Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Успявате ли да намерите добавката Папилокеър капсули? Успях да намеря само гел...За София става въпрос, но бих поръчала от където и да е, но не откривам и по страничните на аптеките

# 526
Sisoko, съжалявам. Препоръчвам доц. Карагьозов. Обадете се в кабинета да обясните ситуацията или запишете час със Супердок +. Какво ви насочи към ревизия? Хистероскопия правена ли е /в резултата пише, че не е ясно дали е ендометриален или  цервикален/.

# 527
Здравейте! Може ли мнение, че гинеколожката е отпуска още 2 седмици..

# 528
Ако има нещо тревожно, следващата намазка е след 3 или 6 месеца, не след 12 - оттам ми се струва, че няма. Колкото и лаишки да разсъждавам.

# 529
Ок е резултата.

# 530
Огромен шок! Биопсия Цин 1, след ЛЕТЦ Цин 2 и накрая след ревизия на хистологията ми излезе фрагменти от високо диференциран аденокарцином! Някой с подобни резултати! Мнения и към кой да се насоча в София

Съжалявм за резултата, дано да е грешен. Може да занесете препаратите за още една ревизия някъде. Майнхард в Майчин дом е много добър патолог. Желая ви от все сърце това да е грешка !

# 531
  • Ланкър, планините Овнерог
sisoko0709, направи и ЯМР, както е написано в изследването, след което или на онколог, или на онкогинеколог. Аз не знам дали правилно го направих, но на гинеколог отидох първо. Съжалявам, че и на теб се случва.

# 532
Вчера се срещнах с проф.Хинкова в Плевен! Тя поиска трета преценка поради факта, че са коренно различни резултатите, после посъветва да се вземе нов материал от цервикса и от матката този път, защото аз имам само от церв.канал, а трябва да има съпоставимост! Този материал бил важен при потвърждение на диагнозата за да се определи къде е! Било добре да е повече и за да има коректна имунохистохимия! После в зависимост какво е или КАТ или ЯМР и там ще видим вече...  Отчаяна съм - децата ми не са големи -дъщеря ми на 3 август прави десет, а сина ми на 11 -девет.... Знам, че трябва да съм силна, да се боря, да мисля позитивно, но в главата ми все най- лошия сценарий, че скоро няма да съм с тях 😭😭😭😭😭В понеделник ще ходя и до ВМА, понеже съм в системата...но

# 533
  • София
Бих искала да ви вдъхна кураж, вярвам, че нещата са хванати навреме. Пожелавам да е най-лекия възможен вариант. Имате две деца вече, и да се наложи по-тежка операция, ще сте жива и здрава.

# 534
  • София
sisoko, не зная как да ти вдъхна кураж. Вярвам, че щом първите резултати бяха добри, всичко е хванато съвсем в началото и късметът ще е с теб. Радвай се, че изобщо го откриха. От сърце ти желая проблемът да се реши по най-безболезнения и щадящ за теб начин! Ще си отгледаш дечицата здрава и спокойна 🍀

# 535
  • Ланкър, планините Овнерог
Сиско, я по- ведро. Аз миналата година го играх това. Да, не е цветя и рози, да, лъчетерапията ми докара и други хубавини, но хич не му се давам. Миналата година след 3м болнични се върнах на работа. Другия месец си правя сметката и на море да ида (миналата година не ми даваха). Ако си и ти 1ст, голяма е вероятността да нямаш химия.
Но първо виж дали въобще е вярно това, което пише на изследването.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 12:42 от Гита Ог

# 536
Сисоко, чакай, още нищо не е ясно, къде тръгна да умираш.💋
Знам какво ти е, но не мисли най-лошото.🙏🏻🤗❤

# 537
Стискам палци и пращам положителна енергия!

# 538
Стискам палци и аз. Дръж се. С теб сме ❤️

# 539
  • Sofia
Успявате ли да намерите добавката Папилокеър капсули? Успях да намеря само гел...За София става въпрос, но бих поръчала от където и да е, но не откривам и по страничните на аптеките

Не, то няма и по складовете.. и аз само гелове намирам, но как ги слагате, като то вс изтича веднага? ... само на челна стойка не съм пробвала да ги поставям 🤪

Общи условия

Активация на акаунт