АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 488
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Коте, темата и заглавието са великолепни. Имам питанка - бебетата родени през март и май не сме така важни, че да сме с дата, цветна като първи април ли?
Честно казано, Тони винаги го наричам априлче, въпреки, че е мартенче, и компанията не смених въпреки датата му на раждане  Confused
Разбирам, че са АПРИЛските бебета, но това, че някои са по-бързи или по-бавни относно месеца на раждане ...
Ако само априлчетата ще са на фокус, то...  Embarassed
И това не е критика, нито лична, нито обща, просто ми направи впечатление. Наричаме се Априлки всички, мисля, че и децата трябва да са наравно.  Hug

# 271
Коте, темата и заглавието са великолепни. Имам питанка - бебетата родени през март и май не сме така важни, че да сме с дата, цветна като първи април ли?
Честно казано, Тони винаги го наричам априлче, въпреки, че е мартенче, и компанията не смених въпреки датата му на раждане  Confused
Разбирам, че са АПРИЛските бебета, но това, че някои са по-бързи или по-бавни относно месеца на раждане ...
Ако само априлчетата ще са на фокус, то...  Embarassed
И това не е критика, нито лична, нито обща, просто ми направи впечатление. Наричаме се Априлки всички, мисля, че и децата трябва да са наравно.  Hug
не мила,просто пробно го сложих,ако ви харесва всички дати така ще направя Hug като се има предвид колко не съм на ти с шопа,щеше да е игра да ги сменя всички дати и после да не ви харесат,затова и ви казвам къде да погледнете HugИзвинявам се ако с нещо съм обидила някого-не съм искала  bouquetСтига да ви хареса още утре ще се заема да ги сменя  Peace

# 272
  • София
Наздраве, мацки!  beer

Сабина, честито дипломиране!!!   umnikuu

Чайче, да не би случайно да си в цикъл?  Mr. Green ooooh!  И аз днес бях доста обидчива и прасках такива неразбираеми изказвания, та за това питам, щото ми прилича на мойто състояние...   Twisted Evil

Данич, стягай се вече да те водим на народни танци! С Рачето много сме надобряли!  newsm19

# 273
  • София
Диабетка за какаво спане става въпрос - нали ми е болна тема,, та да попитам?
Ми спане. От време на време влиза в такава фаза и спи много , като се събуди си е същата дива и щастлива, но като заспи е като умряла, ни мърда ни шава, даже проверявам диша ли и спи по сто часа. В такива периоди дръпва много на височина. За 4те дни в които бяхме в Турция определено е порасла. В сегашната криза яде 3 пъти на ден щото си проспива яденето. Спи от 11 до 11 и следобед от 2 до 5 това е нормалния и режим.

Общи условия

Активация на акаунт