спи.
Ставам да чистя.
Снимките още не съм ги качила, имаше един сайт, където се качваха по няколко наведнъж, но кой беше?

# 254
Забравих да кажа на Филипа zа предните колелета. Хубаво е да могат да се фиксират, когато ходиШ някъде, където е много неравно, zа да не се въртят в друга посока но не и в таzи, в която искаШ да отидеШ  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт