Кератинова терапия за коса

• 551
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля за помощ. Реших да си правя кераринова терапия на косата. Четох доста по темата и разбрах, че самата процедура трае 2-4 часа, а ефекта 3-5 месеца. Обадих се на фризьорката си каза, че има много хубава терапия на christian of roma, която пак е кератинова. Питах за времетраене на процедура, която траела 30мин, а ефекта само месец. Всеки месец трябвало да се прави. И съм в дилема да не просто за 30мин да ме измие и да ми сложи един балсам с кератин и ето ти терапия. В крайна сметка ми иска 90лв. Какво мислите вие възможно ли е процедурата да трае толкова кратко или просто не е това, което искам?

# 1
Има много различни видове , за мен не е това , което търсиш , а нещо по-слабо като вариант . Трябва да имаш предвид , че ако косата ти не е в добро състояния може да се влоши . На мен са ми отказвали изправяне с кератин, защото косата ми е тънка и изрусена и има риска да се скъса . Аз харесвам Ботокс терапията за коса , в България съм правила при Сергей в Елита , ако искаш погледни там какви терапии предлагат , със сигурност имаха и кератинова . Бях видяла такива терапии и в един салон Натали на Дойран ( това в случай , че си от София).

# 2
И съм в дилема да не просто за 30мин да ме измие и да ми сложи един балсам с кератин и ето ти терапия.

Точно това ще стане. Аз ходих веднъж на такава "терапия" - намазаха ме и ме измиха след 10 минути - разлика не видях даже във външния вид на косата. Дигнах им скандал после, не че помогна, ама поне си го излях...

# 3
Здравейте! Моля за помощ. Реших да си правя кераринова терапия на косата. Четох доста по темата и разбрах, че самата процедура трае 2-4 часа, а ефекта 3-5 месеца. Обадих се на фризьорката си каза, че има много хубава терапия на christian of roma, която пак е кератинова. Питах за времетраене на процедура, която траела 30мин, а ефекта само месец. Всеки месец трябвало да се прави. И съм в дилема да не просто за 30мин да ме измие и да ми сложи един балсам с кератин и ето ти терапия. В крайна сметка ми иска 90лв. Какво мислите вие възможно ли е процедурата да трае толкова кратко или просто не е това, което искам?
На мен точно това ми правиха.. даже и месец не беше трайно. Изми ми косата, сложи от една ампула малко, после с инфраред преса мина и там я оформи и това беше. В действителност ми беше доста мека и гладка косата, но при мен трая точно няколко измивания. Моя приятелка, която ми я препоръча чак ми разправяше как и не й се омазнява косата, на нея повече й траеше. Но не повече от две седмици..

# 4
Със студена преса ли?

# 5
Ми тези инфрачервените. Не помня студена ли беше 😅

# 6
Не е същата която е препоръчала
Кератиновата терапия трае много време като правене имам предвид ,след това си има период в коийто не се мие косата,не се връзва и трябват специални поддържащи продукти трайност до 6 месеца

# 7
Аз казвам в салон при записване на час за ‘Кератинова терапия’ какво са ми правили.  Реално и вкъщи мога да го правя това, стига да си взема такава преса.

# 8
Не сте попаднали на салон .

# 9
  • USA
1,мият косата
2.сушат косата
3.слагат препарат
4.сушат косата
5.мият косата
6.сушат косата
7.изправят

3 дена не мокриш косата, не слагаш ластици, фиби и ако сутрин е леко развалена правината доизправяшс преса.

руса коса имам, къдрава живея на голяма влага/90-95% почти целогодишно/...трайност от 1 месец максимум...като първата седмица гладка, втората леко на вълни..3 чупки и на 4 големите къдрици...

минус отнема около 4 часа и ако косата е боядисана се изсветлява с няколко тона.

# 10
  • ВАРНА
Точно преди два дни бях на такава процедура, за пръв път.
Имам почти права коса, но преди две седмици смених рязко прическата, от коса до средата на гърба на пластове ме подстригаха на средно дълго каре. Реших се на процедурата точно за да не се занимавам всяка сутрин с четка или преса.

Общи условия

Активация на акаунт